Συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Τσακαλώτου : Οι Πρέσπες των Κόκκινων Δανείων και του νέου Πτωχευτικού Νόμου

Την 13/01/2021, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γεωργίου Ζαββού, διόρισε ως εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Επιτροπή του άρθρου 17, Ν 4649/2019, για την Παρακολούθηση των Εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου, σε τιτλοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών στο πλαίσιο του σχεδίου «Ηρακλής», την μέχρι πρότινος σύζυγο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, κα Heather Denise Gibson, που τυγχάνει ήδη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εποπτείας των Πιστωτικών Ιδρυμάτων στην Τράπεζα της Ελλάδος!!!
Κανείς λοιπόν δεν χάνεται, όταν πηγαίνει κανονικά το γράμμα των Τραπεζών και των Δανειστών !!!
Η κα Gibson, λοιπόν, που μέχρι πρότινος πήγαινε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, το γράμμα του Γιάννη Στουρνάρα, που υπαγόρευε στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα όλα όσα έπρεπε να πράξει και να νομοθετήσει προς όφελος τραπεζών, funds, εισπρακτικών και εταιρειών διαχείρισης κόκκινων δανείων, σήμερα φαίνεται να πηγαίνει και πάλι το ίδιο γράμμα στον Γιώργο Ζαββό, που με την σειρά του το διαβιβάζει στον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η κα Gibson, που ως Διευθύντρια της εποπτείας των ελληνικών τραπεζών στην Τράπεζα της Ελλάδος, γνώριζε τότε και γνωρίζει και σήμερα, με κάθε μάλιστα λεπτομέρεια, όλα τα ένοχα μυστικά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και τι ακριβώς θα έφερναν στην ελληνική κοινωνία τα επέσχυντα τραπεζονομοθετήματα που εισηγήθηκε, ως ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης Σύριζα, ο τότε σύζυγός της, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο οποίος, με την σειρά του, δεν έχει την πολυτέλεια να μπορεί να επικαλεστεί ούτε ακόμη το ελαφρυντικό της ελλιπούς ενημέρωσης, αφού δεν μπορεί όσο ήταν σύζυγος της κας Gibson και να μην γνώριζε ή να μην αντιλαμβάνονταν τι επρόκειτο να προκαλέσουν στην ελληνική κοινωνία τα τραπεζονομοθετήματα που εισηγούνταν, επί 4,5 ολόκληρα χρόνια, όσο κυβερνούσε ως ΥΠΟΙΚ. Με αποτέλεσμα, σήμερα, να αναγκάζεται να κρατά βουλωμένο το στόμα του σε ότι έχει να κάνει με το τραπεζικό σύστημα, ακόμη και όταν πρόκειται για επαναστατικά μανιφέστα από τα Lidl, όπως αυτό της «Ομπρέλας»….
Μετά, λοιπόν, τις Πρέσπες του Μακεδονικού και λίγο πριν τις Πρέσπες του Αιγαίου, σήμερα ζούμε τις Πρέσπες των Κόκκινων Δανείων και του νέου Πτωχευτικού Νόμου. Με τη ΝΔ να τιμά όλα τα τραπεζονομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ, που με την σειρά του ετοιμάζεται να τιμήσει το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, με το τον κοινωνικό αρμαγεδώνα που φέρνει ο νέος Πτωχευτικός Νόμος.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/01/news-31012021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/

loading...