Dr. STEVE PIECZENICK: «ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, O MΠΑΪNTEN ΔEN ΘA ΓINEI ΠΡOEΔΡΟΣ»!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλος πολιτικός παράγων: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα

συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη 

14 Ιαν. 2021, 12:06, ώρα, Λος Άντζελες |

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά ΑΥΤΑ λέει αυτό το μεγάλο όνομα…!!!

Ο Dr. Steve Pieczenik (Δρ Στηβ Πιετσένικ) είναι ένας γνωστός Αμερικανός ψυχίατρος που εργάστηκε για χρόνια στο τμήμα Ψυχολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ἠταν χρόνια μεγάλος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ρήγκαν.

Βοήθησε επίσης στην ίδρυση της Δύναμης Δέλτα του Στρατού των ΗΠΑ. Ενέπνευσε επίσης τον διάσημο συγγραφέα Tom Clansy (Τομ Κλάνσι) να γράψει τα βιβλία του. Ο χαρκτήρας του Χάρισον Φόρντ στην τανία “Air Force One” βασίστηκε σε αυτόν στην πραγματική ζωή. 

O Πιετσένικ βοήθησε χρόνια επίσης τη CIA στις…ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ. Εϊναι ένας άνθρωπος που κατέχει βαθείς πληροφορίες εκ των έσω τόσο για το πολιτικό προσκήνιο όσο και για το πολιτικό…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Ουάσινγκτον. Φοράει πολλά «καπέλα».

Όταν μιλάει, συμβαίνουν πράγματα, και πολλές από τις δικές του προβλέψεις περί μελλούμενων (σχετικώς προς το παγκόσμιον, πολιτικόν γίγνεσθαι) έχουν επαληθευθεί.

Τυχάνε επίσης μεγάλος αντισιωνιστής, αντινεοταξίτης καθώς και…πατριώτης αφοσιωμένος στην σωτηρία τόσο της Αμερικής όσο και όλου του κόσμου από τη μένεγη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Άρα, για μας είναι μια πηγή στην οποίαν έχουν δώσει την προσοχή μας, διότι γνωρίζει πάρα πολλά βαθιά πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πολιτικό πεπρωμένο του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Στην χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή του κιου Άλεξ Τζόουνς “INFOWARS”, μας αποκάλυψε τα εξής απίστευτα για το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΔΟ ΤΡΑΜΠ, λαμβάνοντες υπόψιν ωστόσο, πως ο κος Τράμπ έχει μόνο 7 μέρες ακόμη στην εξουσία…

Είμαστε τώρα επίσημα στη μέση ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος στις ΗΠΑ…

Μου πέφτει λόγος σε αυτό το ζήτημα (για τις αμερικανικές εκλογές και τις πρόσφατες διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο) επειδή έχω ένα παρελθόν συμβάλλοντας σε μαλακά πραξικοπήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σκληρά πραξικοπήματα στο εξωτερικό ανατρέποντας καθεστώτα χρησιμοποιώντας τον αμερικανικό στρατό

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...