Είναι ο προάγγελος; Σάλος με το εμβόλιο-τσιρότο! Το περνάτε στο «ντούκου», λένε πολίτες, vid

 

Τι λένε οι «ειδικοί»…

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση με το «τσιρότο» εμβόλιο, το οποίο διαθέτει μικροβελόνες, οι οποίες θα μεταφέρουν το σκεύασμα στον ανθρώπινο οργανισμό και θα παρακολουθούν τις ανοσιακές αντιδράσεις.

Η είδηση μεταδόθηκε χθες, ωστόσο δεν της δόθηκε η πρέπουσα σημασία, με πολίτες να διαμαρτύρονται σήμερα σε πρωινές εκπομπές ότι το θέμα πέρασε στο «ντούκου», με τους δημοσιογράφους να απαντούν «πως έχουμε καιρό ακόμα μέχρι αυτά».

Συγκεκριμένα, ερευνητές στην Βρετανία ανακοίνωσαν ότι αναπτύσσουν το πρώτο στον κόσμο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, το οποίο έχει την μορφή «έξυπνου» επιθέματος (τσιρότου που ίσως φέρνει σε μικροτσίπ) και θα μπορεί επίσης στη συνέχεια να μετρά την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, παρακολουθώντας τις ανοσιακές αντιδράσεις του οργανισμού του εμβολιασθέντος.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Καινοτόμων Υλικών του ουαλικού Πανεπιστημίου του Σουάνσι, με επικεφαλής τον δρ Σαντζίβ Σάρμα, ειδικό στην βιοϊατρική μηχανική, ανέφεραν ότι το επίθεμα διαθέτει μικροβελόνες μήκους ενός χιλιοστού που μεταφέρουν με μη επεμβατικό τρόπο το εμβόλιο στο σώμα. Μεταξύ άλλων, όπως ισχυρίζονται, είναι ιδανικά για όσους… φοβούνται υπερβολικά τις κανονικές βελόνες και τις ενέσεις.

Το λεγόμενο τσιρότο αποτελεί τον προάγγελο του εμφυτεύσιμου τατουάζ, το οποίο ίσως λειτουργεί και ως ψηφιακή ταυτότητα;;;
Είχε γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος:
Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.
Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.
Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:
«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»
Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» (που δεν έχουν σχέση με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια) που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.
Οι Βρετανοί αναφέρουν πως τα επιθέματα θα στερεώνονται στο δέρμα έως 24 ώρες και θα παρακολουθούν ορισμένους βιοδείκτες ανοσίας (ανοσοσφαιρίνες) στο δέρμα. Τα εν λόγω επιθέματα, που διαθέτουν μικροσκοπικές βελόνες με πολυανθρακικό ή πυρίτιο, μοιάζουν με τα τσιρότα νικοτίνης για όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα ή με τα τσιρότα για την παρακολούθηση του σακχάρου στους διαβητικούς. Οι ερευνητές διατείνονται ότι τα διαδερμικά επιθέματα-εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδος χορήγησης εμβολίων, ενώ επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι επιτρέπουν τη χορήγηση μικρότερων δόσεων, έχουν χαμηλό κόστος παραγωγής και εύκολη διανομή.
Ένα πρωτότυπο του επιθέματος αναμένεται να είναι έτοιμο έως το Μάρτιο και στη συνέχεια οι Βρετανοί επιστήμονες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου. Εκτιμούν, σύμφωνα με το BBC, ότι το «τσιρότο» θα είναι εμπορικά διαθέσιμο σε τρία χρόνια και θα μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά και για άλλες νόσους εκτός του κορωνοϊού.
loading...