Στα βήματα των κορυφαίων Χριστιανών του κόσμου.

Τι έκαναν οι κορυφαίοι Χριστιανοί του κόσμου, για να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος ;

Γιατί το μέλλον του Ελληνικού έθνους, κρίνεται στην μαρτυρική Συρία ;

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ελλάδα και Συρία, βίοι παράλληλοι και αντίθετοι.
Πολλά είναι αυτά που ενώνουν την Συρία των Σελευκιδών του Μ. Αλεξάνδρου, και των Ρωμαίων.

Η Συρία εκτείνεται από τον Ευφράτη ποταμό, ως την Αραβική έρημο, και την Μεσόγειο. Αρκετές περιοχές έχουν γίνει γνωστές, μέσα από τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς η Συρία αποτελούσε τμήμα, της νεοταξικής-Περσικής Αυτοκρατορίας.

Εν τούτοις με τις νίκες των Ελλήνων, κατακτήθηκε και διοικήθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο, τον Πτολεμαίο και τον Σέλευκο. Μέχρι σήμερα αρκετοί Σύριοι, δηλώνουν υπερήφανα, ότι είναι απόγονοι των Σελευκιδών!

Από τα πανάρχαια χρόνια αρκετοί Έλληνες, που έζησαν στην Συρία, διέπρεψαν στον στρατιωτικό κλαδο, τον πολιτισμό, την παιδεία, και την οικονομία-εμπόριο, καθώς και σε άλλους τομείς. Πολλές πόλεις της Συρίας, έχουν την αρχαία Ελληνική αρχιτεκτονική, όπως βιβλιοθήκες, θέατρα, και άλλα πολλά. Ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις, είναι και η Χαμιντιέ, όπου ζουν μέχρι σήμερα οι Χαμεντιανοί, των οποίων η διάλεκτος έχει τις ρίζες της στην Κρητική διάλεκτο.

Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι και σήμερα, οι σύγχρονοι Χαμεντιανοί, αν και είναι Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα, εφαρμόζουν την μονογαμία και θεωρούν ότι τα αγόρια και τα κορίτσια έχουν το δικαίωμα να μορφώνονται εξίσου, με βάση τις διδασκαλίες του Ύπατου των Φιλοσόφων, του Αριστοκλή.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πόλη Παλμύρα, η οποία γνώρισε μεγάλη ακμή την εποχή των Αντωνίνων και της Ζηνοβίας, η οποία οργάνωσε το πολίτευμα της πόλεως, με βάση το αντίστοιχο ελληνικό και μετέτρεψε την εν λόγω πόλη, σε κέντρο του Ελληνικού πολιτισμού, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να κυριαρχήσουν των Ασιατών.

Έχτισε περίλαμπρα οικοδομήματα Ελληνικής αρχιτεκτονικής, τα οποία είναι αντικείμενο θαυμασμού, από όλον τον κόσμο. Εκεί έδρασαν μεταξύ άλλων ο Απολλόδωρος ο Αρτεμίτης, ο Στωϊκός Απολλοφάνης, ο Ποιητής Αρχίας κλπ.

Σημαντική είναι και η πόλη Βόστρα-Μπόστρα, η οποία διοικούνταν από Έλληνες Βασιλείς, οι οποίοι αναφέρονται, από πολλούς αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, όπως ο Στράβων.

Η Βόστρα είναι γεμάτη με αρχαία Ελληνικά θέατρα, όπου παιζόταν αρχαία Ελληνικά έργα. Εκεί έχουμε κίονες Ιωνικού ρυθμού, αετώματα, βιβλιοθήκες, κλπ.

Επίσης έχουμε και άλλες αρχαίες ελληνικές πόλεις, αμέτρητες στον αριθμό τους όπως η Αντιγόνεια, Αντιόχεια, Αρσινόη, Αχαΐα, Βέροια, Δάφνη, Δημητριάς, Ελλάς, της οποίας η ύπαρξή, αναφέρεται και από τον Στέφανο Βυζάντιο : “ἒστι δὲ καὶ ἂλλη πόλις Ἑλλάς κοίλης Συρίας”. Ακόμη έχουμε τις πόλεις Ηράκλεια, Ιθάκη, Ιεράπολη, Καλλίπολη, Μέγαρα, Λαοδικεία, Πιερία, Τύρος, Σελεύκεια, Χαλκίς, Ωροπός, Τεγέα, Έμεσα-Χομς και άλλες.

Η πρωτεύουσα Δαμασκός, είναι μία εκ των αρχαιότερων Ελληνικών πόλεων, η οποία πήρε το όνομά της, από μυθικό ήρωα της Αρκαδίας. Ο Ηρώδης έχτισε στην περιοχή θέατρο, και γυμνάσιο κατά τα Ελληνικά πρότυπα.

Όλες αυτές οι πόλεις με τα περίτεχνα οικοδομήματα ξεκίνησαν, κατά τα αρχαία χρόνια, εξαιτίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και της θρυλικής εκστρατείας του, στην περιοχή της Ανατολής. Ακόμη και πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο, είχαμε Ελληνικό στοιχείο, στην Συρία.

Ο σοφιστής Λιβάνιος αναφέρει, ότι η πόλη Ιώνη, κοντά στην Αντιόχεια, υπήρξε Ελληνική αποικία του 7ου αι. π.Χ., (Λιβανίου Λόγοι, 1ος τόμος). Τονίζει ακόμη πως η εν λόγω πόλη χτίστηκε από Αργείους και έπειτα εγκαταστάθηκαν σε αυτήν Κρήτες και Κύπριοι.

Στην Συρία, εκτός από τον Μ. Αλέξανδρο, πέρασαν και άφησαν πολύ ισχυρό στίγμα, και οι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Η Συρία αποτελούσε τα Ανατολικά σύνορα, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Ηράκλειος, Βασίλειος ο Β, Άγιος Νικηφόρος Φωκάς, είναι μερικοί από τους μεγάλους Έλληνες αυτοκράτορες του μεσαίωνα, που βρέθηκαν στην Συρία, για πολεμικές επιχειρήσεις.

Εκτός από τις αρχαίες εποχές, η Ελλάδα, και η Συρία, έχουν και στην σύγχρονη εποχή, ισχυρούς δεσμούς αίματος, με βασικότερο, την γενοκτονία, που έχει προκαλέσει στους δύο λαούς η Γερμανία, με ενεργειακά κίνητρα. Εδώ και χρόνια, έχει ήδη συμφωνηθεί, με Γερμανική έγκριση, η ειρηνική παραχώρηση της Ελλάδος, στην Τουρκία, Για αυτό έρχονται όλοι αυτοί οι “μετανάστες”, επί τόσα χρόνια. Είναι οι ήρεμοι μέχρι στιγμής κατακτητές, και οι μόνιμοι κάτοικοι, της μελλοντικής Ελλάδος, η οποία θα είναι εκ νέου, Οθωμανική επαρχία.

Η Ελληνική επικράτεια, παραχωρήθηκε, στον Ερντογάν, στα πλαίσια της ανασυστάσεως, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και της μεταφοράς δωρεάν φυσικού αερίου στην Γερμανία, από το Κατάρ, ώστε να μην είναι πλέον εξαρτημένη η Γερμανία από την Ρωσία.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η Γερμανία είναι υπεύθυνη για την δημιουργία του φοβερού πολέμου, στην αιματοβαμμένη και μαρτυρική Συρία.

Η Γερμανία έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, ώστε να περάσει αγωγός, από την Συρία, με στόχο, να είναι ενεργειακά
ανεξάρτητη από την Ρωσία.

Όμως ο μεγάλος πατριώτης Μ. Ασσάντ, δεν αποδέχτηκε τα σχέδια του Κατάρ και των Γερμανών, ώστε να περάσει ένας αγωγός μέσα από το Συριακό κράτος.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει, ένας πολύ αιματηρός πόλεμος στην Συρία (2011-2020).

Με την αντίσταση του Μ. Ασσάντ, και του Συριακού λαού, άλλαξαν όλα τα δεδομένα σε γεωστρατηγικό επίπεδο. Η λύση πλέον στο τεράστιο ενεργειακό πρόβλημα, θα δοθεί με την υποστήριξη του Ιρακινού Κουρδιστάν και άλλων κρατών. Το Ιρακινό Κουρδιστάν, η Τουρκία, το Ισραήλ, και η Ελλάδα, θα τροφοδοτούν την Ευρώπη με το αέριο του Ιρακινού Κουρδιστάν, και άλλων κρατών. Για αυτό θα κατασκευασθεί ένας νέος αγωγός, ο οποίος θα είναι υποθαλάσσιος και θα ξεκινάει από το Κατάρ και το Ισραήλ, και θα ενώνει την Κύπρο με την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αυστρία.

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧEΔΙΟ.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο αγωγός θα περάσει μέσω της Κρήτης, για αυτό μεταξύ άλλων έχουμε όλα αυτά, τα περί ανεξάρτητης Κρήτης, τα τελευταία χρόνια, από τους φιλογερμανούς πολιτικούς.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ,
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Για να είναι ενεργειακά ανεξάρτητη η Γερμανία, έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, σχετικά με την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Εδώ και χρόνια, έχει συμφωνήσει η Γερμανία με το Κατάρ, ότι σε αντάλλαγμα, σχετικά με την απρόσκοπτη παροχή, φυσικού αερίου, θα παραδώσει την Ν. Ευρώπη,
στο Κατάρ το οποίο θα την μετατρέψει σε Μωαμεθανικό
κράτος.

Θα έχουμε με την αναβίωση της Οθωμανικής
αυτοκρατορίας, η οποία εκτείνονταν σε Βόρεια Αφρική-Ισπανία, Ιταλία, και Ελλάδα εκείνους τους αιώνες.

Στην σύγχρονη εποχή, με βάση την συμφωνία Γερμανίας, Τουρκίας και Κατάρ, και με την έγκριση της Αμερικής και της Ρωσίας, η νέα Οθωμανική αυτοκρατορία των Σαρακηνών, θα περιλαμβάνει την ήδη κατακτημένη Ελλάδα, την Ιταλία, από τα Δυτικά και το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κλπ, από τα Ανατολικά.

Τα επεκτατικά σχέδια του Ερντογάν και των υποστηρικτών του (Γερμανία-Κατάρ), δεν σταματούν, στην Συρία, την Λιβύη, και το Ιράκ.

Οι χάρτες οι οποίοι έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, δεν γίνονται τυχαία.

Αυτοί οι χάρτες αποτυπώνουν με ακρίβεια, τα εωσφορικά σχέδια του Κατάρ της Γερμανίας και της Τουρκίας.

Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η Γερμανία με διάφορες συνθήκες-νόμους, όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο, επέβαλε τα εκατομμύρια των παράνομων Αγαρηνών μεταναστών στην Ευρώπη.

Εν τούτοις γιατί οι Σύριοι και ο Ασσάντ, δεν είναι εύκολη λεία, για τους νεοταξίτες, για αυτό η Γερμανία, δεν έχει πλέον ανοιχτά τα σύνορα της, για τους Μουσουλμάνους. Το ίδιο με την Γερμανία, έκαναν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες έκλεισαν τα σύνορα τους. Με την αλλαγή της διαδρομής, του ενεργειακού αγωγού, αποφάσισαν ταυτόχρονα να γίνει Τουρκικό έδαφος μόνον η Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο και οι Ευρωπαίοι, δεν θα κινδυνεύουν από τους Αγαρηνούς, και οι Τούρκοι, το Κατάρ, και η Γερμανία, θα έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν όλα τους τα σχέδια. Πίσω από τον Ερντογάν, είναι χώρες όπως το Κατάρ, οι οποίες τον χρηματοδοτούν, με τεράστια ποσά, για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΙΑ.
Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, απέρριψε το νεοταξικό σχέδιο “Αραβική Άνοιξη”, το οποίο είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση, της Ισραηλινής κυριαρχίας στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του, στην Ανατολική Μεσόγειο, με την ευλογία και την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Επίσης φοβούνται πολύ την συμμαχία Ελλάδας-Συρίας, και επέκτασιν, την συμμαχία Ρωσία, Ελλάδα, Συρία, Ιράν. Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου-νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον κατακερματισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν γενοκτονίες, ο εκτοπισμός, η εξαθλίωση, και η εκμετάλλευση, προκειμένου οι εωσφοριστές-νεοταξίτες, να εγκαθιδρύσουν την κυριαρχία και την εκμετάλλευση, επί του πλούτου αυτών των λαών. Οι Ισραηλινοί δεν συγχώρησαν, στην αδούλωτη Συρία του Ασσάντ, την υποστήριξή προς τον δίκαιο αγώνα, του Παλαιστινιακού λαού.

Επίσης οι Αμερικανοί-νεοταξίτες και ο παγκόσμιος Σιωνισμός, έχουν μεγάλο μίσος κατά της Συρίας, λόγω της υποστήριξης προς την εθνική αντίσταση του Λιβάνου, η οποία προκάλεσε μια συντριπτική ήττα, κατά της Ισραηλινής επεκτατικότητας. Με την απελευθέρωση, εδαφών του Λιβάνου, από την Ισραηλινή κατοχή, οι Σύριοι επέτυχαν μια σημαντική νίκη, εις βάρος των Ισραηλινών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της εισβολής του Ισραήλ, στον Λίβανο το 2006.

Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση, με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα, που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση, μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ.

Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων.

Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των εωσφοριστών της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ).

Oι Χριστιανοί της Συρίας μάχονται με τον Ασσάντ, για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, και του Κατάρ. Ο Σύριοι του Ασσάντ, και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού.

Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν, τότε η ανθρωπότητα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα σκλάβοι. Στον αντίποδα. Σε αυτήν την περίπτωση, μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα.

Εάν όμως κερδίσουν οι Σύριοι, τότε η νέα τάξη, θα έχει δεχτεί, το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους.

Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.

Στην δημοκρατική Συρία του Ασσάντ, έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του.

Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος δονείται από μία παγκόσμια-πολεμική σύρραξη, στην Συρία, και εξαιτίας των σχεδίων, για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκία του Ερντογάν, είναι επιτακτική ανάγκη, με βάση τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν για την μοιρασιά του υπάρχοντος πλούτου όσο και τις πιθανές αλλαγές συνόρων, να συμμαχήσουμε, με την Συρία, την Ρωσία, και το Ιράν.

Η σύγκρουση των πολιτισμών-θρησκειών (Χριστιανισμός-Ισλάμ), που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι πρό των πυλών, και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την αθρόα εισβολή των Σουνιτών Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, και την αποδόμηση της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού πολιτισμού.

Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι πιθανόν, ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Στα πλαίσια του αφανισμού, του Ελληνικού έθνους, οι δικτάτορες στην Ελλάδα, έκλεισαν την Συριακή πρεσβεία στην Αθήνα, και προέβησαν σε μια σειρά εχθρικών – προδοτικών ενεργειών, εις βάρος της νόμιμης κυβερνήσεως, της Δαμασκού, και του Συριακού έθνους. Όλα αυτά τα έκαναν για να χάσει η Ελλάδα, τον μοναδικό πραγματικό της σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, την Συρία. Οι κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως αναφέρω από το 2012, στηρίζουν με κάθε μέσο και τρόπο, τους δολοφόνους του Συριακού λαού, τον “Ελεύθερο Συριακό στρατό”. Δυστυχώς η Ελλάδα συνδράμει, με κάθε τρόπο στην στήριξη του “ελεύθερου συριακού στρατού”, τον οποίο βομβαρδίζει ο “αιμοσταγής δικτάτορας” Ασσάντ και ο Πούτιν.

Η επίσημη Ελλάδα, με όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων από το 2011 ως το 2020, προσφέρει φιλοξενία, προστασία, άσυλο και κάθε είδους διευκολύνσεις, στους δολοφόνους “δημοκράτες” τους “μετριοπαθείς εξεγερμένους”, του “ελεύθερου Συριακού Στρατού”, για να πέσει η νόμιμη κυβέρνηση του Ασσάντ.

Ευτυχώς για το Ελληνικό έθνος, άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των νεοταξικών-πολιτικών βοθρολυμάτων, ο Ελληνικός λαός, δεν ξεχνά, ότι ακριβώς 33 χρόνια από την Ελληνοτουρκική κρίση τον Μάρτιο του 1987, και την βοήθεια, του φιλέλληνα Χαφέζ Ασσάντ, στο Ελληνικό έθνος, σε αντίθεση με το υπόδουλο-πολιτικό σύστημα, και τις κατοχικές Ελληνικές κυβερνήσεις που πολεμούν στο πλευρό της Τουρκίας, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. του τέταρτου Ράιχ, εναντίον του Συριακού λαού. Στις 17 Απρίλιου 2020, 74 χρόνια από την Ανεξαρτησία της Συρίας, το Συριακό έθνος μπήκε στον ένατο χρόνο, της μεγαλύτερης νεοταξικής-εωσφορικής επίθεσης, στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα σιωνιστικά Αραβικά δικτατορικά καθεστώτα, και παράλληλα έχουμε το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ.

Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι Ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, που οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν και τίμησαν πρώτοι, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια.

Από το έτος 2010, το Ελληνικό σύνταγμα έχει καταλυθεί, καθώς έχει γίνει πραξικόπημα, και η πατρίδα μας, είναι υπό Τουρκογερμανική κατοχή.

Οι δύο βασικοί-διαχρονικοί πυλώνες, του Ελληνισμού, έχουν καταρρεύσει, κατά γενική παραδοχή. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία. Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό γερμανικό έλεγχο. Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.

BASHAR AL ASSAD
Γιατί οι νεοταξίτες προσπαθούν να αφαιρέσουν την εξουσία από τον νόμιμο πρόεδρο στην Συρία και τον αποκαλούν “δικτάτορα” και “κτήνος” ; Οι Εωσφοριστές θέλουν να ρίξουν τον Ασσάντ διότι υπό την προστασία του, συνυπάρχουν ειρηνικά οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εμποδίσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση αυτή η εξαιρετική συνύπαρξη, να γίνει παράδειγμα, και σε άλλα έθνη. Ο πρόεδρος Ασσάντ θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο νόμπελ και όλα τα σχετικά βραβεία, με βάση αυτό το οποίο έχει επιτύχει. Δυστυχώς όχι μόνον δεν βραβεύεται, αλλά παράνομα και καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, τον πολεμούν και επιθυμούν τον αφανισμό του οι νεοταξίτες. Τα ίδια βραβεία θα έπρεπε να λαμβάνουν και οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους δια την παραδειγματική τους συμβίωση.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Είναι φαιδρό, πρόστυχο και άνανδρο, διότι οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης, που “διδάσκουν” την διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών-εθνολογικών μειονοτήτων, να μάχονται την μοναδική κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκείνους. Η Συρία είναι το μοναδικό ελεύθερο μωαμεθανικό κράτος. Όλες οι θρησκευτικές μειονότητες, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μωαμεθανούς. Ο Ασσάντ είναι ο προστάτης των Χριστιανών στην Συρία. Όσο παραμένει στην εξουσία, δεν κινδυνεύουν οι Χριστιανοί. Ο πρόεδρος απέδειξε, ότι μπορεί να κρατήσει ενωμένο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα, μέσα στο Συριακό κράτος. Είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία. Οι Μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και οι διάφορες θρησκευτικές μειονότητες, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Ασσάντ, διότι είναι ο προστάτης της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους. Όλοι γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη πτώση του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την θανάτωσή τους, από τους νεοταξίτες, σε περίπτωση που οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρία. Για αυτό όλες οι θρησκευτικές μειονότητες, πολεμούν με φανατισμό για να σώσουν την πατρίδα τους, από την νέα τάξη και όλους τους υπόλοιπους, ώστε να επιστρέψουν στην ευημερία του παρελθόντος. Επίσης δεν επιθυμούν να παραμείνει στην εξουσία ο Ασσάντ διότι δεν ξεπούλησε τον ενεργειακό πλούτο της χώρας του, έναντι πινακίου φακής, και γιατί έχει υπό τον έλεγχο του, την κεντρική τράπεζα της Συρίας.
Η κεντρική τράπεζα της Συρίας, δεν είναι ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους της νέας τάξης.

Τον Μάρτιο του 2020, ο κατ εφημισμόν εμφύλιος στην Συρία, συμπλήρωσε το ένατο έτος.

Στην αιματοβαμμένη Συρία, πολεμούν σαπισμένοι-ηθικά μισθοφόροι, από 85 και περισσότερες διαφορετικές χώρες.

Εντούτοις οι εωσφοριστές τον πόλεμο αυτό, τον ονομάζουν “εμφύλιο”.

Η Συρία έγινε ένα από τα πιο αιματοβαμένα έθνη, στην παγκόσμια ιστορία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής, υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από την σεξουαλική διαφθορά. Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη ηθική-αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους. Γυναίκες οι οποίες με την γενναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς από τους δήθεν “άνδρες” του δυτικού κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει από την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή. Αυτές είναι οι Σύριες γυναίκες οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα στην Συρία, την νέα τάξη πραγμάτων. Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να μολυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς. Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές και ανώμαλες πράξεις όπως αρκετές έκφυλες “Ελληνίδες”, αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό θα υπερασπιστούν την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους. Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από την σεξουαλική διαφθορά και την μόδα.

Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με βάση τις διδαχές του Αριστοκλή, περί ανδρών και γυναικών.

Οι Σύριες αποτελούν παράδειγμα, για όλους, Έφτασαν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. Εάν περίμεναν οι γυναίκες από τους άλλους “άνδρες” που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτίας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα, και της “φιλανθρωπίας”, όπως στην περίπτωση των θλιβερών ραγιάδων. Με το βλέμμα στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν κοιτάξτε, σήμερα κάποιες από τις αληθινές υπερασπίστριες της Συρίας.

Είναι οι Αμαζόνες της Συρίας, οι Αλλαουΐτισες και oι Χριστιανές. Aν λοιπόν σας έχει απομείνει μια στάλα ανδρισμός-Ελληνισμός, αισθανθείτε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωίδες γυναίκες της Συρίας, και γίνεται αυτό που ήταν και οι πρόγονοι μας. Έλληνες, Άνδρες, Αγωνιστές, Μαχητές, Πολεμιστές.

Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες, οι οποίες αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συρίας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την γή τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται όπως έκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περιόδους oικονομικής κρίσεως.

ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ

Μέχρι να δημιουργήσουμε τις νέες πραγματικές Ελληνίδες. οι γυναίκες που ήδη υπάρχουν, είναι αριθμητικά λίγες, για την δημιουργία-επιβίωση του Ελληνικού έθνους. Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα. Με την κατάπαυση του πυρός, αμέσως όλοι οι γνήσιοι Έλληνες θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να έρθουν σε επαφή με τον Συριακό λαό, για να ξεκινήσουν οι γάμοι των Ελλήνων με τις Σύριες πολεμίστριες. Οι ντυμένες, οι ηθικές, ηρωίδες Σύριες θα είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία θα ξαναχτίσουμε το έθνος μας εκ του μηδενός. Για όσους δεν γνωρίζουν στην Συρία υπάρχουν και Σύριες χριστιανές. Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από την σεξουαλική διαφθορά.

Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη ηθική-αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους. Γυναίκες οι οποίες με την γενναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς από τους δήθεν “άνδρες” του δυτικού κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει από την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή. Αυτές είναι οι Σύριες γυναίκες οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα στην Συρία, την νέα τάξη πραγμάτων. Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να μολυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς. Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές και ανώμαλες πράξεις όπως αρκετές έκφυλες “Ελληνίδες”, αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό θα υπερασπιστούν την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους.

Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από την σεξουαλική διαφθορά και την μόδα. Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Οι Σύριοι παραμένουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με εμάς που σκλαβωθήκαμε, εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς. Οι Σύριες γυναίκες έχουν φυσική ομορφιά, και όχι ψεύτικη με πλαστικές, μακιγιάζ κλπ. Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τους πατέρες της Εκκλησίας το βάψιμο είναι εωσφορική πλάνη και κατά συνέπεια μεγάλη προσβολή προς τον Θεό. Οι Σύριες αμαζόνες έχουν το κατάλληλο dna, διότι είναι πολύ ηθικές, με υψηλές αξίες και έχουν το γονίδιο του πολεμιστή. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι περισσότερες “Ελληνίδες”, σέρνονται μέσα στον βούρκο της σεξουαλικής διαφθοράς, και έγιναν η αιτία να αργοσβήνει το ιερό Ελληνικό έθνος. Συνεπώς έχουμε εθνικό χρέος, να βαδίσουμε επάνω στον δρόμο τον οποίο χάραξαν οι πρόγονοι μας, οι κορυφαίοι του κόσμου οι ‘Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους, καθώς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους, και εμείς οι γνήσιοι Έλληνες την σημερινή εποχή. Αυτό θα το επιτύχουμε εμείς κάνοντας την ίδια ακριβώς συμμαχία στην σύγχρονη εποχή με τον Συριακό λαό και τους γάμους με της Σύριες Αμαζόνες, όπως έκαναν οι Έλληνες του μεσαίωνα με τις Χριστιανές γυναίκες, από την Αρμενία.

Iσχύς δια της γνώσεως. Η σωστή γνώση είναι τεράστια δύναμη, μας δίδαξαν οι σπουδαίοι πρόγονοι μας. Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες ήταν Έλληνες πολύ ανώτερης ποιότητας, στον τομέα των πολέμων και των μαχών .

Δεν επιθυμούσαν να ηγούνται άλλοι Έλληνες, στις μάχες και στις εκστρατείες. Το θεωρούσαν ανάξιο και προσβλητικό για εκείνους. Ήθελαν μόνο εκείνοι να ηγούνται των άλλων Ελλήνων στους πολέμους. Η αρχαία Σπάρτη ήταν σκόπιμα μια κλειστή Ελληνική κοινωνία.Οι Σπαρτιάτες μέσα από νόμους και θεσμούς διαφύλαξαν την γενετική τους ταυτότητα. Αυτό το έκαναν για να προστατευτούν από τους Φοίνικες-δωδεκαθεϊστές, που κατοικούσαν επί αρκετούς αιώνες στην Πελοπόννησο, κατά την αρχαία εποχή. Οι γάμοι στην αρχαία Σπάρτη γίνονταν μόνο μεταξύ Ελλήνων διότι γνώριζαν πολύ καλά ότι εκείνοι ήταν σε θέση να δημιουργήσουν πραγματικούς Έλληνες που θα πολεμήσουν για την πατρίδα. Στα πλαίσια αυτά μεταξύ άλλων υπήρχε ο νόμος της Ξενηλασίας. Σύμφωνα με αυτόν οι Σπαρτιάτες απαγορεύονταν να φιλοξενήσουν ξένους. Για να φιλοξενηθεί κάποιος ξένος στην αρχαία Σπάρτη έπρεπε να πάρει την έγκριση της πολιτείας. Η Χριστιανική-Ελληνική, Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ως αποτύπωση, της Ουρανίου Βασιλείας, δεν έκανε, ποτέ επεκτατικούς πολέμους, για την διάδοση, της Ορθοδόξου πίστεως. Πάντοτε ήταν σε θέση άμυνας, καθώς ήταν περικυκλωμένη, από πολλές δεκάδες, βαρβαρικά έθνη, που παραβίαζαν τα σύνορα και έκαναν επιδρομές. είτε κατακτούσαν μόνιμα, η προσωρινά, μέρος των Ελληνικών-Ρωμαϊκών εδαφών.

Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, αρκετοί Έλληνες-Χριστιανοί αυτοκράτορες, της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, παντρευόταν αλλοδαπές, για να έχουμε συμμάχους, είτε να να μειώσουμε τους αμέτρητους εχθρικούς λαούς, που πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες, το Ρωμαϊκό κράτος. Η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μέχρι και σήμερα είναι το μοναδικό, κρατικό μόρφωμα, στον κόσμο, πού δέχτηκε επί αιώνες, τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσους πολλούς διαφορετικούς λαούς.

Η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ήταν στρατιωτικό κράτος, εξαιτίας των αμέτρητων εχθρών, και των συνεχόμενων, αμυντικών πολέμων, σε όλη την διάρκεια ζωής του κράτους. Για αυτό την ανώτατη,πολιτική-στρατιωτική εξουσία, ασκούσαν, οι Ελληνικές οικογένειες. που έδιναν επί αιώνες σε καθημερινή βάση, της μάχες για λογαριασμό, της Ελλάδος, στα πεδία των μαχών. Όλοι οι Έλληνες στρατηγοί, όπως και οι επικεφαλής, των Ρωμαϊκών δυνάμεων, έκαναν επιθέσεις, πρώτοι-ολομόναχοι, χωρίς στρατιωτική συνοδεία, υποστήριξη, για να κερδηθούν, οι μάχες και οι πόλεμοι. Οι πρόγονοι μας, οι ηρωικές Ελληνικές στρατιωτικές οικογένειες της Μ. Ασίας, εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς, όλους εκείνους τους αιώνες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τους εσωτερικούς εχθρούς, την πολιτική αριστοκρατία της Βασιλεύουσας. Για αυτό για να προστατέψουν το dna τους, αλλά και την εθνική τους υπόσταση, έκαναν πάντοτε γάμους μεταξύ τους, με βάση το παράδειγμα της αρχαίας Δωρικής, Σπαρτιατικής πολιτείας. Εδώ βλέπουμε για πολλοστή φορά το πόσο αγαπούσαν οι Έλληνες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Ήταν τόσο υπερβολική η αγάπη τους, για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, και τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, ώστε να μην εξελιχθούν πολιτιστικά όσο θα έπρεπε με βάση τις δυνατότητες τους.
Τα μέλη της πολιτικής αριστοκρατίας, γνώριζαν καλά τους ανθρώπους, όπως οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κέρδιζαν με το αίμα τους, και με θανάσιμους κινδύνους, τα αξιώματα, τις δόξες, και την περιουσία τους, καθώς όλους εκείνους τους αιώνες, οι στρατιωτικοί αριστοκράτες, της Μικράς Ασίας, υπήρξαν οι σωτήρες της Αυτοκρατορίας και του Χριστιανισμού, στα πεδία των μαχών, συμμετέχοντας, σε αμυντικούς πολέμους.

Όμως σύμφωνα με την Σημιτική-πολιτική αριστοκρατία, αυτό το οποίο έκαναν στην πραγματικότητα, οι Έλληνες στρατιωτικοί, ήταν να διαιωνίζουν “άσκοπους” πολέμους. Κατά την γνώμη των πολιτικών αλλοδαπών αξιωματούχων, οι εξωτερικοί εχθροί αποτελούσαν εκείνες τις εποχές, μία “μακρινή” απειλή. Ακόμα και με την πιο απαισιόδοξη πρόβλεψη, θα χρειαζόταν πολλά χρόνια, για να φτάσουν να απειλήσουν την Μικρά Ασία. Μόνον οι στρατιωτικοί, μέσα στα “άρρωστα-πατριωτικά” μυαλά τους, προσηλωμένα μονίμως στους αμυντικούς πολέμους, τις σφαγές των αντιπάλων, και την “αρχομανία” τους, ισχυρίζονταν ότι έρχεται η εθνική καταστροφή, για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Μετά τον θάνατο του Βασίλειου του Β΄, μια σειρά εννέα αυτοκρατόρων, είχε κατορθώσει μέσα σε 42 χρόνια να διαλύσει την αυτοκρατορία. Οι ήρωες Έλληνες στρατιωτικοί της Μικράς Ασίας, μαζί με τους εξωτερικούς, εχθρούς, όλους εκείνους τους αιώνες αντιμετώπιζαν και τους εσωτερικούς εχθρούς. Αυτοί ήταν οι Αλλοδαποί αξιωματούχοι, της πολιτικής “αριστοκρατίας” της Κωνσταντινουπόλεως. Εκείνοι χωρίς να πολεμούν, ήθελαν να ασκούν την ανωτάτη εξουσία, για να διαλύσουν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ήθελαν οι αλλοδαποί πολιτικοί ευνούχοι, να δίνουν διαταγές από τα παλάτια, την ώρα που οι Έλληνες στρατιωτικοί. μάτωναν, έχαναν της ζωές τους, έμεναν ανάπηροι και έπεφταν αιχμάλωτοι, στα πεδία των μαχών για την Ελλάδα. Οι Ήρωες στρατιωτικοί της Μικράς Ασίας σε καμία περίπτωση δεν δεχόταν να θυσιάζονται, επί τόσους αιώνες για την Ελλάδα και να τους κυβερνούν ανθέλληνες αλλοδαποί θηλυπρεπείς προδότες. Οι ευνούχοι πολιτικοί από την Βασιλεύουσα το μόνον που έκαναν όλους εκείνους τους αιώνες ήταν να καταστρέψουν ολοσχερώς το Ελληνικό έθνος, μαζί με την αυτοκρατορία του. Αμέσως μετά τον θάνατο του Βασίλειου του Β, οι αλλοδαποί πολιτικοί κατέστρεψαν την αυτοκρατορία. Παράλληλα οι πολιτικοί αριστοκράτες, εδραίωσαν δια παντός την εξουσία τους. Έκτοτε δεν επέτυχε να τους εκτοπίσει η Ελληνική στρατιωτική αριστοκρατία της Μικράς Ασίας. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, καθώς η παγκόσμια Ελληνική- Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, με βάσεις τον Πλάτωνα, τον Χριστό και την ηθική ζωή, διαλύθηκε ολοσχερώς μέσα σε 42 χρόνια. Αριθμός ρεκόρ. Αναλογιστείτε ότι 42 χρόνια πριν από τον θάνατο του Βασίλειου του Β, η Ελλάδα είχε φτάσει στο απόγειον της δυνάμεως της, σε ηθικό, πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο παράλληλα, από την ημέρα που είχε δημιουργηθεί το έθνος των Ελλήνων. Δυστυχώς όμως, εκείνα τα χρόνια η πολιτική “αριστοκρατία”, είχε διαλύσει ολοσχερώς τον Ελληνικό στρατό. Είχαν αφαιρέσει την ανωτάτη πολιτική-στρατιωτική εξουσία από της Ελληνικές στρατιωτικές οικογένειες της Μ. Ασίας. Κατέστρεψαν όλες τις υποδομές του στρατού και του κράτους.

Έφτασαν μέχρι να βάλουν στον αυτοκρατορικό θρόνο έναν δικό τους, τον Κωνσταντίνο Δούκα. Όταν ανέλαβε εκ νέου αυτοκράτορας, ένας εκ των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών της Μ. Ασίας, ο Ρωμανός ο Δ Διογένης, βρήκε εντελώς διαλυμένο τον Ελληνικό στρατό. Οι στρατιώτες χωρίς ασπίδες, σπαθιά, και άλογα, ήταν απλήρωτοι, με σκισμένες σημαίες, με κουρελιασμένες στολές. Έκτοτε είχαν εδραιωθεί οριστικά και αμετάκλητα, οι αλλοδαποί πολιτικοί στην διοίκηση του Ελληνικού-Ρωμαϊκού αυτοκρατορικού κράτους. Συνδιοικούν πλέον μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς. Η συνδιοίκηση της αυτοκρατορίας, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, επισφραγίστηκε με τον γάμο, ανάμεσα σε ένα πολύ επιφανές μέλος της Ελληνικής στρατιωτικής αριστοκρατίας τον Ρωμανό Διογένη, και την χήρα του Κωνσταντίνου Δούκα, την Αυγούστα Ευδοκία, την Μακρεμβολίτισσα. Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, έχουμε έναν τέτοιο γάμο, ανάμεσα στις δύο πλευρές, Όλους τους προηγούμενους αιώνες, οι Ήρωες, Έλληνες στρατιωτικοί, παντρευόταν, μόνον με μέλη της στρατιωτικής αριστοκρατίας. Όμως ήταν τόσο κρίσιμη η κατάσταση του Ρωμαϊκού κράτους, ώστε οι πρόγονοί μας, να μην έχουν το χρονικό περιθώριο, να εκτοπίσουν, τους πολιτικούς-προδότες από την εξουσία. Η οριστική επισφράγιση, της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, έγινε μερικά χρόνια αργότερα, με τον γάμο τους Αλέξιου Κομνηνού (Ελληνική ηρωική, στρατιωτική αριστοκρατία της Μικράς Ασίας, και της Ειρήνης Δούκα (πολιτική, Σημιτική αριστοκρατία). Χωρίς αυτούς τους δύο γάμους, δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν, οι Έλληνες στρατιωτικοί στην διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους.

Στην Μικρά Ασία κατοικούσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, μέλη των στρατιωτικών οικογενειών. Επειδή όμως η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ήταν και είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο, που δέχτηκε τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσους διαφορετικούς λαούς, επί πολλούς αιώνες, για αυτό έκαναν προσεκτικά, μια μικρή διεύρυνση, στον κοινωνικό θεσμό των γάμων, δια λόγους εθνικής επιβιώσεως. Ουδέποτε άλλη αυτοκρατορία, δέχτηκε τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσα διαφορετικά έθνη, από τον τέταρτο αιώνα μέχρι και τον Απρίλιο του 1204 μ.χ. Οι Έλληνες του μεσαίωνα, για να επιβιώσουν εξαιτίας των αμέτρητων εχθρών, έκαναν συμμαχίες με ξένους λαούς, και ειδικά στο θέμα των γάμων, μόνον με ένα μικρό μέρος του Αρμενικού λαού. Στα πλαίσια των συμμαχιών αυτών, παντρευόταν αλλοδαπές Αρμένισες, ηθικές Χριστιανές γυναίκες.

Οι γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, ηθικών, φιλελλήνων, είναι μια πανάρχαια επιτυχημένη τακτική, που βοήθησε τα μέγιστα, στην επιβίωση του Ελληνικού έθνους. Ένα μικρό μέρος των Αρμενίων, που είχαν γίνει Χριστιανοί, για αρκετούς αιώνες ήρθε-έζησε μαζί με τους προγόνους μας, και πολέμησε γενναία στα πεδία των μαχών, για την ελευθερία, και για την προστασία,της Ελληνοχριστιανικής- Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μετά από καιρό δίπλα στους Έλληνες στρατιωτικούς, οι Αρμένιοι, απέκτησαν το ιερό δικαίωμα, να κάνουν γάμους, με τα μέλη των στρατιωτικών οικογενειών της Μικράς Ασίας.

Οι Αρμένιοι είχαν αποδείξει επανειλημμένα, την γενναιότητα τους, στα πεδία των μαχών. Από τέτοιου είδους γάμων μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων ευγενών, και άριστων πολεμιστών, προέκυψαν, οι γνωστοί Ελληνοαρμένιοι, Ιωάννης Τσιμισκής, που ήταν, ο ανηψιός του Έλληνα Αγίου, του Νικηφόρου του Β Φωκά, και ο Βάρδας Σκληρός. Αρκετοί Αρμένιοι σκοτώθηκαν, στα πεδία των μαχών δίπλα στους Έλληνες, εκείνες τις εποχές. Οι Αρμένιοι το θεωρούσαν, ως την μέγιστη τιμή, που έχει γίνει ποτέ στην φυλή τους.

Οι Ελληνικές στρατιωτικές οικογένειες, έδιναν πολύ μεγάλη σημασία, στο να κάνουν γάμους μεταξύ τους, ώστε να εξασφαλίσουν, ότι θα συνεχίσουν να γεννούν Ήρωες, στο πέρασμα των αιώνων. Η επιλογή τους, ήταν καθαρά θέμα προστασίας του Ελληνικού πολεμικού dna. Διαφορετικά το Ελληνικό έθνος, θα είχε αφανιστεί.

Από αυτούς τους γάμους, ανάμεσα στα μέλη των αριστοκρατικών Ελληνικών οικογενειών της Μ. Ασίας, είχαμε όλα τα εχέγγυα, για την δημιουργία τόσων πολλών Ελλήνων ηρώων.

Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το νάτο, είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.

Η επίθεση υπό μορφή ασύμμετρης απειλής, από κράτη της “συμμαχίας”, ή από την νέα τάξη πραγμάτων, μπορεί να εκδηλωθεί, υπό μορφή οικονομική (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε υπό μορφή εμπρησμών στα δάση, ή στους οικισμούς, με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας υπέταξαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ.

Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό επίπεδό. Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Για να έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε συμμάχους. Η μοναδική πραγματική σύμμαχος χώρα του έθνους μας, έχει αποδειχτεί ότι είναι η Συρία της οικογένειας Ασσάντ.
Στις εποχές της πνευματικής άλωσης και κατοχής, της διαφθοράς, και της επελάσεως, των οπαδών της παγκοσμιοποίησης-εωσφορισμού, των υποταγμένων, και υπόδουλων ψυχών, από την πνευματική-ηθική, οικονομική κρίση, σήμερα όπως και τότε, περιφερόμαστε από πρωτεύουσα, σε πρωτεύουσα των Φραγκολεβαντίνων, ως ανήμποροι-επαίτες, παρακαλώντας για χρήματα, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία τον κρατικό πλούτο, ξεπουλώντας, την εθνική συνείδηση, τον πολιτισμό τις αξίες μας, και τους αγώνες των προγόνων μας.

Χριστιανοί, σήμερα οι Ήρωες της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κρατώντας την βασιλική ρομφαία, στέκονται όρθιοι, απτόητοι, αγέρωχοι, ελπίζοντας να μας οδηγήσουν εκ νέου σε νικηφόρους αγώνες, σε μάχες σπουδαίες, έναντι του προαιώνιου εχθρού, της εωσφορικής-νεοταξικής βαρβαρότητας.

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη, πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού, του Ιουδαϊκού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη.

Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό Γερμανικό έλεγχο.

Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.

Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους.

Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία. Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά, την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση.

Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί. Στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2010, έχει καταλυθεί το Ελληνικό σύνταγμα, και έχει γίνει πραξικόπημα. Όλα αυτά σύμφωνα, με τον ειδήμονα Γεώργιο Κασιμάτη, τον κορυφαίο συνταγματολόγο στην Ελληνική επικράτεια. (1)

Οι σύγχρονοι εωσφοριστές του δωδεκαθέου, κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων.

Η νέα τάξη, ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ.

Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα.

Ομαδικά και οργανωμένα, από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία, και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό.

Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική- Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες, και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των ραγιάδων, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι εωσφοριστές, έχει ένα βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία του Εωσφόρου. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών, είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός των εθνών, ώστε να αποτελούν έρμαια, παθητικά ανδράποδα, δίχως κρίση, βούληση, αξιοπρέπεια, και σθένος.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση. Έχει απωλεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Η πατρίδα εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.

Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος ξεπέρασε με την βοήθεια του Χριστού, σε πολλούς τομείς τον Μέγα Αλέξανδρο.

Εάν δεν υπήρχε ο Ηράκλειος, παρά τα χρηστά ήθη των προγόνων μας η Ελλάδα θα είχε σκλαβωθεί στους Πέρσες. Η αρχαία Περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών, είχε αναστηθεί από την νέα δυναστεία των Σασσανιδών. Η Περσία βρισκόταν ξανά στο απόγειο της δύναμης της, και ήταν ανώτερη από την αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών. Όλα αυτά ακριβώς την ώρα που καθόταν ο πρώτος Έλληνας, στον Αυτοκρατορικό Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως. Την χρονική στιγμή που η Σασσανιδική-Περσική αυτοκρατορία βρίσκεται στο απόγειο της δυνάμεως της, από την ημέρα που δημιουργήθηκε, αντίστοιχα το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος βρισκόταν στο απόγειο της αδυναμίας του, εξαιτίας της μεγαλύτερης χρεοκοπίας στην ιστορία του έθνους μας. Ο εκ Καππαδοκίας βασιλιάς χωρίς καθόλου κρατικά έσοδα, με ένα χρεοκοπημένο κράτος, χωρίς στρατό, απελπισμένος είχε πάρει με πολύ βαριά καρδιά την απόφαση να μεταφέρει την πρωτεύουσα του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους, και να την πάει στην Καρχηδόνα, παραδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το 80% του κράτους αμαχητί, χωρίς πόλεμο, χωρίς καμία αντίσταση. Ενδεικτικό ήταν ότι όταν άνοιξε τους στρατιωτικούς καταλόγους, διαπίστωσε ότι από τις πολλές χιλιάδες στρατού, που είχαν αναγορεύσει αυτοκράτορα, τον συντοπίτη του από την Αγιοτόκο Καππαδοκία, τον Μαυρίκιο, είχαν απομείνει μόνον δύο εν ενεργεία στρατιώτες. Οι ελάχιστοι στρατιώτες που υπήρχαν ήταν απλήρωτοι και σε άθλια κατάσταση.

Πολύ σημαντικότατο ρόλο σε αυτήν την οικονομική καταστροφή έπαιξαν, οι άσκοποι-επεκτατικοί πόλεμοι του Ιουστινιανού του Α.

Διότι οι Πέρσες είχαν κλέψει τον Τίμιο Σταυρό, το ιερότερο κειμήλιο του Χριστιανισμού, οι εκστρατείες του Ηρακλείου προσέλαβαν θρησκευτικό χαρακτήρα. Όταν λοιπόν ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, ανέβηκε στον Ελληνικό-Ρωμαϊκό θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο.

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή, και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες. Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ.

Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα Χριστιανών.

Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατακτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;

Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ήταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο. Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χάος και όλεθρος. Την εποχή του Ιουστινιανού του Α, όπως και στην εποχή του Θεοδόσιου, του Αρκάδιου, του Θεοδόσιου του Β, του Ιουστίνου του Α, του Ιουστίνου του Β, είχαμε μόνον συνοριακούς πολέμους, και περιόδους ειρήνης με τους Πέρσες. Μόνον όταν ανέβηκε στον θρόνο, ο πρώτος Έλληνας Χριστιανός βασιλιάς, ο Ηράκλειος από την Καππαδοκία έκαναν οι Πέρσες όλα αυτά τα τρομερά πράγματα εις βάρος των Ελλήνων, τα οποία, δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ από μέρος των Μηδων.

TΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απόγειον της Ελληνορθοδοξίας, ήταν όταν ο Έλληνας Αυτοκράτορας Ηράκλειος πήρε πίσω από τους Πέρσες τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο πήγε ο ίδιος πίσω στα Ιεροσόλυμα. Ο θρίαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικός.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος, είχε βρεθεί κατακτημένο κατά το ήμισυ από τους Πέρσες, ενώ παράλληλα ήταν και για πρώτη φορά στην ιστορία του σκόπιμα χρεοκοπημένο, εξαιτίας των αλλοδαπών βασιλέων-αυτοκρατόρων.

Ήταν η εποχή που έδωσαν οι Πέρσες τελεσίγραφο στους προγόνους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν όλοι τον Ιησού Χριστό, η δεν θα ξαναδούν ποτέ τον ήλιο.

«Ει αρνήσεται ο βασιλεύς υμών τον εσταυρωμένον και προσκυνήσει τω ηλίω, ποιώ ειρήνην».

«Χοσρόης, ο μεγαλύτερος των Θεών και αφέντης της γης, στον Ηράκλειο, τον αχρείο και ανόητο σκλάβο του. Γιατί αρνείσαι ακόμα να υποταχθείς στην εξουσία μας, και αποκαλείς τον εαυτό σου βασιλιά; Δεν κατέστρεψα εγώ τους Έλληνες; Λες πως εμπιστεύεσαι τον Θεό σου. Γιατί δεν έσωσε από το χέρι μου, την Καισάρεια, την Ιερουσαλήμ και την Αλεξάνδρεια; Και πιστεύεις ότι δεν θα καταστρέψω και την Κωνσταντινούπολη; Αλλά θα συγχωρέσω τα λάθη σου αν υποταχθείς σ’ εμένα κι αν έρθεις με την γυναίκα σου ,και τα παιδιά σου θα σου δώσω γη, αμπελώνες και ελαιώνες και θα σε αντιμετωπίζω με ευγένεια και σεβασμό. Μην αυταπατάσαι με την μάταιη ελπίδα πως ο Χριστός, που δεν μπόρεσε να σώσει τον εαυτό του, από τους Εβραίους που Τον σταύρωσαν, θα σε σώσει. Ακόμα κι αν κρυφτείς στα βάθη της θάλασσας, θ’ απλώσω το χέρι μου και θα σε πιάσω. Και τότε θα με δεις όπως δεν θέλεις ».

Τελικά ο υπερόπτης εωσφοριστής Χοσρόης ο οποίος αποκαλούσε τον Ηράκλειο, δούλο του, έχασε την ζωή του, και ο γιος του έκανε κηδεμόνα-δούλο, το παιδί του στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο. Αυτό είναι το απόγειο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Χριστός και η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχαν κερδίσει κατά κράτος τον Εωσφόρο και την αυτοκρατορία του. Η Περσική αυτοκρατορία επί 1228 χρόνια προσπαθούσε να αφανίσει δια παντός τον Ελληνισμό. Εξαιτίας της γενναιότητας, του ήθους, της πίστης, των χρηστών ηθών, και της βοήθειας του Ιησού Χριστού, οι πρόγονοι μας κατέβαλαν δια παντός τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνικού έθνους. To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος). Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών.

Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ο θεός βοηθά μόνον όσους αγωνίζονται, μόνον όσους πολεμούν, μόνον όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών (Παιάνας-Αισχύλος). Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς (Πλάτων, Κρίτων). Ο Αριστοκλής-Πλάτωνας εiναι ο πρώτος-κορυφαίος εθνικιστής φιλόσοφος, όλων των εποχών, διότι καθόρισε το πρώτο και σπουδαιότερο πατριωτικό αξίωμα, ενώ ήταν ο μοναδικός φιλόσοφος στον κόσμο ο οποίος πήγε ενάντια, στην Φιλοσοφική και ηθική του διδασκαλία για να επιβιώσει η Ελλάδα. Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς). Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, κατά την σύγχρονη εποχή. Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλά της «πότισαν» με αίμα, όσο κανένα άλλο Έθνος στην παγκόσμια ιστορία. Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου.

Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών- μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.
* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες-Σημίτες που από μονοθεϊστές της Π.Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν εωσφοριστές του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Σημίτες.

Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω, την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός-Παγκράτιο, ιστορική γνώση, με μοναδικό σκοπό, την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. Είναι ιστορικά και διαχρονικά αποδεδειγμένο, ότι είτε αντιδράσουμε ειρηνικά, είτε δυναμικά, είτε βίαια μέσα από αμυντικούς πολέμους, και στις τρεις περιπτώσεις απαιτείται, υψηλή ηθική ζωή και παιδεία. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια, μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας, και εθνική-κοινωνική καταστροφή.

loading...