Bίντεο-σοκ: Σύζυγος πυροβολεί νεότερη γυναίκα που κάθεται με τον άντρα της σε μπαρ – Σκληρές εικόνες

 Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, η 31χρονη Νταγιάνε Ραφαέλα ντε Σίλβα Ροντρίγκες μπουκάρει στο μπαρ της Τιάνγκου της Βραζιλίας αναζητώντας τον άντρα της.

Φτάνοντας στο τραπέζι του, η Ροντίγκες πυροβολεί 5 φορές εναντίον του άντρα της και τεσσάρων φίλων του, ενώ μαζί τους κάθονται και δύο γυναίκες μεταξύ των οποίων και η 26χρονη Ντζαϊάνι Μπατίστα Μπάρο.

Μια από τις σφαίρες βρίσκει στο κεφάλι την 26χρονη, που πέφτει ακαριαία νεκρή, ενώ η υπόλοιπη παρέα σκορπίζει πανικόβλητη.

Η ζηλιάρα σύζυγος είχε φτάσει στο μαγαζί με μηχανάκι που οδηγούσε ένα άλλο άτομο, ενώ κουβαλούσε το πιστόλι που είχε αγοράσει από άλλη πόλη 5 ώρες μακριά μέσα στο τσαντάκι της.

Aπό τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η άλλη γυναίκα στο τραπέζι, 24ων ετών, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση στο χέρι.
Η 31χρονη σύζυγος συνελήφθη από την αστυνομία και σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές ήταν έξαλλη επειδή ο άντρας της ήταν για άλλη μια φορά σε μπαρ όπου σύχναζαν συνοδοί.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα πυροβόλησε στην τύχη για να διαλύσει την παρέα στο τραπέζι που καθόταν ο άντρας της, μιας και στο παρελθόν είχε τσακωθεί πολλές φορές μαζί του επειδή πήγαινε σε τέτοια μπαρ.
Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες: 

loading...