Με σπασμούς σε ολο το σώμα της μετά το εμβόλιο..Γυναίκα ανέβασε video ..Προσευχηθείτε για μένα

 Η Shawn Skelton (Σαουν Σκέλτον) απο το Οκλαντ της Ιντιάνα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό τις παρενέργειες που υπέστη μετα τον εμβολιασμό της..Η Γλώσσα της αρχισε να γυρίζει.. και μετα την επιασαν σπασμοί σε ολο της το σώμα .Ανέβασε video και χιλιάδες κόσμου τα εχουν χαμένα..

Η ιδια πιθανώς η ο άνθρωπος με τον οποίο εχει σχέση γράφει:

Θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε! Είμαι σε κακή κατάσταση! Κάθε μέρα χειροτερεύω και δεν παίρνω βοήθεια ή απαντήσεις! Φοβάμαι μέχρι θανάτου για να πω το λιγότερο!

Και να βρεις κάποιον πρόθυμο να προσπαθήσει να το καταλάβει αυτό δεν ήταν πολύ επιτυχημένο! Πήγα σε 2 νοσοκομεία σήμερα, βγήκα από τη διακόνηση μου και πήγα στο St Vincent.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε εκεί. Λένε ότι ας δούμε έναν νευρολόγο (ποιος ξέρει πότε μπορεί να με δει) χθες η γλώσσα μου άρχισε να γυρίζει και δεν έχει σταματήσει.

Σήμερα όλο μου το σώμα έχει σπασμούς όλη μέρα! Με έστειλαν σπίτι!! Ανεβάζω 2 βίντεο που είναι αρκετά ντροπιαστικά αν με ξέρετε αλλά θέλω να δείτε τι μου συμβαίνει!

Απλά προσευχηθείτε για μένα.

Μπορεί σε λίγο να κλείσουν και το λογαριασμό της μπορεί πολλά ..Η γυναίκα στέλνει μηνυμα…ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!… Και μπορεί αυτες οι παρενέργειες να αποκαλύπτονται αλλα δεν χρειάζεται να το ζήσεις Ελληνα ουτε στην αρχή ουτε σε ενα χρόνο η τα παιδιά σου να γενούν Ερπετά η να πάθεις παραλυσία και τοσα αλλα για να μπορούν τα Παρανοικά Πολιτικά Καθάρματα να ελέγξουν τον πληθυσμό και να τον μειώσουν.

loading...