Βίντεο-σοκ: Δείτε τη στιγμή του τροχαίου που κόστισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη στην Κρήτη

 Βίντεο-σοκ ήρθε στη δημοσιότητα από το τραγικό τροχαίο  στην Κρήτη, που στοίχισε την ζωή σε μια 37χρονη γυναίκα καθώς και στην τριών ετών κόρη της, όταν αγροτικό «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητό τους.

Στο σοκαριστικό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού φαίνεται η σφοδρή σύγκρουση του αγροτικού με το όχημα που οδηγούσε η 37χρονη. Το αγροτικό «καρφώνεται» με μεγάλη ταχύτητα στην δεξιά πλευρά του ΙΧ της νεαρής μητέρας, το οποίο εν συνεχεία φαίνεται να παίρνει φωτιά.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- η κάμερα του παρακείμενου σπιτιού που κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

loading...