25η Μαρτίου 2021, μέρα λευτεριάς και Παλιγγενεσίας!

 «Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημογορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω στα ίχνη των». (Θ. Κολοκοτρώνης)  

Εις τον τόπο αυτό πατάμε και εμείς σήμερα, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ’21 αλλά λεύτεροι δεν νοιώσαμε ακόμη, μηδέ δημοκρατία, δικαιοσύνη και προκοπή είδαμε.

Ελλάδα είναι οι Έλληνες, «που λευτερώθηκαν από τους Τούρκους για να σκλαβωθούν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης» (Ι. Μακρυγιάννης) Κακορίζικοι, που δρουν κατ’ εντολή των ξένων με στόχο τον διαμελισμό της χώρας και την πλήρη υποταγή του πληθυσμού της.

Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι, την Πρόεδρο της «Δημοκρατίας», τον Πρωθυπουργό και την Βουλή, όπου 300 καλοπληρωμένοι, μη ταλαντούχοι ηθοποιοί, παίζουν με επιτυχία το ρόλο του „πατριώτη“.

Κανείς Ελλην, που δηλώνει άθεος ή μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ως ΠτΔ «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» (άρθρο 33 του Συντάγματος), ούτε θα δυσφορούσε ή θα έβγαζε φλύκταινες στο άκουσμα του «Εθνικού Ύμνου» ή στην θέα της «Σημαίας», του «Σταυρού» και του «Ευαγγελίου» αν σεβόταν τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η «Αυτού Εξοχότης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας», κα. Αικ. Σακελλαροπούλου, όμως το έκανε και μάλιστα κατά συρροή δίχως να νοιώσει τύψεις, επειδή, εξ αιτίας της, «φούσκωσαν» οι Έλληνες από υπερηφάνεια! Δεν είναι λίγο να μαθαίνει κανείς από μια πρώην (?) μαοϊστρια, τί εστί νέος πατριωτισμός ή πολυπολιτικοσμικότητα και πόσο πνεύμα δικαίου ρέει από τα μπατζάκια της Ε.Ε. ή πόσο φασίστας είναι ο Έλληνας που πιστεύει στο Έθνος-κράτος και εναντιώνεται στη συστηματική και βίαιη δημογραφική αλλοίωση και ισλαμοποίηση της φυλής του!            

Δεν είναι τυχαίο ότι πίσω από την επιλογή της ΠτΔ κρύβεται ένας πολιτικός, πρότυπο δημοκράτη και πατριώτη, που διακρίνεται για την εντιμότητά, την ανιδιοτέλεια, την οξυδέρκεια και την ανθρωπιά του, ένας εραστής της ελευθερίας του λόγου, που ‘χει όραμα και σχέδιο ακόμη και όταν πάει να ρίξει την χώρα στα βράχια! Ο Πρωθυπουργός (μας)!  Ήταν μεγάλη επιτυχία, που κατόρθωσε να παζαρέψει την ΑΟΖ, το Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο και την Ήπειρο …. να βιάσει το Σύνταγμα …. να προδώσει την Μακεδονία, …. να πνίξει την χώρα στην ανεργία (3,2 εκατ.), στην φτώχεια (6,5 εκατ.), και στους λάθρο (3,8 εκατ.) …. να καταστρέψει θέσεις εργασίας (1,2 εκατ), ….. να κλέψει τα αναδρομικά και τις επικουρικές συντάξεις, …. να κτίσει 53 πόλεις (μουσουλμανικές), …. να μαχαιρώσει την Ορθοδοξία και να μειώσει το προσδόκιμο ζωής δίχως να πέσει μπαλωθιά ή ν’ ανοίξει ρουθούνι!

Αιτία: με πάτημα την „πανδημία“ έβαλε την Ελλάδα στο γύψο, …. κάνοντας χρήση βίας, εκβιασμών και απειλών και με τη βοήθεια των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών κατόρθωσε, ότι κατάφερε και ο Hitler το 1933 /das Ermächtigungsgesetz , να πείσει δλδ. τα κόμματα της Βουλής όπως συναινέσουν στη «προσωρινή» αναστολή σημαντικών συνταγματικών διατάξεων, εγκαθιδρύοντας έτσι μια αστυνομοκρατούμενη χούντα, που λειτουργεί βάση νόμων, μη σύμφωνων με το Σύνταγμα της Ελλάδος! «Επιδοτούμενοι» ιατροί -λοιμωξιολόγοι, δημοσιογράφοι, κληρικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί κλπ. δημιούργησαν, από κοινού και επ’ ονόματι της «δημόσιας υγείας», ένα κλίμα τρομοκρατίας, που στηρίχθηκε συνειδητά πάνω σε πλαστά στοιχεία και νούμερα σχετικά με το ΕΣΥ, τις ΜΕΘ, τα τέστ, τα κρούσματα, τους διασωληνομένους και τούς νεκρούς, προκειμένου να αναγάγουν μια ήπια έως μέτρια ασθένεια, με συμπτώματα γρίπης, σε φονική «πανδημία»!

Αυτό που ακολούθησε επ’ ονόματι του «εμβολίου»,ισοδυναμεί πλέον με έγκλημα πολέμου. Χιλιάδες ζωές χάνονται, η νομιμότητα πήγε για φούντο, η οικονομία καταστράφηκε, τα σχολεία και οι Εκκλησίες ρημάζουν, η φτώχεια η πείνα και η εξαθλίωση ευδοκιμούν, η αρχαιοκαπηλεία νομιμοποιήθηκε, η παιδοφιλία έγινε της μόδας, το ένα τρίτο του πληθυσμού μιλά, γράφει και καταλαβαίνει μόνο ούρντου, μπεγκάλι, παστούνι και ντάρι (ξένες γλώσσες) και η  χώρα πάει κατά διαόλου, μόνο και μόνο για να πάρει ο Πρωθυπουργός, ο τοποτηρητής δλδ της καγκελαρίας στην Ελλάδα, άριστα στον έλεγχό του! 

Δεν είναι τυχαίο, ότι εδώ και 12 μήνες αποσιωπά η κυβέρνηση την ύπαρξη φαρμάκων, που προλαμβάνουν, θεραπεύουν και εξολοθρεύουν τον covid-19. Φαίνεται ότι οι ασθενείς θεωρούνται χρήσιμοι, στην Ελλάδα, μόνο όταν υποφέρουν ή πεθαίνουν εξ αιτίας του κορωνοϊού, διότι, όχι μόνο τότε τρομοκρατούνται οι υπόλοιποι αλλά δικαιολογείται και η παραμονή  της χώρας στο γύψο, τουλάχιστον έως ότου προλάβει το καθεστώς, πριν ακόμη φτάσει ο Σεπτέμβριος, να παραχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στην Ανατ. Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στην Θράκη, μέσω Χάγης, στην Τουρκία. Ειδάλλως δεν υπήρχε λόγος να καθυστερεί η κυβέρνηση τον εμβολιασμό του πληθυσμού, πράγμα που πέτυχε, όταν παραχώρησε τα 9.000.000 εμβόλια, (που επρόκειτο να παραλαβει τις επόμενες μέρες), στη Γερμανία αν και γνώριζε ότι η παραγωγή εμβολίων θα σταματούσε, αμέσως μετά, για διάστημα 6 μηνών. Αν τα κρατούσε και τα χρησιμοποιούσε, η πανδημία στην Ελλάδα θα έληγε εντός των επομένων 3 μηνών!

Η 25η Μαρτίου 2021 είναι ημέρα τιμής των ήρωων της Επανάστασης του 1821 και των αγώνων τους υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Θα ήταν μεγάλη η ντροπή για το Έθνος, αν η μέρα αυτή εορταστεί σε μια χώρα σκλαβωμένη, με διοργανωτές, «κακορίζικους» άθεους, Μασώνους, Εφιάλτες και την «λοιπή ακαθαρσία της Ευρώπης»!

Πήραμε όρκο, η 200η επέτειος της Επανάστασης του 1821 θα εορταστεί σε μία ελεύθερη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Πάση θυσία, ακόμη και αν χρειαστεί να εκτελέσουμε την διαταγή της 24ης Φεβρουαρίου 1821 του Αλεξάνδρου Υψηλάντη, « Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», πολεμώντας τον εχθρό μέχρι τελευταίας ρανίδος!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!  

Καλή Λευτεριά και Καλή Ανάσταση!

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Πάνος Γιαννακουλόπουλος, γ.γ.

Νέα Φιλική Εταιρεία

 

Υ.Γ.: Ανά δήμο/ενορία, οργανώνονται „επιτροπές“ αγώνα και εορτασμού με την επωνυμία: «25η Μαρτίου ’21, μέρα Παλιγγενεσίας».  Όποιος θέλει να συμμετάσχει ή να αναλάβει πρωτοβουλίες, είναι ευπρόσδεκτος. (Η ΝΦΕ δεν είναι κόμμα αλλά μία πολιτική οργάνωση που αδειοδοτήθηκε στις 25.05.2012 με απόφαση του Πρωτοδικείου Αιγίου!)

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com/

loading...