Translate the article and read it to your Language

Ο Bill Gates ζητάει μέτρα από τις κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια...


 To σχέδιο για το παγκόσμιο εμβόλιο προωθούν οι G7, η Βρετανία, οι 10 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη και ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates ιδρυτής της Microsoft.

 Μπορεί τα σενάρια συνωμοσίας πάντα να εξιτάρουν την φαντασία αλλά στην πράξη... το Bill and Melinda Gates Foundation συντηρούν τις συνομωσίες με το σχέδιο Event 201.

Ταυτόχρονα ο Bill Gates ζητάει μέτρα κατά της διστακτικότητας των κοινωνιών - πολιτών να εμβολιαστούν ενώ επίσης επικρίνει και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson, επικρίνεται για την επιβολή νέου lockdown βάσει αμφισβητούμενων δεδομένων, συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο Bill Gates για να συζητήσει την εφαρμογή ενός παγκόσμιου προγράμματος «ασφάλειας της υγείας» χρησιμοποιώντας τη βρετανική προεδρία των G7 για να επιταχύνει τη διαδικασία αναφέρει το Summit News.

Ο Boris Johnson συναντήθηκε με τον Bill Gates  μαζί με τους Διευθύνοντες Συμβούλους δέκα από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου για να προωθήσουν τα σχέδια για τη διάθεση του εμβολίου για κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι όλες οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν ζητήσει νομική προστασία για την διάθεση του εμβολίου για τον κορωνοιό, δηλαδή έχουν ζητήσει προστασία από τα κράτη στην περίπτωση που υπάρξουν παρενέργειες και οι πολίτες καταφύγουν σε αγωγές ζητώντας εκατομμύρια από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Τόσο μεγάλη είναι η αξιοπιστία των εμβολίων.

Κάθε Διευθύνων Σύμβουλος αυτών των 10 διεθνών φαρμακοβιομηχανιών συμφώνησε να δεσμευτεί να παρέχει «δίκαιη» πρόσβαση σε όλο τον κόσμο στο εμβόλιο όταν είναι έτοιμο.

Ο Boris Johnson ανέφερε ότι η ευκαιρία που δίνει η Προεδρία της ομάδας G7 το 2021 για την Βρετανία θα επιτρέψει στην Βρετανία να ηγηθεί ενός παγκόσμιου σχεδίου υγείας που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates σε συνεργασία με το Wellcome Trust.

Το σχέδιο παρουσιάστηκε από τον Bill Gates στα Ηνωμένα Έθνη τον Σεπτέμβριο 2020.

Ο Boris Johnson χαιρέτισε την προσπάθεια ως «νέα εποχή συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων» εστίασε στην «ετοιμότητα για πανδημία», προσθέτοντας ότι θα είναι μια «πραγματικά παγκόσμια προσπάθεια».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είπε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έπρεπε να είχαν λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις του Bill Gates πριν από χρόνια, και τώρα πρέπει να συνεργαστούν με το Ίδρυμά Bill and Melinda Gates για να αποτρέψουν «να ξανασυμβεί ξανά μια πανδημία».

 

Ο Bill Gates ζητάει μέτρα από τις κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια...


Ο Bill Gates σημείωσε ότι «ο κόσμος χρειάζεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική, μια νέα προσέγγιση στη χρηματοδότηση και παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων, δοκιμών και φαρμάκων και ένα δίκτυο παρακολούθησης για να αποτραπούν οι νέες απειλές»

«Είμαστε τυχεροί που ο πρωθυπουργός Boris Johnson έχει επινοήσει ένα έξυπνο σχέδιο για να κάνει ακριβώς αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ίδρυμά μας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την κυβέρνησή του και άλλους για να γίνει αυτό το σχέδιο πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Bill Gates.

Για την Βρετανία έχει χαρακτηριστεί ως «η μεγαλύτερη εφοδιαστική προσπάθεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Bill Gates είχε προηγουμένως δηλώσει  ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου «πολλοί άνθρωποι» πάρουν ένα δεύτερο «εξαιρετικά αποτελεσματικό» εμβόλιο κορωνοϊού που θα μπορούσε απαιτήσει χρόνια.

Πρόσφατα ο Gates προέβλεψε  ότι ένα «σενάριο καλύτερης περίπτωσης» για την επιστροφή στην κανονικότητα θα ήταν το τέλος του 2021 και υπό τον όρο ότι τα εμβόλια θα επιτύχουν.

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates πρότεινε επίσης ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να  αναζητήσουν τρόπους «μείωσης της διστακτικότητας των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια» αλλά και απέναντι στις «θεωρίες συνωμοσίας» κατά των εμβολίων.

 

Τι ανέφερε το bankingnews μέσα Δεκεμβρίου 2019

H προφητεία Bill Gates Foundation και Johns Hopkins στις 18/10/2019 – Πανδημία θα ξεσπάσει και θα σκοτώσει 65 εκατ, πτώση 40% στις αγορές


Τα σενάρια συνωμοσίας πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινωνίας γιατί καμιά φορά κρύβουν πικρές αλήθειες.

Όμως κατά ένα παράδοξο τρόπο μια προφητεία πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός Δεκέμβριο του 2019 στην Κίνα… έχει τεράστιο ενδιαφέρον…

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 σε ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχε το Bill and Melinda Gates Foundation και το Johns Hopkins... παρουσιάστηκε ένα σενάριο πανδημίας στον πλανήτη και τι επιπτώσεις θα είχε στην παγκόσμια οικονομία και κοινωνία.

Στο σενάριο που παρουσιάστηκε αναφέρθηκε ότι θα σκότωνε η πανδημία από ένα μη ιάσιμο ιό 65 εκατ πολίτες και θα προκαλούσε κραχ στα χρηματιστήρια 40%.

Κατά μια σύμπτωση πάντως όπως αναφέρει και η ολλανδική τράπεζα Rabobank στην Κίνα και σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι οι κινέζοι όλο και περισσότερο πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός covid -19 έχει παρασκευαστεί σε εργαστήριο… των ΗΠΑ.

Πιστεύουν ότι αμερικανοί μυστικοί πράκτορες έριξαν τον ιό στην καρδιά της Κίνας για να προκαλέσουν σοκ στην κινεζική οικονομία.

Μπορεί να είναι ένα σενάριο συνωμοσίας, μπορεί να είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά μπορεί να έχει και ψήγματα αλήθειας.

 Όλοι γνωρίζουν ότι ο Henry Kissinger πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και διπλωμάτης με μακρά ιστορία δήλωσε σε συνέντευξή του, λίγο μετά την εκλογή του Obama ως Προέδρου  των Ηνωμένων Πολιτειών το 2009, ότι μια κρίση θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια «μεγάλη ευκαιρία» για την εφαρμογή τεράστιων αλλαγών που διαφορετικά δεν θα γίνονταν δεκτές υπό κανονικές συνθήκες από τις κοινωνίες.

Η συγγραφέας Naomi Klein πραγματεύτηκε αυτό το θέμα με το βιβλίο της The Doctrine Shock για το πώς οι κυβερνώντες πολιτικοί και οικονομικοί... μερικές φορές εσκεμμένα κατασκευάζουν κρίσεις για να δημιουργήσουν ευαίσθητες ψυχολογικές καταστάσεις στους πολίτες, επιτρέποντας τους έτσι να εφαρμόσουν αλλαγές στην παγκόσμια δομή εξουσίας μέσα σε μήνες που διαφορετικά θα χρειάζονταν χρόνια για να επιτευχθούν.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα γνωστά ιστορικά γεγονότα, οι Κεντρικοί Τραπεζίτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την πανδημία του κορωνοϊού με μακιαβελικό τρόπο.

Ο κορωνοϊός ως αποδιοπομπαίος τράγος ως πηγή ευθύνης για την επόμενη επικείμενη παγκόσμια οικονομική κρίση;


 Το Event 201


Υπό το πρίσμα του event 201 (εκδήλωση 201), πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αποκτήσουν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα.

Τι ήταν το Event 201;

Η εκδήλωση 201 ήταν μια άσκηση ιογενούς πανδημίας που φιλοξένησε το Johns Hopkins σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο πανδημίας του Johns Hopkins προηγήθηκε χρονικά των γνωστών επιβεβαιωμένων περιπτώσεων πανδημίας του κορωνοϊού στο Wuhan της Κίνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2019.

Σε ένα σενάριο φαντασίας όπως χαρακτηρίστηκε και παρουσιάστηκε από ένα ηθοποιό στο συνέδριο αναλύθηκαν οι επιπτώσεις από το ξέσπασμα μιας πανδημίας που σκότωσε 65 εκατομμύρια ανθρώπους τους πρώτους έξι μήνες και κατόπιν εξαπλώθηκε σε σχεδόν κάθε έθνος στον κόσμο.

Άλλες συνέπειες της πανδημίας ήταν η κατάρρευση 20% έως 40% στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές, η πλήρης παύση των τραπεζικών δανείων προς τις επιχειρήσεις και η παγκόσμια οικονομία εισήλθε καθολικά σε ύφεση που διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία.

Προφανώς το σενάριο που παρουσιάστηκε στο συνέδριο από το γνωστό ερευνητικό κέντρο Johns Hopkins σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates θεωρήθηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Όμως σχεδόν 1,5 μήνα μετά ξέσπασε μια πραγματική πανδημία αλλά όλα αυτά ίσως και να μην είναι σύμπτωση...

Ως προς τις αγορές πολλοί έχουν αναφέρει ότι στην Wall Street υπάρχει ακραία φούσκα και το αμερικανικό χρηματιστήριο κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως καταρρεύσει κατά τουλάχιστον 50% οδηγώντας σε ιστορική απώλεια πλούτου που θα υπερβεί εκείνη της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

Ο κορωνοιός θα αποδειχθεί στην πράξη εάν είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος μιας μεγάλης κρίσης που έρχεται ή απλά είναι ένα τυχαίο συμβάν που θα αντιμετωπιστεί με τον άλφα ή βήτα τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :