Το ΒΕΤΟ της Βουλγαρίας στα Σκόπια για ένταξή τους στην ΕΕ ξεβράκωσε πολλούς !

 Το ΒΕΤΟ της Βουλγαρίας στα Σκόπια για ένταξή τους στην ΕΕ έχει ήδη αποδείξει οτι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία κρατών που να υποχρεώνει κυβερνήσεις να αποδεχτούν τα Σκόπια με οποιαδήποτε ονομασία ή να αποδεχτούν την κομουνιστική/ακροαριστερή συνθηκολόγηση των Πρεσπών. 

Ωστόσο το γεγονός οτι η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ακυρώσει την συμφωνία (με την οποία αποφάσισε πως διαφωνούσε επισήμως μόνο μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, στα οποία αρχικά ο κύριος Μητσοτάκης απέτρεπε τα στελέχη του να πάνε κι άλλαξε γνώμη μόνο αφού εμφανίστηκε μισό εκατομμύριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη) φαινόταν και φαίνεται απο την στάση και του πρωθυπουργού αλλά και μεγαλόσχημων υπουργών και στελεχών της, όπως ο κύριος Δένδιας.

Στο παρακάτω screenshot μπορείτε να δείτε τον κύριο Δένδια να αποκαλεί τα Σκόπια με το κομουνιστικό παρατσούκλι που τους βάφτισε ο Κοτζιάς όσες περισσότερες φορές μπορεί.  

Κάποιοι μπλε ραγιάδες που διαφέρουν μόνο στο χρώμα με τους Ροζ του ΤΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό κι ίσως νιώθουν και περήφανοι. Κάποια μπλε κομματόσκυλα προτιμούν να κοιτάνε αλλού κάθε φορά που τους αναφέρεις το θέμα και σπεύδουν να μιλήσουν για τα καλά που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση – ΝΑΙ, έχει κάνει μπόλικα κι απ’αυτά βρε επαγγελματία αντιπολιτευτή, πάψε να τα βλέπεις όλα άσπρο/μαύρο γιατί γίνεσαι σαν τους άλλους μετά. 

ΩΣΤΟΣΟ, τα εθνικά θέματα είναι εξ’ορισμού ψηλά στην ιεραρχία, διότι για κάθε κράτος/έθνος, η ταυτότητά του είναι το Α και το Ω, κι όταν υπάρχει πρόβλημα ταυτότητας τότε υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η Συνθηκολόγηση των Πρεσπών είχε στόχο ακριβώς την δημιουργία προβλήματος επιβίωσης σε αυτό που οι άρρωστοι και κομπλεξικοί ιδεολόγοι θεωρούν την ρίζα κάθε κακού: εθνική ταυτότητα. Όσο καλά λοιπόν κι αν θεωρούν κάποιοι οτι τα πήγε η ΝΔ σε θέματα δευτερεύοντα και τριτεύοντα, όταν αποδεικνύει οτι δεν διατίθεται να γιατρέψει την πληγή του Κοτζιά και του Τσίπρα στον Ελληνισμό, συγγνώμη, αλλά δεν μας κάνει. Κι όταν λέω “μας” εννοώ αυτούς που ψηφίζουν κι αγωνίζονται για το καλό του λαού/έθνους, κι όχι για θεσούλες, δημόσιες σχέσεις, ή ιδεολογίες της κακιάς ώρας. 

Όσοι ήμασταν στα συλλαλητήρια ελπίζω πως δεν ξεχνάμε ούτε γυρνάμε να κοιτάξουμε αλλού όταν αφορά την Μακεδονία για την οποία πονάμε κι αγωνιστήκαμε με πάθος κι ανιδιοτέλεια. 

Αν η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Νέα Δημοκρατία δεν ξεκινήσει επισήμως την διαδικασία ακύρωσης της κομουνιστικής συνθηκολόγησης των Πρεσπών, τότε είναι πρέπον να μην βρίσκει την ψήφο της στις επόμενες εκλογές. 

Στείλαμε τους ΝΑΖΙ στη φυλακή. Αφήνουμε όμως τους κομουνιστές έξω να μας βαφτίζουν φασίστες όποτε πάμε να πούμε και να προστατέψουμε την αλήθεια. ΩΣ ΠΟΤΕ έχετε πρόθεση να το συνεχίζουμε αυτό το γελοίο φαινόμενο που μόνο στην Ελλάδα υπάρχει; Ξέρετε Γιαπωνέζους, Γάλλους, Βραζιλιάνους, ή Κινέζους να είναι υπέρ των θέσεων των γειτονικών χωρών τους που θέλουν να τους καταπατήσουν; Ξέρετε καμία άλλη χώρα να έχει ΟΛΟ το σύστημα, απο ανθρώπους των τεχνών, μέχρι πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς που να βαφτίζουν ως ακροδεξιό, φασίστα, και ΝΑΖΙ τον ίδιο τον λαό τους επειδή λέει ΟΧΙ στην ιστορική ή εδαφική καταπάτηση απο άλλους; ΩΣ ΠΟΤΕ θα τους ανεχόμαστε όλους αυτούς εδώ; Ως πότε θα συνεχίζουμε αυτό το γελοίο αυτοκαταστροφικό μοντέλο για χάρη κάποιων κομπλεξικών κι αρρωστημένων ιδεολόγων που η ντροπή κι η τσίπα είναι λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα πια για αυτούς;

Δεν είναι ανάγκη να βάλετε λάικ. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάτι αν δεν θέλετε. Αλλά είναι ανάγκη να ρωτήσετε τον εαυτό σας ως πότε θέλετε να συνεχίσουμε έτσι; Ποιό είναι το μέλλον μας; 

Στις επόμενες εκλογές εγώ θα ψηφίσω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Σημαντικά και τα οικονομικά αλλά πώς λέγεται αυτός που ιεραρχεί το χρήμα πάνω απ’όλα; 

Μ;

loading...