Η φιλομεταναστευτική πολιτική Biden θα ισοπεδώσει τις Η.Π.Α. Χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό ως άλλοθι! Αναρωτιέσαι γιατί τον «ψήφισαν»…;

 Γιατί άραγε οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί που στηρίζονται από τη Νέα Τάξη παγκοσμίως ακολουθούν φιλομεταναστευτική πολιτική χωρίς να αφουγκράζονται τους λαούς τους;

Οι βουλευτές του Προέδρου Τζο Μπάιντεν δεν συγκρατούν την ταχέως αυξανόμενη εισροή οικονομικών μεταναστών που έρχονται ​​από τα νότια σύνορα των Αμερικανών για να αναζητήσουν θέσεις εργασίας, σπίτια και το «βραβείο» της Αμερικανικής υπηκοότητας που παραδίδουν οι…«Δημοκρατικοί». Σου θυμίζει τίποτα;

Πηγή: Breitbart

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

«Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις τρέχουσες αρχές για να αποφύγουμε να κρατήσουμε τα άτομα σε ένα χώρο συγκέντρωσης [κράτηση] για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα», [πρόσθεσε έμφαση], δήλωσε σε συνέντευξη στις 4 Φεβρουαρίου εκπρόσωπος της Αμερικανικής υπηρεσίας τελωνείων και προστασίας των συνόρων του Τμήματος της εσωτερικής ασφάλειας.

«Σύλληψη και απελευθέρωση, και αυτό που βλέπετε αυτήν τη στιγμή χωρίς απέλαση ή κράτηση, αυτός είναι ο ορισμός των ανοιχτών συνόρων», δήλωσε ο Todd Bensman, εμπειρογνώμονας μετανάστευσης με έδρα το Τέξας στο Κέντρο Μελετών Μετανάστευσης. Και πρόσθεσε:

Κάνουν σύλληψη και απελευθέρωση, το οποίο είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για μαζική μετανάστευση που υπάρχει στον κόσμο … [επειδή διασφαλίζει ότι οι μετανάστες] μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν επ ‘αόριστον εντός των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς άδεια. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας έξω από αυτήν τη διοίκηση. Το έχουν καταστήσει σαφές. Δεν θα κάνουν απελάσεις.

Στις 20 Ιανουαρίου, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε αμνηστία – και ως εκ τούτου, το εξαιρετικά πολύτιμο βραβείο της αμερικανικής ιθαγένειας – σε όλους τους μετανάστες που θα μπορούσαν να πείσουν κυβερνητικούς αξιωματούχους ότι ζούσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από την 1η Ιανουαρίου – παρόλο που εκατομμύρια Αμερικανοί – συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων του υποστηρικτές – αγωνίζονται να βρουν δουλειές, να κερδίσουν περισσότερους μισθούς και να πληρώσουν τα ενοίκια τους.

Επιπλέον, η κυβέρνηση του Μεξικού δεν δέχεται πλέον τους μετανάστες που απορρίφθηκαν από τις πολιτικές του προέδρου Donald Trump. Αυτό το διάλειμμα αναγκάζει τους βουλευτές του Μπάιντεν είτε να κρατήσουν, να απελάσουν ή να απελευθερώσουν τον αυξανόμενο πληθυσμό μεταναστών συνόρων.

Η δήλωση της CBP στις 4 Φεβρουαρίου υποδηλώνει ότι η πολιτική ελαχιστοποίησης της κράτησης οφείλεται στην ανησυχία ότι ορισμένοι από τους μετανάστες έχουν μολυνθεί με τον κοροναϊό της Κίνας:

Η CBP σημείωσε ότι υπάρχει σταθερή αύξηση στις συνοριακό συνοστισμό από τον Απρίλιο του 2020, ο οποίος, επιδεινώνεται από τους περιορισμούς COVID-19 και τις κατευθυντήριες γραμμές κοινωνικής απόστασης, έχει προκαλέσει συνθήκες μη ασφαλούς κράτησης σε εγκαταστάσεις που έχουν φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητα τους. Σύμφωνα με μια μακροχρόνια πρακτική, όταν οι μακροπρόθεσμες λύσεις κράτησης δεν είναι δυνατές, ορισμένοι μετανάστες θα υποβληθούν σε επεξεργασία για απομάκρυνση, θα τους δοθεί ειδοποίηση για εμφάνιση και θα απελευθερωθούν στις ΗΠΑ για να περιμένουν μια μελλοντική ακρόαση μετανάστευσης. Καθώς η Διοίκηση επανεξετάζει την τρέχουσα διαδικασία μετανάστευσης, εξισορροπώντας την εν εξελίξει πανδημία, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις τρέχουσες αρχές για να αποφύγουμε τη διατήρηση των ατόμων σε περιβάλλον συγκέντρωσης για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Η δήλωση δεν αναφέρει ότι οι συνοριακές υπηρεσίες προσπαθούν να επεκτείνουν την ικανότητα κράτησης για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή.

Η δήλωση δεν αναφέρει ότι οι πράκτορες χρησιμοποιούν τεχνολογία για να καταγράψουν την ταυτότητα των μεταναστών που επιτρέπονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απουσία βιομετρικών στοιχείων αναγνώρισης θα βοηθήσει τους νέους μετανάστες να ισχυριστούν ότι είναι επιλέξιμοι για αμνηστία του Μπάιντεν εάν γίνει νόμος.

Η CBP δεν είπε πότε οι νέοι μετανάστες αναμένεται να λάβουν ημερομηνίες δικαστηρίου. Ωστόσο, «η μέση αναμονή για μια ημερομηνία ακρόασης είναι τώρα 1.642 ημέρες ή 54 μήνες», σύμφωνα με την TRAC Reports Inc.

Συνολικά, η διοίκηση του Μπάιντεν βάζει την ευημερία των μεταναστών μπροστά από το δικαίωμα των Αμερικανών σε μια εθνική αγορά εργασίας, δίκαιους μισθούς και αξιοπρεπή στέγαση, με βάση τον ισχυρισμό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «έθνος μεταναστών» και όχι έθνος γεννημένοι Αμερικανοί.

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Μπάιντεν ανακοίνωσε επίσης το σχέδιό του να μεταφέρει 125.000 πρόσφυγες ετησίως σε αμερικανικές πόλεις, χώρους εργασίας και σχολεία. Έχει επίσης καθοδηγήσει τις υπηρεσίες του να μην απελάσουν οικονομικούς μετανάστες από το εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών για 100 ημέρες.

Ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται ραγδαία καθώς ο Μπάιντεν προσκαλεί περισσότερους μετανάστες και οι προοδευτικοί βουλευτές του διαλύουν γρήγορα τους κανόνες προστασίας των συνόρων που έχουν υιοθετηθεί από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια έκθεση της 3ης Φεβρουαρίου για το CIS, ο Bennsman ανέφερε :

Ένας πράκτορας της Border Patrol στην περιοχή είπε στην CIS ότι οι μετανάστες είναι πλέον πάρα πολλοί για να επεξεργαστούν τα τοπικά συστήματα, όπως οι συνθήκες σύλληψης και απελευθέρωσης που τροφοδότησαν την κρίση του 2019.

«Απελευθερώνουμε εκατοντάδες από πολλές διαφορετικές χώρες προέλευσης, επειδή απλά δεν έχουμε αρκετό χώρο για να τα κρατήσουμε όλα», δήλωσε ο πράκτορας της συνοριακής περιπολίας στο Κέντρο Μελετών Μετανάστευσης «Απελευθερώνονται με αυτό που ονομάζεται OR που σημαίνει« Own Recognizance »- βασικά, μια υπόσχεση να φτάσουν για την ακρόαση μετανάστευσης σε κάποια μελλοντική ημερομηνία. Δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε γιατί διασχίζουν όλη την ημέρα σε ομάδες από 20 έως 40, άνδρες, γυναίκες, παιδιά. “

Η εισροή μεταναστών από το νότο «δεν επηρεάζει τόσο πολύ τους γιατρούς όσο και τους δικηγόρους ή τους δημοσιογράφους», δήλωσε ο Bensman, ο οποίος είναι συγγραφέας ενός νέου βιβλίου για τη διασυνοριακή μετανάστευση υποστηρικτών της τζιχάντ. Το βιβλίο έχει τίτλο «Μυστικός πόλεμος στα σύνορα της Αμερικής: Η ανείπωτη ιστορία της μάχης του Έθνους για την πρόληψη της Τζιχάντ Διείσδυση» . Συνέχισε:

Οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλότερο εισόσημα δεν έχουν καν τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία…   Εάν έχετε επισκεφθεί ποτέ μια σχολική περιοχή που είναι γεμάτη με παιδιά που δεν μιλούν αγγλικά ESL, όπου πήγαν από μερικά έως 200 ή 400 διανυκτέρευση, θα δείτε ότι οι άνθρωποι που έχουν τα παιδιά τους σε αυτές τις σχολικές περιοχές δεν τους αρέσει λίγο [επειδή] υποβαθμίζει την ποιότητα της εκπαίδευσης που περίμεναν να έχουν.

Η ξένη μετανάστευση στις θέσεις εργασίας των Αμερικανών αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία καθώς οι «κογιότ» προσλαμβάνουν και συνοδεύουν περισσότερους μετανάστες που πληρώνουν τέλη μέσω των νόμων περί συνόρων των ΗΠΑ για την υποδοχή του Bidens. Η Washington Post ανέφερε στις 3 Φεβρουαρίου:

Ένας αξιωματούχος της Κεντρικής Αμερικής που παρακολουθεί στενά τη δυναμική της μετανάστευσης, δήλωσε ότι οι διακινητές λαθρεμπορίου έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους στο μάρκετινγκ στις άπορες αγροτικές ορεινές περιοχές της Γουατεμάλας τις τελευταίες εβδομάδες, στρατολογώντας πελάτες λέγοντάς τους ότι η διοίκηση του Μπάιντεν ακολουθεί μια πιο ήπια προσέγγιση επιβολής.

«Λένε ότι ο Μπάιντεν έδωσε το πράσινο φως», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν είχε εξουσιοδότηση να μιλήσει σε δημοσιογράφους.

Περίπου οι  μισοί από τα 3,5 εκατομμύρια μετανάστες  που έφτασαν μεταξύ 2014 και 2020 βρίσκονται ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας του Δεκεμβρίου.

«Πιθανότατα στη ζωή μου να μην καταλάβω ποτέ γιατί οι Δημοκρατικοί θέλουν απεριόριστους, απρόσεκτους, ανοιχτούς, εκατομμύρια ξένους πέρα ​​από τα σύνορα», δήλωσε ο Μπένσμαν. «Αυτή είναι μια πολύ περίεργη θρησκεία λατρείας που έχει μόνο τη μεταφορά πληθυσμού από φτωχές χώρες στη χώρα μας».

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

loading...