Ιστορική προδοσία των Τούρκων!!! «Ξεμπρόστιασμα» εκείνων που γεμίζουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους, vid

 Η ιστορία θα πάρει εκδίκηση…

Οι Ουιγούροι Τούρκοι (αυθεντικοί τουρκογενείς πληθυσμοί σε αντίθεση με τους ελληνογενείς, κουρδογενείς, αρμένιους κ.α. τουρκοποιημένους πολίτες της γείτονας) προδόθηκαν από την Άγκυρα ως «εγκληματίες» στον «βωμό» του εμβολίου και χρημάτων, την ώρα που οι υποκριτές της Άγκυρας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους στην διεθνη κοινότητα, εξυφαίνοντας υποχθόνιο σχέδιο κατά της πατρίδας μας.

Τι ακριβώς συνέβη;;;

 Όπως διαβάζουμε στην Nordic Monitor, η Άγκυρα, μετά από πίεση των Κομμουνιστών του Πεκίνου, απελαύνει στην Κίνα Ουιγούρους Τούρκους για να κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι οποίοι μάλιστα ονομάστηκαν «εγκληματίες» από τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, (AKP) Ömer Çelik.

ο τουρκικό κράτος προχώρησε σε συλλήψεις Ουιγούρων που ζουν στην Τουρκία στο πλαίσιο εφαρμογής της συνθήκης έκδοσης Τουρκίας-Κίνας που υπεγράφη στις 13 Μαΐου 2017.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους για την συμφωνία, ο Çelik είπε ότι αυτή ήταν απλώς μια κοινή συνθήκη έκδοσης που υπέγραψε η Τουρκία με διάφορες χώρες και σχετίζεται με εγκληματίες.

Τα τουρκικά κόμματα της αντιπολίτευσης ισχυρίζονται ότι η Κίνα εκβίασε με την αποστολή του εμβολίου κορωνοϊού για να πιέσει την Τουρκία για εφαρμογή της συνθήκης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ερντογάν το έκανε αυτό και για χρήματα.

Ο Yıldırım Kaya, νομοθέτης από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα της αντιπολίτευσης, αμφισβήτησε την κυβέρνηση Ερντογάν, λέγοντας: «Είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί ότι η Κίνα αναβάλλει τις αποστολές εμβολίων προκειμένου να πιέσει την Τουρκία να επικυρώσει τη συνθήκη έκδοσης Ουιγούρων;».

Σημειώνεται πως η Τουρκία υπέγραψε συμβόλαιο για 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sinovac Biotech, το οποίο θα έπρεπε να φτάσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στην γείτονα.

Το Κέντρο Ελευθερίας της Στοκχόλμης, επικαλούμενο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι η τουρκική αστυνομία εισέβαλε στα σπίτια ορισμένων Ουιγούρων τούρκων, την νύχτα της 18ης Ιανουαρίου και συνέλαβε πολλούς από αυτούς για να τους στείλει στην Κίνα, κάτι που συνιστά ιστορική προδοσία των Τούρκων προς τους «προγόνους» του σημερινού πανσπερμικού τουρκικού κράτους.

Κατά το παρελθόν, η Τουρκία βοήθησε και υπερασπίστηκε τους Ουιγούρους, οι οποίοι μοιράζονται πολλά πολιτιστικά και γλωσσικά χαρακτηριστικά με τους σημερινούς «Τούρκους» και θεωρούνται, για δεκαετίες, ως εθνικοί αδελφοί της χώρας από υπερεθνικιστές.

Ωστόσο, το AKP άλλαξε αυτήν την πολιτική τα τελευταία χρόνια και απέλασε αρκετούς Ουιγούρους στην Κίνα. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως «κουνάνε» το δάκτυλο στην Ελλάδα, όταν «σπρώχνει» πίσω τους παράνομους μετανάστες και τους πράκτορες, που μας στέλνει μέσω δουλεμπόρων η Άγκυρα, κατηγορώντας την Ελλάδα για «απανθρωπιά», στο πλαίσιο σχεδίου δημιουργίας ισλαμικής ζώνης από τον Έβρο μέχρι και την Ρόδο (ΕΔΩ), παριστάνοντας τους «προστάτες» των απανταχού μουσουλμάνων.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως ο Ομάρ Τσελίκ που αποκάλεσε τους… προγόνους του «εγκληματίες», χαρακτήρισε την Τουρκία, με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος», ως «ελπίδα της ανθρωπότητας» και «καταφύγιο όλων των καταπιεσμένων».

Την είδηση μεταδίδει και η Ινδία, η οποία είναι εξοργισμένη με την Άγκυρα λόγω των ειδικών στενών σχέσεων με το Πακιστάν:

loading...