Υποδιοικητής νοσοκομείου της Αττικής σε κρίσιμη κατάσταση μετά το εμβόλιο

 Παρενέργεια του εμβολίου, ή κάποιο υποκείμενο νόσημα που δεν είχε εντοπιστεί;

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι υποδιοικητής μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer/Biontech κατά του κορονοϊού. Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και κάποιες ώρες, αλλά πλέον διέρρευσε σαν είδηση, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τόσο στους γιατρούς αλλά και σε αρκετούς πολιτικούς.

Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυοργανική ανεπάρκεια μετά το εμβόλιο. Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και για το κατά πόσον πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου ή κάτι άλλο.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι νεαρή γιατρός στο Μεξικό παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της. Γεγονός που ούτε αυτό έχει βγει να σχολιάσει η εταιρεία. Αν και για αυτή την περίπτωση, το ιστορικό αλλεργιών αποτελεί απαγορευτικό για τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως επίσημα έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

https://www.olympia.gr

loading...