Κάποια στιγμή του λέει ο αστυνομικός από που είσαι; Λέει από την Αλβανία, δεν έχεις δικαίωμα να με ακουμπάς δεν είμαστε ίδια ράτσα!

 

Περιοχή Νεάπολη, κάτω από το σπίτι μου. 

Τους σταματάει η αστυνομία 1.40 την νύχτα μετά από καταδίωξη αφού έχουν τρακάρει ένα αμάξι στο δρόμο. Τους κατεβάζουν με το ζόρι από το αμάξι, ο ένας βρίζει του περνάνε χειροπέδες ,(δεν θα σχολιάσω για μάσκες κλπ) ουρλιάζει γιατί οι χειροπέδες του πονάνε τα χέρια.Έχω γενέθλια λέει  βγήκα να πιω! Εν τω μεταξύ είναι ο συνοδηγός ο τύπος. Ο οδηγός στουπί σε μια γωνιά κάθεται να συνέλθει. Κάποια στιγμή του λέει ο αστυνομικός από που είσαι; Λέει από την Αλβανία δεν έχεις δικαίωμα να με ακουμπάς δεν είμαστε ίδια ράτσα! και δεν θα γίνουμε ποτέ… Και αρχίζει τα γαλλικά, ώσπου λέει την μαγική  κουβέντα-” μια ζωή θα είστε γονατιστοί μπροστά μας και πάντα ραγιάδες “(έχω ανεβάσει πίεση ,είμαι έτοιμη να πηδήξω από το μπαλκόνι να του κάνω ένα φαστ τρακ μάθημα ιστορίας). Έρχονται αλλά δύο περιπολικά. Τον βάζουν μέσα, βρίζει θεούς και δαίμονες, ο άλλος μυξοκλαίει, τηλεφωνεί κάπου και παρακαλάει να μην τον συλλάβουν.

Ένα μπράβο στα παιδιά της ελληνικής αστυνομίας για την υπομονή τους αυτό θα πω μόνο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στην θέση τους.

Post/photos: Φ. Δ

 Δωσαμε θάρρος, πολυ θάρρος…. 

loading...