Οταν την ίδια στιγμή εκθειάζουν την καγκελάριο Merkel, παρά το ότι έχει κυριολεκτικά καταστρέψει, λεηλατήσει και υποδουλώσει την Ελλάδα.

 Ο πρόεδρος Trump, έχοντας καταστεί ο «αποδιοπομπαίος τράγος» του συστήματος, όσον αφορά την πολιτική Covid-19, καθώς επίσης συνειδητοποιώντας πως στην πραγματικότητα ο κορωναϊός δεν είχε καμία σχέση με τις καταστροφικές συνέπειες που είχαν προβλέψει οι Fauci-Brix, προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του κλειδώματος. Πολύ αργά όμως, αφού οι Αμερικανοί είχαν αποφασίσει να αγοράσουν το αφήγημα των δύο επιστημόνων – αυτό δηλαδή που τους πούλησαν. 

Ειδικότερα, ο Δρ. Fauci είχε εξελιχθεί σε μία εικόνα λατρείας των διασημοτήτων, με σταθερή τη βαθμολογία έγκρισης του από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού – λόγω των πετυχημένων τηλεοπτικών εμφανίσεων και της στήριξης του εκ μέρους όλων των ΜΜΕ που είχαν ανακαλύψει πως αποτελούσε την Αχίλλειο πτέρνα του προέδρου. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών πλέον είχε τοποθετηθεί υπέρ του κλειδώματος – ενοχοποιώντας ταυτόχρονα τον Trump για τις οικονομικές συνέπειες του! 

Πολύ δύσκολα πάντως μπορεί να πιστέψει κανείς πως τα 75.000.000 Αμερικανοί που ψήφισαν υπό τις παραπάνω συνθήκες τον πρόεδρο Trump είναι γραφικοί, ακροδεξιοί ή ότι άλλο του επισυνάπτει κανείς – όπως τα περισσότερα ΜΜΕ του πλανήτη και ειδικά τα ελληνικά που τον κατηγορούν, όταν την ίδια στιγμή εκθειάζουν την καγκελάριο Merkel, παρά το ότι έχει κυριολεκτικά καταστρέψει, λεηλατήσει και υποδουλώσει την Ελλάδα.

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...