Έχουν πεθάνει 181 άτομα σε δύο εβδομάδες στις Η.Π.Α μετά τον εμβολιασμό τους και δεν έχει ακουστεί τίποτα;

Είναι δυνατόν να έχει περάσει απαρατήρητος ένας τέτοιος αριθμός θανάτων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Σύμφωνα με στοιχεία από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), τουλάχιστον 181 Αμερικανοί πέθαναν από εμβόλια COVID-19 σε μόλις 2 εβδομάδες. Αναφέρθηκε ένας θάνατος ενός αγέννητου μωρού που πέθανε αμέσως μετά τη λήψη εμβολίου της Pfizer COVID-19 από τη μητέρα του ενώ ήταν έγκυος.

Πηγή: Greatgameindia

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Το Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) είναι μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

Τα τρέχοντα δεδομένα από εμβόλια COVID-19 που έχουν αναφερθεί εθελοντικά είναι διαθέσιμα για μια περίοδο δύο εβδομάδων, από το τέλος Δεκεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων , η οποία είναι πιθανό να μην ανοίγει από IP Ευρωπαικής Ένωσης, αλλά τα στοιχεία υπάρχουν εδώ , 181 Αμερικανοί πέθαναν από εμβόλια COVID-19 σε 2 εβδομάδες.

Αναφέρθηκε ένας θάνατος ενός αγέννητου μωρού που το οποίο πέθανε αμέσως μετά τη λήψη εμβολίου Pfizer COVID-19 της μητέρας, ενώ ήταν έγκυος.

Η ίδια η μητέρα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμουν 28 εβδομάδων και 5 ημερών έγκυος όταν έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου COVID19. Δύο ημέρες αργότερα (25/12/2020 το απόγευμα), παρατήρησα μειωμένη κίνηση του μωρού.

Το μωρό βρέθηκε να μην είχε καρδιακό παλμό στις 26/12/2020 νωρίς το πρωί και έδωσα 2lb 7oz στο μη βιώσιμο θηλυκό έμβρυο σε κύηση 29 εβδομάδων».

Σύμφωνα με την έκθεση της Harvard Pilgrim Health Care, Inc. που δημοσιεύθηκε για το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) το 2011, λιγότερα από το ένα τοις εκατό όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου αναφέρονται στην κυβέρνηση.

Αν και το 25% των περιπατητικών ασθενών εμφανίζουν ανεπιθύμητη ενέργεια, λιγότερο από 0,3% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών και 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ομοίως, λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου αναφέρονται. Τα χαμηλά ποσοστά αναφοράς αποκλείουν ή επιβραδύνουν τον εντοπισμό “προβληματικών” φαρμάκων και εμβολίων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Απαιτούνται νέες μέθοδοι παρακολούθησης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων και εμβολίων.

loading...