Guantanamo Bay (στρατόπεδο κράτησης) και FETAL DNA…





GEWKWN:

Πριν ξεκινήσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στην εικόνα, αριστερά δείχνει το στρατόπεδο το 2016, πριν από τον Trump, και δεξιά όπως εξελίχτηκε επί εποχής της προεδρίας του Trump, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, όσο και αν δεν το πιστεύετε ο αόρατος πόλεμος του Trump της Συμμαχίας του ( όχι το ΝΑΤΟ) και πατριωτών σε όλο τον κόσμο, εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων και της Νέας Τάξης πραγμάτων διεξάγεται εδώ και χρόνια, εκατοντάδες είναι οι απώλειες σε αυτόν τον ακήρυκτο πόλεμο, όμως τα πουλημένα κανάλια σε όλο τον πλανήτη δεν αναφέρουν τίποτα.

Στο Guantanamo αναμένεται να ‘’ φιλοξενηθούν ‘’ δεκάδες χιλιάδες πολιτικοί, δικαστικοί και άλλοι για Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ……. Θα αναλάβουν στρατιωτικά Δικαστήρια και πάρα πολλοί από αυτούς θα εκτελεστούν

Υπάρχουν περίπου 222.000 σφραγισμένα κατηγορητήρια και αφορούν τα πιο απαίσια, τρομακτικά και διεφθαρμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως πολέμους, εμπορία ανθρώπων, εμπορία οργάνων, εμπορία παιδιών για σεξ, δουλεία, τρομοκρατία, την απάτη, την κακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, τη γενοκτονία, τον κίνδυνο από το 5G, τη λογοκρισία, την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής κλπ ….

Παρακολουθήστε το βίντεο από την κηδεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ του George H.W. Μπους. (George W. Bush) σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους ο Bush άφησε ένα Φάκελο και μια επιστολή, ο μόνος που δεν πήρε τίποτα από αυτά ήταν ο πρώην πρόεδρος ο Κάρτερ διότι δεν ήταν δικός τους….. μέσα στον φάκελο υπήρχε μια επιστολή από τον Bush στα φιλαράκια του, τι έγραφε η επιστολή; THEY KNOW EVERYTHING, I’M SORRY….. ( τα γνωρίζουν όλα…. συγγνώμη ) γιατί ζητά συγγνώμη; διότι τον εξανάγκασαν να τα αποκαλύψει όλα και για όλους……. προσέξτε τα πρόσωπα τους όταν διαβάζουν το μήνυμα…….

https://www.youtube.com/watch?v=pmHwJbS_ku8&feature=emb_logo

Ένα από τα ποιο φρυχτά εγκλήματα τους αφορά την δολοφονία βρεφών για την παρασκευή εμβολίων και για άλλους λόγους πολύ φρικιαστικούς…..

FETAL DNA – εμβρυϊκό DNA

Τα μωρά γεννιούνται ζωντανά σε ηλικία 5-6 μηνών, και χωρίς αναισθησία θυσιάζονται για χρήση σε εμβόλια Robert F. Kennedy Jr.

Τα περισσότερα από τα εμβόλια COVID που αναπτύσσονται χρησιμοποιούν ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό για την καλλιέργεια του κοροϊού.

Αποκαλύψεις από τον Robert F. Kennedy, Jr και την Dr. Theresa Deisher

https://www.youtube.com/watch?v=KL0iU6owbeE&feature=emb_logo

Δρ Deisher: ξέρετε τι είναι πραγματικά ανησυχητικό είναι η έλλειψη κατακραυγής για τα ανθρώπινα μωρά που γεννιούνται ζωντανά και σε ηλικία πέντε έως έξι μηνών, ώστε οι καρδιές τους να μπορούν να χτυπούν, διότι πρέπει να χτυπούν για να χρησιμοποιηθούν στην έρευνα….. Εάν η καρδιά έχει σταματήσει να χτυπά, δεν είναι χρήσιμη……Και έτσι αυτά τα μωρά γεννιούνται ζωντανά και οι καρδιές τους κόβονται χωρίς αναισθησία.’’

Είναι τεράστια η προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού……δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας», είναι η πραγματικότητα…..Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιεί σήμερα για την επίτευξη αυτού του στόχου……Το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του κόσμου έχει ήδη μεταφερθεί από τη μεσαία τάξη στη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω του COVID…..Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημιούργησε την κρίση, ώστε οι Πλούσιοι να θησαυρίζουν ενώ εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους

Κορυφαίοι γιατροί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο που καταλαβαίνουν τις καταστροφικές συνέπειες που μπορούν να έχουν τα εμβόλια για τον covid-19, προειδοποιούν ότι αυτό το εμβόλιο είναι ένα νέο είδος εμβολίου DNA που ποτέ πριν δεν κυκλοφόρησε στην αγορά και μόνο στις ΗΠΑ προβλέπουν ότι μέχρι 50 εκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν από τα εμβόλια….( Δρ Judy Mikovits και Dr. Sherri Tenpenny )

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αντίθετοι στα υποχρεωτικά εμβόλια, αν όμως θεσπιστεί με νόμο η υποχρεωτική κάρτα COVID-ID για να αποδείξετε ότι έχετε λάβει το εμβόλιο COVID, διαφορετικά δεν μπαίνετε σε αεροπλάνα σε τρένα σε υπεραγορές σε τράπεζες κλπ εσείς τι θα κάνετε ;

ΙΣΡΑΗΛ : Περισσότεροι από 12.400 κάτοικοι του Ισραήλ έχουν δείξει θετικό για το COVID-19 μετά τον εμβολιασμό, μεταξύ των οποίων 69 άτομα που είχαν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας……..ΗΠΑ : 181 Νεκροί στις ΗΠΑ μέσα σε 2 εβδομάδες από πειραματικές ενέσεις COVID

Ο Δρ. Igor Shepherd είναι ιατρός / διευθυντής της Κρατικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας του Ουαϊόμινγκ, Ονομάζει τα εμβόλια mRNA COVID «Βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής». Ο Δρ Shepherd είναι ειδικός σε βιο-όπλα, χημικά, βιολογικά, ακτινολογικά, πυρηνικά και εκρηκτικά υψηλής απόδοσης, (CBRNE) και για πανδημία. Η άποψή του είναι ότι αυτά τα εμβόλια είναι πολύ παρόμοια με το βιο-όπλο RND που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη ιογενών όπλων……Πιστεύει ότι αυτή η ψεύτικη πανδημία είναι το μέσο με το οποίο θα εισαχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση.

loading...