Να θυμόμαστε το παρελθόν για να μην μας κανουν ότι θέλουν στο μέλλον.

 Ενα απο τα αποτρόπαια γεγονότα που είχε συμβεί  και μας είχε συνταράξει όλους πριν λίγους μήνες ήταν η απαγωγή της 10χρονης μαρκελλας.

Θύτης η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου,την άρπαξε με δολο και με πρόφαση να παίξει με την κόρη της, της έδωσε κοκα’ί’νη και στη συνέχεια την μακιγιάρισε, την φωτογράφισε γυμνή και τη βίασε!

Αυτή ακριβώς ήταν η έκθεση του ιατροδικαστή και όχι κάτι που είδαμε ή μάθαμε μέσω gossip εκπομπής στην τηλεόραση τηε ελληνικής παραπλάνησης και συμφερόντων!

 Αυτό ακριβώς τα συμφέροντα έκρυψαν η έσβησαν από τη μνήμη μας σταδιακά το γεγονός χωρίς να το καταλάβουμε, χωρις ενα.. #metoo  ενα κίνημα μια οργαμωμενη αντίδραση στην μεγαλη πτώση των ηθών και των ανθρώπων.

Ισως έπρεπε να κλείσει γρηγορα η υπόθεση, Γιατί ποιος ξέρει μπορεί τα παρακλάδια της να ακουμπούσαν άτομα κοινότητες κινήματα Ίσως και κόμματα τα οποία έπρεπε να μείνουν ανέπαφα..

Το κοριτσάκι μου σε αυτό στιγματίστηκε και μάλιστα βάναυσα και πίσω από αυτό στιγματίστηκαν και εμείς που δεν αντιδράσαμε Όσο θα έπρεπε γιατί τα Μέσα Μαζικής παραπλάνησης μας κλείσαν τις παρωπίδες και δεν βλέπουμε τίποτα ή τουλάχιστον βλέπουμε προς την κατεύθυνση που Αυτοί θέλουν, ξεχνώντας..

Διαμοιράζεται το άρθρο ώστε να θυμόμαστε το παρελθόν για να μην μας κανουν ότι θέλουν στο μέλλον. 

loading...