ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Βλέπω μία αγνώριστη και πονεμένη χώρα, γεμάτη από πάσης φύσεως ερείπια, πολιτιστικά, πολιτικά, εθνικά, πνευματικά, ψυχικά, ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά. 

Βλέπω τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα, ώς άμορφους και ασχημάτιστους όγκους να κείτονται στήν λάσπη των ανομιών τους, με ουδεμία προσφορά στό κοινωνικό σύνολο, άνευ οραμάτων, συνειδήσεως και ηθικής. 

Βλέπω την Ελλάδα μας να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της πολυχιλιόχρονης ιστορίας της και το Έθνος μας να απειλείται με αφανισμό των γηγενών κατοίκων του, ακρωτηριασμό και συρρίκνωση των εδαφών του αλλά και λείαν συντόμως ολοκληρωτική απώλεια κατοχής του ελληνικότατου Αιγαίου.

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ; 

Φταίνε σχεδόν αποκλειστικά όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι γόνοι των πολιτικών τζακιών, οι οποίοι σε πλήρη συνεργασία με αυτούς τους επαγγελματίες της πολιτικής απατεωνίας, χτυπούν τα αλαλλάζοντα κύμβαλα της λαϊκής παραπλάνησης και  ψεύδους αλλά παραλλήλως και εντέχνως, καλλιεργούν στόν λαό μας πάθη και αδυναμίες όπως … αποχαύνωση, άγνοια, ημιμάθεια,  μαλθακότητα, καταναλωτική μανία, ομοφυλοφιλία, ιδιοτέλεια και ωχαδελφισμό.

Ομως παραλλήλως αντιλαμβάνομαι ότι οι πολιτικοί, τα κόμματα και η κομματοκρατία πνέουν τα λοίσθια. Αισθάνονται έντονα πιά, ότι η απαξίωση απειλεί την ύπαρξή τους και γι αυτό προσπαθούν να διασωθούν με κρυφούς και συνωμοτικούς μηχανισμούς, επενδύοντας στο ψέμα, στόν φόβο και την τρομοκρατία.

ΛΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει πιά άλλος περισσευούμενος χρόνος. Οι εχθροί της Ελλάδος  βρίσκονται ήδη εντός των τειχών. Πρέπει να επανέλθουν τα πρώτα ιδανικά του Έθνους μας όπως η «Άμυνα περί πάτρης», η ευσυνείδητη λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή και ευπαίδευση, η χρηστή διοίκηση και να ξεκινήσει άμεσα η καταπολέμηση του  πιθηκισμού, της  διαφθοράς και του εκφυλισμού τού φρονήματος των νέων του Εθνους μας. 

ΕΥΧΗ

Επειδή με πολυχρησιμοποιημένα και ρυπαρά υλικά, δεν χτίζεις ένα γερό σπίτι, γι’αυτό εύχομαι και θέλω να ελπίζω, πώς μέ την ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ τών πολιτών μας,  σύντομα θάρθει η στιγμή που η χώρα θα απαλλαγεί επιτέλους από αυτή την αλαζονική πολιτική νομενκλατούρας, γεγονός το οποίο θα σημάνει και το τέλος της αυτής αγγλικής επινόησης, της «Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», (η οποία ήταν ένας εγγλέζικος φερετζές εξυπηρέτησης των συμφερόντων της Μοναρχίας δυτικού τύπου και ειδικά του στέμματος της Μεγ. Βρεττανίας), …και θα κηρύξει την έναρξη μίας νέας εποχής που επενδύσει σε νέα υγιεί πρόσωπα, τα οποία θα ελέγχονται όμως με τούς σκληρούς νόμους, τούς όρους, τά κριτήρια αλλά και διαδικασίες, …μίας πραγματικά ΑΜΕΣΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον τόπο μας !!!

loading...