Οι τάσεις της νέας εποχής: Οι Ελληνίδες δοκιμάζουν τον ερωτα με… άλλες γυναίκες

 Οι περισσότερες γυναίκες έχουν έναν αγαπημένο τύπο άνδρα που τους ελκύει. Άλλοι προτιμούν τους ξανθούς, άλλοι τους ψηλούς, άλλοι τους μελαχρινούς με γένια. Πολλές φορές, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό μία γυναίκα να νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο του ίδιου φύλου.

Αυτό γίνεται γιατί οι γυναίκες έχουν μάθει από παιδική ηλικία να έρχονται συναισθηματικά πιο κοντά με τις φίλες τους. Να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται, να πηγαίνουν μαζί τουαλέτα και να περπατάνε χέρι χέρι στο δρόμο.

Αν παρατηρήσετε στην σημερινή ελληνική κοινωνία, οι δυναμικές γυναίκες έχουν σχεδόν υπό την προστασία τους πιο αδύναμες και θηλυκές γυναίκες, τις οποίες γυροφέρνουν. Συνήθως, στη μεταξύ τους σχέση, σπάνια θα μιλήσουν για άνδρες, ενώ αναπτύσσουν μία πιο βαθιά και ευαίσθητη επικοινωνία. Αν ο ερωτισμός προχωρίσει ποτέ σε sεx, τότε δεν θα το μάθει κανείς εκτός από τις δύο ενδιαφερόμενες.

Για να κάνουν δύο άνδρες sεx μεταξύ τους είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με τις γυναίκες. Ο άνδρας κάνει αυτοκριτική και παλεύει με τα κοινωνικά ταμπού πριν πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Όταν το αποφασίσει, όμως, πηγαίνει συνειδητοποιημένα και δύσκολα γυρίζει πίσω.

Η γυναίκα, όμως, από την άλλη, δεν χρειάζεται να δώσει τόσες πολλές μάχες, αλλά ούτε και να το πολυσκεφτεί. Μπορεί απλώς να δοκιμάσει κι αν δεν της αρέσει, δεν έγινε και τίποτα. Θα το δει ως μία ακόμα σεξουαλική εμπειρία και θα συνεχίσει απλά τη ζωή της.

Καθώς η Ελλάδα είναι μία χώρα με αρκετά κοινωνικά στερεότυπα, οι ετερόφιλες γυναίκες δοκιμάζουν το sεx με άλλες γυναίκες από ετερόφιλους άνδρες που θέλουν να κάνουν τρίο. Ή πηγαίνουν σε μέρη που συχνάζουν λεσβίες για να δουν από κοντά τι γίνεται στην απέναντι πλευρά.

Η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας παραμένει ένα δύσκολο εγχείρημα, ειδικά όταν κινείται κάποιος στο λάθος περιβάλλον.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ούτε 100% στρέιτ, αλλά ούτε 100% γκέι. Αν κάτσουμε να βαθμολογήσουμε τη σεξουαλικότητα μας σε κλίμακα από 0 έως 6, όπου στο 0 βρίσκονται οι αποκλειστικά ετερόφιλοι και στο 6 οι αποκλειστικά ομοφυλόφιλοι, οι περισσότεροι κυμαινόμαστε ανάμεσα στο 2 και το 5.

Δυστυχώς, όμως, τα νούμερα της σεξουαλικής κλίμακας δεν είναι ποτέ σταθερά εξαιτίας των ταμπού που έχουν οι διάφορες κοινωνίες. Όταν μία γυναίκα είναι σε μικρή ηλικία είναι στο 2. Όσο μεγαλώνει μπορεί να φτάσει μέχρι το 5, ενώ υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει στο 2 όταν αποφασίσει ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Αυτό που επιλέγεις να είσαι απόψε δεν σημαίνει ότι θα είσαι μια ζωή. Αυτή είναι η νέα θεωρία της σεξουαλικότητας και στην ελληνική κοινωνία μόνο οι γυναίκες το αποδεικνύουν.

loading...