Γιατί η FDA δηλώνει ότι θα εγκρίνει το εμβόλιο της Οξφόρδης τον Απρίλιο; Γιατί η Ευρώπη κοιμάται όρθια για την έγκριση;

 Γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας εμβολιάσουν με mRNA; Το εμβόλιο της Οξφόρδης (AstraZeneca) το οποίο ΔΕΝ είναι mRNA έχει ήδη λάβει έγκριση κυκλοφορίας στις 30 Δεκεμβρίου από την NHS της Αγγλίας.

Για ένα εμβόλιο που κάνει $2,5 αντί για $20 της Pfizer. Ένα εμβόλιο που δεν είναι γονιδιακή θεραπεία αλλά βασίζεται σε αδρανοποιημένο αδενοϊό που συναντάται συχνά σε χιμπατζήδες. Μια τεχνολογία που υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Τα εμβόλια της τεχνολογίας αδρανοποιημένου ιού υπόσχονται ανοσία για 1-2 χρόνια σε αντίθεση με τους 3-6 μήνες της τεχνολογίας mRNA. Αυτά σύμφωνα με τους επιστήμονες που εξέλιξαν το εμβόλιο Sputnik το οποίο επίσης δεν είναι τεχνολογίας mRNA και επίσης δεν έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας από την ευρωπαϊκή ένωση. Παρότι βγήκε πολύ νωρίτερα από όλα τα άλλα.

Ξαφνικά η FDA και η EMA (European Medicines Agency) κόπτονται για την ασφάλεια των πολιτών και την ανάγκη όπως δηλώνουν να διασφαλίσουν την ποιότητα του εμβολίου. Διαδικασία που θα τους πάρει 4 (τέσσερις) μήνες!

Δεν εμπιστεύονται ξαφνικά την NHS της Αγγλίας ενός συστήματος υγείας πρότυπο για τον πλανήτη με τεράστια ιστορία. Η NHS ενέκρινε ήδη το εμβόλιο στις 30 Δεκεμβρίου ξαναθυμίζω.

Όλη η ιστορία του ιού βρωμάει. Αναδύει μια μπόχα διαπλοκής, διαφθοράς και πολιτικής ανικανότητας. Μια μπόχα που συνεχώς μεγαλώνει. Σε λίγο θα φοράμε μάσκες (και όχι τις απλές) για να αντέχουμε τη βρώμα και όχι για να γλιτώσουμε από τον ιό.

Θέλουν σώνει και καλά Ευρώπη και Αμερική να μας καρφώσουν mRNA στο μπράτσο. Γιατί τόση βιασύνη και εμμονή να το κάνουν; Γιατί βλέπουμε ξαφνικά κυβερνήσεις, αντιπολιτεύσεις, μέσα ενημέρωσης, επιστήμονες και δημοσιογράφους να ευθυγραμμίζονται απόλυτα; Όταν τους ακούς νομίζεις ότι ακούς παιδική χορωδία. Ένα σώμα, μια ψυχή. Ποτέ στον πολυτάραχο βίο μου δεν είδα τέτοια ομοφωνία.

Ακόμα και η NHS τεχνικά έχει σαμποτάρει το εμβόλιο. Πως; Εγκρίνοντας το εμβόλιο με τη χρήση στην πλήρη δόση και όχι στη μισή που οδηγεί σε ανοσία το 90% των εμβολιασθέντων. Με την πλήρη δόση τα ποσοστά ανοσίας είναι περίπου στο 65% και όχι 90%. Το γνωρίζει η NHS αυτό από τις κλινικές δοκιμές του εμβολίου. Γιατί το έκανε αυτό; Τι συμβαίνει;

Μια νέα πλατφόρμα για τη φαρμακοβιομηχανία

Η τεχνολογία λέγεται mRNA. To μικρό «m» πριν το RNA προέρχεται από τη λέξη messenger (αγγελιοφόρος). Αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο της big pharma. Παίρνεις μια αλυσίδα RNA που εισχωρεί στο ανθρώπινο κύτταρο τροποποιώντας το και αναγκάζοντάς το να δημιουργήσει μια πρωτεΐνη που μοιάζει με αυτή των ακίδων του κορονοϊού. 

Θυμάμαι πριν λίγες μέρες έβλεπα έναν καθηγητή σε ένα από τα μεγαλοκάναλα της χώρας να λέει ότι εμβολιάζουμε αλυσίδες RNA στο αίμα και το RNA δημιουργεί μια πρωτεΐνη. Είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αν έχεις επισκεφτεί ιατρικό πανεπιστήμιο για 6 μήνες ή αν έχεις διαβάσει έστω και μισό βιβλίο ιατρικής γνωρίζεις ότι μια αλυσίδα RNA από μόνη της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνθέσει πρωτεΐνες. Προσπάθησε να αποφύγει το κομμάτι της εισχώρησης και τροποποίησης του ανθρώπινου κυττάρου γιατί μάλλον του απαγόρευσαν να το πει. Φυσικά και γελοιοποιήθηκε σε όλη τη χώρα. 

Τα εμβόλια mRNA αποτελούν μια νέα πλατφόρμα που ανοίγει μια εντελώς νέα αγορά για τη φαρμακοβιομηχανία. Το «μήνυμα» που μπορείς να στείλεις μέσω αυτής της τεχνολογίας στο ανθρώπινο κύτταρο αλλάζει κατά βούληση. Μπορείς κοινώς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις οτιδήποτε θέλεις με το ανθρώπινο κύτταρο.

Το μάθατε πρώτοι από εδώ:

Περισσότερα από 200 εμβόλια mRNA βρίσκονται στα συρτάρια της φαρμακοβιομηχανίας

Είτε σαν ιδέες, σαν πατέντες, είτε ως προϊόντα έτοιμα να βγουν στην αγορά.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί το όνειρο των κατασκευαστών εμβολίων εδώ και δεκαετίες. Η απεμπλοκή από οποιαδήποτε αστική ευθύνη επίσης. Στην Αμερική δεν μπορείς να μηνύσεις κατασκευαστή εμβολίου για παρενέργειες, μόνιμες βλάβες ή θάνατο εδώ και χρόνια. Στην Ελλάδα και άλλες χώρες σε εξαναγκάζουν να υπογράψεις έγγραφο στο οποίο τους απαλλάσσεις από κάθε ευθύνη.

Το «dream comes true» της φαρμακοβιομηχανίας. Το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα.

Υποχρεώνεις τον πλανήτη να κάνει 200 εμβόλια mRNA κατά το βίο του, του δίνεις διαβατήρια-κάρτες-πιστοποιητικά εμβολιασμού για να μπορούν να εργασθούν και να ζήσουν. Στη συνέχεια αν αρρωστήσουν από τα εμβόλια τους πουλάς τα φάρμακα για να νιώθουν καλύτερα. Αν πεθάνουν δεν πειράζει γιατί δεν φέρεις καμία απολύτως ευθύνη.

Καταπληκτικό και σατανικό συνάμα.

https://tomsnews.io/post/2296

loading...