Υπάρχουν.. κρατη – ξενιστές; Ω ναι! Δίπλα μας!

Είναι το κρατίδιο της τέως Γιουγκοσλαβιας, που “δήλωσε” ανεξαρτησία το 1991 και.. χρόνια πριν, και ενώ ήταν και είναι. άμεσα εξαρτημένο από την Ελλάδα, καπηλευτηκε τ όνομα της Μακεδονίας. 

Λίγο οι.. δηλώσεις του πατρός Μητσοτάκη(τ όνομα θα ξεχαστεί), λίγο η αδιαφορία των επόμενων, σκόπιμη η.. όχι, λίγο το βέτο του Καραμανλή (πτώση), φθάσαμε σε.. μια συμφωνία, αυτή των Πρεσπων, όπου ο υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς με τον Τσιπρα και τον Ζαεφ, έχοντας τον ελληνικό λαό απέναντι και.. την αντιπολίτευση στα.. κάγκελα, να υπογράφουν δίδοντας τ όνομα στο κρατηδιο:Β. Μακεδονία. Σειρά πήρε ο.. μακεδονομαχος.. Μητσοτακης που… ψάχνει να βρει ευκαιρία να.. φέρει την συμφωνία στη βουλή. 

 Η θέση μας είναι μια:Η Μακεδονία, είναι μια και.. ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΟΎΤΕ ΒΌΡΕΙΑ ΟΎΤΕ ΝΌΤΙΑ! ΣΚΌΠΙΑ λέγονται και.. σ όποιον αρέσει! Ας.. τα βρουν πρώτα με.. τους λοιπούς.. γείτονες, Βούλγαρος, αλβανούς κλπ και.. αν θέλουν να.. λέγονται.. “Μακεδόνες” ας.. βάλουν ως εθνικό ύμνο το:Σε γνωρίζω από την όψη που με.. βία μετράει την γη!!

loading...