Το περιεχόμενο κάνει τη διαφορά

 “Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που πάντα θα απαντάει πίσω στα μηνύματα σου και δεν θα σε αφήνει ποτέ να κοιμάσαι με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, αν όντως σε θέλει στην ζωή του…

Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που θα μαγειρεύεις μαζί του, θα έχεις όνειρα μαζί του για το μέλλον, κάθε σου ημέρα θα είναι διαφορετική, θα σε διεκδικεί καθημερινά και όχι μόνο μέχρι να σε κερδίσει, θα εκτιμά και θα απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί σου.

Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που θα σου δίνει χώρο και χρόνο να αναπνεύσεις. Τον άνθρωπο που δεν θα ασχολείται με τα ρούχα που φοράς, παρά μόνο να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτά. Τον άνθρωπο που δεν θα σε μειώνει για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα και τον άνθρωπο που δεν θα απλώσει ποτέ χέρι πάνω σου, παρά μόνο για να σε σηκώσει αν πέσεις.

Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που δεν θα σε θεωρεί δεδομένο και θα σε βλέπει στα χειρότερα σου και θα σε αγαπά ακόμη περισσότερο. Σου εύχομαι επιτέλους να δώσεις όλα όσα έχεις να δώσεις στον κατάλληλο άνθρωπο αλλά για μια φορά να πάρεις και εσύ κάτι πίσω.

Τέλος, σου εύχομαι να γνωρίσεις τον άνθρωπο που μαζί του μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να μην σκέφτεσαι 10 φορές την αντίδραση του σε ό,τι και αν του πεις και που δεν σε αναγκάζει να γίνεις αυτό που ο ίδιος έχει συνηθίσει να βρίσκει στο παρελθόν. Το παρελθόν να έρχεται στη ζωή σας μόνο για να μάθει τι έχεις περάσει, έτσι ώστε να καταλάβει πως χρειάζεται να αγαπήσεις…”

loading...