«ΠΕΙΝΑΜΕ»! Πολίτες ζητούν βοήθεια «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους, ξεκίνησαν εποχές «άγριου ροκ», vid

 Αυτό που συμβαίνει στην Κίνα, δείχνει να πλησιάζει στην Ευρώπη

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τρομάζει, καθώς όπως «κυλούν» τα πράγματα με τον κορωνοϊό, δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν παρόμοιες καταστάσεις στην Ευρώπη.

Στο βίντεο λοιπόν φαίνονται πολίτες να φωνάζουν από τα παράθυρα της πολυκατοικίας τους βοήθεια, καθώς αντιμετωπίζουν  συνεχιζόμενη επισιτιστική κρίση. Αυτό γιατί τα αυστηρά μέτρα περιορισμού και εγκλεισμού έχουν «παγιδεύσει» πολλούς μέσα στα σπίτια τους, όπου κινδυνεύουν να λιμοκτονήσουν!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, οι εν λόγω κάτοικοι προέρχονται από την Tonghua, μια πόλη στην βορειοανατολική Κίνα που συνορεύει με την Βόρεια Κορέα. 

Εδώ και λίγο καιρό, το πρόβλημα της πόλης έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι εκεί αντιμετωπίζουν μια επισιτιστική κρίση, παρόλο που τα τοπικά σούπερ μάρκετ δεν φαίνεται να έχουν έλλειψη.

Οι κάτοικοι πεινάνε, επειδή δεν μπορούν να βγουν για να αγοράσουν είδη παντοπωλείου. Οι αρχές τους έθεσαν υπό αυστηρή καραντίνα μετά από νέες αναφορές περιπτώσεων κορωνοϊού. 

Αξιωματούχοι υποσχέθηκαν ότι οι εργαζόμενοι της κοινότητας θα παραδίδουν είδη παντοπωλείου, ωστόσο πολλοί ντόπιοι λένε ότι δεν έλαβαν ποτέ τίποτα.

Στο βίντεο μπορούμε να τους δούμε να φωνάζουν ζητώντας βοήθεια:

«Χρειαζόμαστε τρόφιμα. Χρειαζόμαστε φαγητό».

loading...