ΚAI ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ!

 

Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο της τέχνης που βρίσκουν το κουράγιο και μιλάνε για τον κατ εξακολούθηση βιασμό τους, για το κύκλωμα trafficking, για τον παιδεραστή που βίασε αμέτρητα ανήλικα παιδιά καταστρέφοντας τη ζωή τους. Η Υπουργός Πολιτισμού που διόρισε τον βιαστή, που η δράση του καλύπτει 2 δεκαετίες, παραμένει στη θέση της.

Υπάρχουν σπίτια σχεδόν στη μισή Αττική χωρίς ρεύμα και νερό για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, άνθρωποι καίνε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούν. Ο περιφερειάρχης βγάζει φωτό μπροστά στη Βουλή και τις ποστάρει στο instagram να του κάνουν καρδούλες.

Υπάρχουν δρόμοι ακόμη κλειστοί, όπως έκλεισε προληπτικά και την εθνική ο Υπουργός προστασίας του πολίτη, αφού μας είπε μια μέρα πριν πως δεν θα την έκλεινε, γιατροί και νοσηλευτές κάνουν τριπλοβάρδιες γιατί δεν μπορούν να πάνε συνάδελφοι να τους αντικαταστήσουν. Ο Υπουργός παραμένει στη θέση του και μας λέει πως όλα καλά τα έκανε.

Κανάλια παίζουν ρεπορτάζ βγαλμένα κατευθείαν απ’ το Δελφινάριο με ρεπόρτερ να περπατάνε στα γόνατα μέσα στο χιόνι για να μας δείξουν πως είναι 2 μέτρα και άλλους να οδηγούν σε καθαρή εθνική οδό και να λένε πως ζουν από θαύμα και καλά έκανε το επιτελικό κράτος του Πρωθυπουργού και την έκλεισε γιατί μας βρήκε πρωτόγνωρη καταστροφή. Ο Δήμαρχος Αθήνας βγάζει εργαζόμενους του Δήμου με ψαθινες σκούπες να σκουπίσουν το χιόνι.

250.000 σπίτια χωρίς ρεύμα, 3 άνθρωποι νεκροί λόγω της ανυπαρξίας οποιουδήποτε κρατικού μηχανισμού, 2.000 παιδιά σε camp, μέσα στο χιόνι, χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό, άνθρωποι μαζεύουν τα πράγματά τους και πάνε σε συγγενείς με ρεύμα να μείνουν, 5 μέρες μετά την έναρξη μιας χιονόπτωσης για την οποία το κράτος είχε ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα. Οι δημόσιες υπηρεσίες και η πολιτική προστασία παίζουν πινγκ-πονγκ τις ευθύνες για το ποιος είναι ο πιο άχρηστος. Ο Πρωθυπουργός φωτογραφίζεται να πίνει Espresso Macchiato μαζί με κολλητούς δημοσιογράφους όρθιος σε καφετέρια, που 5 χρόνια έκλεβε ρεύμα στο Κολωνάκι, τη στιγμή που ο ίδιος έχει επιβάλει πρόστιμο 300 ευρώ, σε όσους πίνουν καφέ όρθιοι σε καφετέριες.

loading...