Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε

GEWKWN:  

Πριν από πολύ καιρό ο Γέροντας μου, όταν μιλούσα για τον Γ’ παγκόσμιο Πόλεμο, μου είπε  ‘’παιδί μου ο Δεύτερος Παγκόσμιος δεν τέλειωσε ποτέ συνεχίζεται μέχρι σήμερα….’’ αυτό με έβαλε σε σκέψεις και άρχισα να ερευνώ, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ένα φίλο Διπλωμάτη, ο οποίος μου είπε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι η Γερμάνια από το 1945 άρχισε να οργανώνει το τέλος του Πολέμου, του WORLD WAR 2, που εμείς τον αποκαλούμε WORLD WAR 3…ισως σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέω, διαβάστε το κείμενο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…..   

Οι Ναζί δεν παραδόθηκαν ποτέ αλλά εγκαταστάθηκαν στην Αμερική για να ιδρύσουν το τέταρτο Ναζιστικό Ράιχ.

Μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, το μεγαλύτερο μέρος των πρώην Ναζί ήρθαν στην Αμερική ως μέρος μιας συμφωνίας, της  Operation Paperclip, τουλάχιστον δεκαέξι ειδικοί επιστήμονες και ερευνητές και χιλιάδες άλλους ειδικούς τους μετάφεραν στις ΗΠΑ……. εκατοντάδες άλλοι έφτασαν στις ΗΠΑ κάτω από άλλες συμφωνίες  [Project National Interest and Project 63] και πήγαν να εργαστούν για πανεπιστήμια, εργολάβους άμυνας και στην CIA….  Η CIA ήταν καθοριστική σε όλη αυτή τη διαδικασία.

 Μην ξεχνάτε ότι η ΕΕ ιδρύθηκε και αρχικά ηγήθηκε από πρώην Ναζί…..

Walter Hallstein, ένας «ναζιστικός αξιωματικός ηγεσίας» που προώθησε τον ναζισμό στα πανεπιστήμια, και έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 1957…..

Walter Funk, Ναζί υπουργός υπό τον Γκαίμπελς στο υπουργείο της ναζιστικής προπαγάνδας…. Έγραψε το οικονομικό σχέδιο για μια ενωμένη Ευρώπη που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χανς Χοσέφ Γκλόμπκε…, προσωπάρχης του καγκελαρίου της Δ. Γερμανίας Κόνραντ Αντενάουερ (1953-1963) οι Προϊστάμενοι του Γκλόμπκε κατά την περίοδο του Γ’ Ράιχ ήταν ο Βίλχελμ Φρικ, ο Ναζί υπουργός Εσωτερικών ο οποίος το 1946 εκτελέστηκε για εγκλήματα πολέμου, καθώς και ο Χάινριχ Χίμλερ, επικεφαλής των SS.

Δεν είναι η Γερμανία που διοικεί την Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και χρόνια; δεν είναι η Γερμανία που μέσω της Ε.Ε  προώθησε την εθνοκάθαρση 1 εκατομμυρίου ανθρώπων στα Βαλκάνια, κυρίως Σέρβους ;;;  δεν είναι η Γερμανία πίσω από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας  διότι αντιστάθηκαν στους ναζί ;;; δεν είναι η Γερμανία πίσω από την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος ; δεν είναι η Γερμανία η αιτία της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου;

Δεν βλέπουμε την αναδημιουργία και την στήριξη μικρών περιοχών, όπως της  Σλοβακίας, Κροατίας, Βοσνίας και του Κοσσυφοπεδίου, διότι αυτές οι περιοχές ήταν όλοι σύμμαχοι των Ναζί κατά την δεκαετία του 1940 και το καθένα  παρείχε στη Γερμανία ένα πλήρες τμήμα Waffen SS.

Πολλοί από τους πρώην Ναζί που έγιναν πράκτορες της CIA προέρχονταν από το Amt VI (Τμήμα 6) του SS RHSA, το αντίστοιχο με τη CIA.

Οι Ναζί απολάμβαναν τεράστια επιχειρηματική οικονομική και ηθική υποστήριξη από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους του Δυτικού Κόσμου. Στην πραγματικότητα, το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ έκτισε την ναζιστική πολεμική μηχανή……. Πολλές από τις μεγαλύτερες αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες είχαν συνεργασία με τους Ναζί μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, και μετά….

Πολλά στελέχη από τις γερμανικές θυγατρικές εταιρείες της General Electric, της Standard Oil (οικογένεια Rockefeller, οι Ροκφέλερ είναι Σεφαραδίτες Εβραίοι της Ισπανίας και της Πορτογαλίας)…  και άλλων μεγάλων αμερικανικών εταιρειών ήταν μέρος ενός εσωτερικού κύκλου των φίλων του Heinrich Himmler (από τους πιο σημαντικούς διαμορφωτές της ναζιστικής πολιτικής….Ο Χίμλερ θεωρείται ο ιθύνων νους και ηθικός αυτουργός του Ολοκαυτώματος…. Από την θέση του σαν «Ανώτατος Αρχηγός (Reichsführer) των Ες – Ες )

mixanitouxronou.gr : Ο Πρέσκοτ Μπους, παππούς και πατέρας δύο πρώην Προέδρων των Η.Π.Α, διατηρούσε οικονομικές σχέσεις με τους χρηματοδότες του Χίτλερ, που του άνοιξαν τον δρόμο προς την εξουσία. Από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τους Ναζί, ο Π. Μπους εξασφάλισε τεράστια κέρδη, πάνω στα οποία στηρίχθηκε η πολιτική δυναστεία της οικογένειας Μπους. Ως διευθυντής και μεγαλομέτοχος εταιρειών, ο Πρέσκοτ Μπους ξέπλενε στην Αμερική το χρήμα της γερμανικής οικογένειας Τίσεν, η οποία υπήρξε από τους πρώτους και πιο σημαντικούς χρηματοδότες του Χίτλερ στην άνοδό του στην εξουσία…. ο Πρέσκοτ μαζί με τον αυτοκράτορα των σιδηροδρόμων Χ Γ. Αβερελ Χάριμαν και τον Ροκφέλερ, υπήρξαν φανατικοί υποστηρικτές του κινήματος της ευγονικής. Οι τρεις τους, χρηματοδότησαν τις εγκαταστάσεις στον Ινστιτούτο Γενεαλογίας και Δημογραφίας Κάιζερ Γουάιλχελμ , όπου ο Ερνστ Ρούντιν επιφορτισμένος από τον Χίτλερ για τη δημιουργία της Κυρίαρχης Φυλής, διεξήγαγε τις έρευνες της γενετικής καθαρότητας ….

Στην (IBM) έκαναν προσαρμοσμένους υπολογιστές κάρτας πρώιμης διάτρησης ειδικά για τη διαχείριση του Ολοκαυτώματος, αν και Αμερικανική εταιρεία έχει καταγωγή από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ…. Έως το 1941 η IBM είχε αναλάβει την οργάνωση και των 78 ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωση….

Η General Motors, η Ford, η General Electric, η DuPont και άλλες αμερικανικές εταιρείες συνεργάζονταν  στενά με την ανάπτυξη της ναζιστικής Γερμανίας, επίσης από την  Wall Street  η JP Morgan, η Rockefeller Chase Bank και σε μικρότερο βαθμό η τράπεζα Warburg Manhattan…… Οι περισσότερες, αν όχι, όλες αυτές οι εταιρείες δώρισαν (μέσω των γερμανικών θυγατρικών τους) σημαντικά χρήματα στις πολιτικές εκστρατείες του ναζιστικού κόμματος.

Ο Μπολσβίνγκ…. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Otto von Bolschwing (1909-1982) υποκίνησε μια σφαγή αθώων αμάχων στο Βουκουρέστι, ήταν ανώτερος βοηθός του Adolf Eichmann. Ο Μπολσβίνγκ αργότερα εργάστηκε για τη CIA.

Ο Otto Ambros (1901-1990) η  IG Farben ήταν ένα ισχυρό καρτέλ των BASF, Bayer, Hoechst και άλλων γερμανικών χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών, η IG Farben ήταν ο μοναδικός μεγαλύτερος δωρητής στην εκλογική εκστρατεία του Hitler.  Ένα χρόνο πριν ο Χίτλερ καταλάβει την εξουσία, ο IG Farben έδωσε 400.000 μάρκα στον Χίτλερ και στο ναζιστικό κόμμα του.

Ο Otto Ambros (1901-1990) ήταν διευθυντής της εταιρειας IG Farben που συμμετείχε στην απόφαση να χρησιμοποιήσει το αέριο Zyklon B για να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, ο Άμπρος κρίθηκε ένοχος για μαζική δολοφονία στην δίκη της  Νυρεμβέργη, αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών. Με εντολή του Ύπατου Αρμοστή της Γερμανίας, John McCloy, ο Άμπρος αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή το 1951. Αμέσως πήγε να εργαστεί ως σύμβουλος της WR Grace, της Dow Chemical, άλλων αμερικανικών εταιρειών, και στο US Army Chemical Corps

Ο Wernher von Braun (1912-1977) ήταν αξιωματικός των SS και ανέπτυξε ρουκέτες με τον μέντορά του και τον συνάδελφο του Ναζί Στρατηγό Walter Dornberger, η πρώτη δουλειά του Von Braun στην Αμερική περιελάμβανε την ανάπτυξη πυραύλων με βάση τον γερμανικό πύραυλο V-2 που οι Ναζί είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αυτή η εργασία πραγματοποιήθηκε στο Fort Bliss του αμερικανικού στρατού στο Τέξας, στο White Sands Proving Ground στο Νέο Μεξικό και στο Redstone Arsenal στην Αλαμπάμα. Ο Von Braun και πολλοί από τους συναδέλφους του Ναζί επιστήμονες της Paperclip, εργάστηκαν αργότερα για τη NASA…….ο von Braun συμμετείχε επίσης σε επιχειρήσεις Argus και Hardtack που περιελάμβαναν εκρηκτικές πυρηνικές βόμβες στην υψηλή ατμόσφαιρα.

Ο Martin Schilling (1911-2000) ήταν επίσης προγραμματιστής του γερμανικού πυραύλου V2 κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1958 πήγε να εργαστεί για την Raytheon Technologies Corporation που σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροδιαστημικής και άμυνας στον κόσμο, ο ο Raytheon, τότε έγινε αντιπρόεδρος για την έρευνα και τη μηχανική.

Ο Kurt Debus (1908-1983) ήταν μέλος των SS, των SA Brownshirts και δύο άλλων ναζιστικών ομάδων. Ήταν επίσης ο διευθυντής δοκιμών πτήσης V-2 στο στρατόπεδο σκλάβων εργασίας Peenemünde.

 Ο Debus έγινε ο πρώτος διευθυντής του Διαστημικού Κέντρου Kennedy της NASA. Κατά τη διάρκεια του έργου του στην Αμερική, ο Δρ Debus ξεκίνησε περισσότερους από 150 πυραύλους και διαστημικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου δορυφορικού εξερευνητή Ι. Των ΗΠΑ.

Ο Ernst Czerlinsky, πρώην μέλος των SS, πήγε να εργαστεί στο Ερευνητικό Κέντρο Πολεμικής Αεροπορίας Cambridge,  στο Κέντρο δούλεψε σε τεχνολογίες που αργότερα χρησιμοποιήθηκαν στο New Manhattan Project, όπως προηγμένα συστήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και ιοντοσφαιρικοί θερμαντήρες.

 

Ο Hans Joachim Naake ήταν ειδικός στα ραντάρ, και ειδικά το ραντάρ over-the-horizon, είναι οι προκάτοχοι των ιονοσφαιρικών θερμαντήρων που τροποποιούν τον καιρό ως μέρος του σημερινού NMP.

ο Albert Pfeiffer, ένας υψηλόβαθμος ναζιστής επιστήμονας κατά τη διάρκεια του πολέμου, εργάστηκε μετα στο Edgewood Arsenal του αμερικανικού στρατού, για νέους τρόπους διάδοσης αερομεταφερόμενων χημικών ……

Δρ Kurt Blome (1894-1969), επικεφαλής της ναζιστικής έρευνας βιολογικού πολέμου, η έρευνα του περιελάμβανε πειραματισμούς σε κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο Blome αργότερα προσλήφθηκε από το US Army Chemical Corps για να πραγματοποιήσει νέα έρευνα σχετικά με τα βιολογικά όπλα

 

Η ναζιστική Ευρώπη της δεκαετίας του 1940 εκπροσωπείτε καλά στην ΕΕ σήμερα….και μισούν τα πάντα πού σχετίζονται με την Ελλάδα! Θέλουν να εξαφανίσουν από τον πλανήτη κάθε τι Ελληνικό…     ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ

 

loading...