Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της κομητείας Nye, Chris Zimmerman: «Ο Trump θα ανακηρυχθεί εκ νέου Πρόεδρος των Η.Π.Α στις 20 Ιανουαρίου!»

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα δούμε τα πάντα…συλλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων, γενικευμένες διακοπές ρεύματος ή διακοπή του Διαδικτύου, αποκάλυψη νέων στοιχείων, αλλά όχι Biden για νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α…!

Είναι σαφές ότι το κείμενο που ακολουθεί αντιμετωπίζεται με αρκετές επιφυλάξεις, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προέρχεται δεν προέρχεται από κάποιον τυχαίο. Παρεπιπτόντως, κάτι ακούσαμε για ολικό blackout στο Πακιστάν….λέτε;

Μια νέα επιστολή δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη κομητεία ΝΥΕ στην πολιτεία της Νεβάδα. Σύμφωνα με αυτή την επιστολή οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 20 Ιανουαρίου μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής σε απόδοση από το “Ελλήνων Αφύπνιση”:

….

Καθώς σας γράφω σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η επιστολή θα βρει πολλούς από εσάς συντετριμμένους κάτω από το βάρος της απελπισίας ή ίσως χαμένους σε ένα λαβύρινθο σύγχυσης. Ελπίζω ότι όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της επιστολής, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε με εμπιστοσύνη μαζί με εκατομμύρια άλλους που υποστηρίζουν τον πρόεδρο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο Μπάιντεν δεν θα είναι πρόεδρος. Ναι, ξέρω ότι είναι σοκαριστικές λέξεις σε αυτές τις τρελές μέρες.

Με πλησίασαν πολλοί λέγοντας, “Έχει τελειώσει …” και “Ο Τραμπ παραδέχτηκε τις εκλογές …”. Τίποτα του είδους δεν έχει συμβεί. Επιστρέψτε και ακούστε τα βίντεο σε όλη τη διάρκεια. Σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν αναφέρει ούτε το όνομα του Μπάιντεν. Σε κανένα σημείο δεν λέει ότι παραδέχεται. Λέει ότι θα υπάρξει μια ειρηνική μετάβαση σε μια νέα διοίκηση και λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτές οι φράσεις είναι σημαντικές. Πράγματι, θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση που θα αποτελείται από έναν νέο αντιπρόεδρο και ένα υπουργικό συμβούλιο, καθώς οι τρέχουσες έχουν ολοκληρώσει την προδοσία τους. Θα το θίξω με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι για περισσότερα από τέσσερα χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πέντε βήματα μπροστά από όλους σε κάθε προσπάθεια να τον εκτροχιάσουν, να τον κατηγορήσουν ή να τον συγχέουν. Για παράδειγμα, ανακοίνωσε το βράδυ των εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες ότι «δεν ήθελε μια ψηφοφορία στις 4 π.μ.» Τι συνέβη μέσα σε λίγες ώρες ακριβώς στις 4 π.μ. Πραγματοποιήθηκε μια τεράστια κάλπη που έδειξε ότι ήδη ήξερε ότι επρόκειτο να λάβει χώρα. Αυτή ήταν μια δημόσια δήλωση για τους εχθρούς της χώρας μας που τους τη προσέφερε. Επίσης, σκεφτείτε το πρόσφατο περιστατικό στο κτίριο του Καπιτωλίου στο DC. Ο Τραμπ καθυστέρησε στην ομιλία του και στη συνέχεια μίλησε για μια σειρά από νέα πράγματα στο πλήθος των 500 χιλ. +, Αλλά αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, αν ο Τραμπ είχε μιλήσει εγκαίρως και σύντομα, το πλήθος των MAGA θα ήταν στο κτίριο του Καπιτωλίου με τη φατρία Antifa και πιθανότατα θα είχε τραβηχτεί από το ατύχημα και τη σύγχυση λόγω του μεγέθους του πλήθους. Με τον Τραμπ να μιλάει αργά και πολύ, το πλήθος των MAGA προστατεύθηκε και διαχωρίστηκε από τις ομάδες Antifa. Θα ήταν πολύ σαφές ότι οι συγκαλυμμένοι εκπρόσωποι των Antifa ήταν περισσότεροι από 95% των ατόμων στο κτίριο. Και πάλι, ο Τραμπ αντέδρασε επειδή βρισκόταν μπροστά τους. 

(….)

 Μην ξεχνάτε τα πολυάριθμα βίντεο που δείχνουν ότι η αστυνομία ανοίγει τις πύλες για τα μέλη των Antifa (δεν προέβαλλαν καμία άμυνα) και στη συνέχεια τους οδηγούσε σε όλο το κτίριο. 

(….)

Το λέω όλα αυτά ως μόνο δύο παραδείγματα από πολλά που σε καμία περίπτωση ο πρόεδρος μας δεν ήταν σε μάχη απελπισίας.  

Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε: “Γιατί ο Τραμπ δεν συνέλαβε κανέναν ακόμη; Γιατί έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τα γεγονότα στο Κογκρέσο; ” Πολλαπλοί λόγοι: πρώτον, ο Τραμπ επιμένει να ακολουθεί το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα. Δίνει σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο παιχνίδι έχουν διαδραμματίσει, μια ευκαιρία να κάνουν το σωστό (μερικές φορές με προειδοποιήσεις όπως το τηλεφώνημα με τον Γραμματέα της Πολιτίας Τζόρτζια πρόσφατα). Έσπρωξε τις υποθέσεις στα δικαστήρια, παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία στους νομοθέτες, και μάλιστα είπε στον αντιπρόεδρο να κάνει το σωστό. Αλλά με την προδοσία του Πενς και του Κογκρέσου, η προδοσία έχει πλέον ολοκληρωθεί και κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Τραμπ δεν άφησε τη διαδικασία να τελειώσει πριν ενεργήσει. Δεύτερον, για να αποστραγγίσετε το βάλτο πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα πλάσματα που αρέσκονται να ζούν στο βάλτο. Μπορούν να ταιριάξουν πολύ καλά με τα πλήθη. Αλλά το ψευδές γεγονός στο Καπιτώλιο αποκάλυψε τους τελικούς προδότες για το ποιοι ήταν ανεξάρτητα από το κόμμα. Ο Τραμπ τους απέκλεισε από το να κρυφτούν.  

Πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μιλήσω στον Pence. Με την προδοσία του που ολοκληρώθηκε, πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε τις συναλλαγές και την πολιτική στάση του πριν από την περίφημη ημέρα στο Καπιτώλιο. Ο Πενς ήταν ήδη βεβαρυμένο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου του 2016 με… περίμενε το…. Πολ Ράιαν. Θυμάσαι τον Ράιαν; Το ηχείο RINO του σπιτιού; Κοιτάξτε αυτά τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα:

Pence-Ryan Email

Ο Πενς συμμετείχε επίσης σε ένα σχέδιο απομάκρυνσης του Τραμπ κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ετών του που ενορχηστρώθηκε από τον Ροντ Ρόζενσταϊν και υποστηρίχθηκε από τους Κλίντον. Το σχέδιο: απαλλαγείτε από τον Τραμπ, γίνετε πρόεδρος και στη συνέχεια διορίστε τον Ρον Ρόζενσταϊν ως νέο αντιπρόσωπο. Γιατί θα το ήθελαν αυτό; Επειδή ένιωθαν ότι ο Πένς μπορούσε να ελεγχθεί. Δείτε αυτούς τους συνδέσμους για τη σειρά τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες:

Μέρος 1

Μέρος 2ο

Μέρος 3

Αρκεί να πούμε ότι όταν ο Τραμπ είπε στο ράλι του DC ότι ήλπιζε ότι ο Πενς θα έκανε το σωστό, ήδη ήξερε τι θα έκανε, αλλά, για άλλη μια φορά, έδωσε στον άνθρωπο χώρο να επιλέξει να κάνει το σωστό.

Τώρα, αξίζει να πούμε ότι κανείς δεν είναι μεγαλύτερος υποστηρικτής του Trump από τον Lin Wood. Η καριέρα αυτού του άντρα έχει δεχθεί πόλεμο δυσφήμισης που σημαίνει ότι δεν λέει πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικά φαίνονται, χωρίς να είναι αληθινά, καθώς γνωρίζει τις συνέπειες της συκοφαντίας. Έχοντας αυτό κατά νου, ο Λιν Γουντ έχει γίνει πηγή πληροφοριών και διαρροών μέχρι σήμερα άγνωστων πληροφοριών που αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο σκοτεινά σημεία της διαφθοράς και του μέσα στην υψηλότερη πολιτική σκηνή των Η.Π.Α. Αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος που πρόσφατα είπε ότι συλλήψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Αποκάλεσε τον Πενς προδότη πριν από την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογέα στις 6. Αλλά είπε επίσης ότι ο πρόεδρος, μετά το περιστατικό του Καπιτωλίου, έφυγε από τον DC σε αεροσκάφος “Doomsday” (που χρησιμοποιείται για επικοινωνίες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου) με την οικογένειά του και ήταν στο Abilene, TX. Αυτό το αεροσκάφος επιβεβαιώθηκε τόσο από τους ιχνηλάτες πτήσεων όσο και από τα ραντάρ στο έδαφος. Εν ολίγοις, είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Εάν έχετε μέσα να ακολουθήσετε τον Lin Wood στο Parler, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να το κάνετε για να παρακολουθείτε τα πράγματα που συμβαίνουν. Μπορείτε επίσης να ακούσετε αυτό το podcast:

Λοιπόν, τι θα ακολουθήσει; Δεν έχω τα στοιχεία, αλλά μπορώ να σας δώσω ορόσημα για να παρακολουθήσετε καθώς οι επόμενες μέρες ξεδιπλώνονται:
Περιμένετε να ενεργοποιηθεί το «σύστημα εκπομπών έκτακτης ανάγκης». Η FCC κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μνημόνιο που αναφέρεται στις απαιτήσεις του ομοσπονδιακού νόμου για την αποστολή μηνυμάτων από τον πρόεδρο στο κοινό. Δείτε αυτόν τον σύνδεσμο

Περιμένετε να υπάρξει παγκόσμια σύγχυση. Βρισκόμαστε σε μια μάχη για τη δημοκρατία μας ενάντια σε ελίτ που επιχειρούν το ίδιο το πραξικόπημα για το οποίο κατηγορούν για τον Τραμπ. Στη μάχη, θα υπάρξει παραπληροφόρηση, αλλά ξέρετε ότι τα σχέδια εκπληρώνονται.
Αναμένετε να πραγματοποιηθούν συλλήψεις υψηλά υστάμενων προσόπων τις επόμενες 12 ημέρες και ανά πάσα στιγμή.
Περιμένετε να είναι μια ανώμαλη διαδρομή μέχρι το τέλος. Δεν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή όπου τα πράγματα επιλύονται σε 45 λεπτά.
Περιμένετε να κυκλοφορήσουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία από τώρα έως τις 20 Ιανουαρίου.
Αναμένετε κάποια διακοπή ρεύματος ή διακοπή του Διαδικτύου: πιθανότατα θα επηρεαστούν τα Facebook, το Twitter, το Instagram και το Gmail. Εάν δεν έχετε καθιερώσει εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας τώρα, θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσετε να τις διαμορφώνετε ακόμα κι αν ελέγχετε μόνο τους γείτονές σας.
Περιμένετε να ανακυρηχθεί Πρόεδρος εκ νέου ο Trump στις 20 Ιανουαρίου!
Περιμένετε την εκτελεστική εντολή από το 2018 ή / και το νόμο περί εξέγερσης. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει στρατιωτικό νόμο. Θυμηθείτε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το 2018 που δίνει στον Πρόεδρο πολλές εξουσίες να ενεργήσει.

Θυμηθείτε ότι ο Τραμπ δεν θα παραιτηθεί. Πραγματικά παίρνει πολύ σοβαρά τον όρκο του για την υπεράσπιση του Συντάγματος ενάντια σε εχθρούς ξένους και εσωτερικούς. Γι ‘αυτό είναι τόσο πανικοβλημένοι στο DC: γνωρίζουν ότι ο Τραμπ θα πολεμήσει ενώ το Κογκρέσο θα κυλήσει.

Το ανέφερα προηγουμένως, αλλά επαναλαμβάνεται. Κανείς από εμάς δεν θα πίστευε αυτό που όλοι γνωρίζουμε τώρα, αν ο Τραμπ και η ομάδα του δεν είχαν καταφέρει με κόπο και το χρόνο να τα δείξουν στο κοινό. Θέλετε να δείτε τι σκέφτεται το Κογκρέσο για εσάς; Επισημάνετε ότι ο λογαριασμός βοηθήματος έδινε μόνο 600 $ σε κάθε Αμερικανό, αλλά δισεκατομμύρια σε άλλες χώρες (αποδόσεις, ξέπλυμα χρήματος). Θέλετε να δείξετε την έκταση της συμπαιγνίας με το Κ.Κ.Κ. σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης; Φέρτε πολλαπλές αγωγές κατά της εκλογικής απάτης από τα τοπικά δικαστήρια μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο θα δείξει πόσο μεγάλη προδοσία διέπραξαν οι δικαστές. Θέλετε το κοινό να δει πόσο σκληρό ήταν το εκλογικό σύστημα εδώ και πολλά χρόνια; Παρουσιάστε τα στοιχεία ανοιχτά όπως έχουμε δει. Ακόμη και αυτήν την εβδομάδα έχουμε μαρτυρία από την Ιταλία ότι ο υπεύθυνος άμυνας του Λεονάρντο χρησιμοποίησε δορυφόρους τρόπους για να αλλάξει τις ψήφους από τις εκλογές μας στις ΗΠΑ από την Ιταλία. Αυτά τα μηχανήματα ψηφοφορίας «Dominion» στέλνουν ενεργά δεδομένα στη Γερμανία, τη Σερβία, την Κίνα, το Ιράν και τώρα τη Ρώμη. Αυτή η διαφθορά είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι αναμενόταν από κανέναν από εμάς, αλλά κανένας από εμάς δεν θα το πίστευε μέχρι τώρα. Έτσι έχουν τα πράγματα τόσο καιρό.

Τώρα, ο αμερικανικός λαός έχει αφυπνισθεί και και είναι έτοιμος να ανακτήσει τις από καιρό ξεχασμένες ευθύνες τους για να λογοδοτήσουν οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι. Έχω ακούσει από πολλούς από σας πόσο αναστατωμένοι είστε με την προφανή και εσκεμμένη αδιαφορία για την αλήθεια και από τη δικαιοσύνη.

Καθώς οι μέρες ξεδιπλώνονται, ας διατηρήσουμε τις επικοινωνίες μεταξύ μας και προσπαθήστε να βοηθήσουμε τον γείτονά μας να κατανοήσει τι συμβαίνει. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση, καθώς έχουν δείξει ότι παραποιούν μόνο τα μέσα για να διατηρήσουν τον έλεγχο της σκέψης σας. Μην απελπίζεστε, αλλά προσευχηθείτε για τη χώρα μας, για τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του, και για μια εθνική μεταμέλεια να αναδεύεται σε εθνικό επίπεδο.

Οι επόμενες 12 μέρες θα είναι ιστορία που θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας! Είναι 1776 ξανά!

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

loading...