Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Σταλινικό το νέο καθεστώς της υγειονομικής σωτηρίας μας με κατ’οίκον εγκλεισμό, έξοδο με αναφορά, κλειστά πάρκα και άλση, μάσκες παντού, ανύπαρκτο πολιτισμό, έρημα καταστήματα και ζωή “φυτού” εσωτερικού χώρου για το λαό. Οι εβδομάδες προστίθενται στους μήνες και οι μήνες στα έτη καθιστώντας το ανώμαλο ως κανονικό.

Πέρα από τους γέροντες που σώζονται, εκατομμύρια άλλων φυλακίζονται σε ένα καθεστώς υγειονομικής δικτατορίας με τη νομενκλατούρα ανεπηρέαστη να συνεχίζει τη ζωή της, να αυξάνει το πλούτο της και να κηρύττει νομιμοφροσύνη χωρίς μάσκες στα τηλεοπτικά πλατό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός της χρεοκοπημένης εταιρείας “ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε.” που δίνει πόνο στο λαό και χαρά στους μετόχους της που την βλέπουν να δανείζεται ασύστολα δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς ελπίδα αποπληρωμής και υποθήκη αιώνια.

Η Ε.Ε. αποτελεί το πιο αποτυχημένο σχήμα διακυβέρνησης για όλους τους λαούς πλην της γερμανικής ελίτ που την εξουσιάζει και ζει το ανεκπλήρωτο όνειρο της ναζιστικής πολιτικής της και της παγκόσμιας κυριαρχίας της που δεν εκπληρώθηκε το 1945.

Χωρίς Θεό, χωρίς Επιστήμη τα τηλεοπτικά κανάλια, οι ειδικοί και τα τηλεοπτικά φερέφωνα των διακινητών ο COVID-19 μας βομβαρδίζει καθημερινά μέχρι την πλήρη υποταγή. Τη μετατροπή μας σε ζόμπι, με ανθρώπους μαλθακούς και φοβισμένους, χωρίς πνοή, κλεισμένους σε τοίχους προστασίας.

Σε ποια μελέτη στηρίζεται ο Σερίφης και κλείνει τα εστιατόρια και ανοίγει άλλα ευαγή ιδρύματα. Σε ποια μελέτη στηρίζεται ο Σερίφης και κλείνει τα γήπεδα για τα παιδιά που έχουν μηδενικά κρούσματα αποδεδειγμένα και τα ανοίγει για τους ενήλικες. Σε ποια μελέτη στηρίζεται ο Σερίφης και κλείνει τα πάρκα και τα άλση ώστε να μην περπατά ο Έλληνας και να μην αγναντεύει την ομορφιά του τόπου του.

Σε καμία, γιατί απλά δεν υπάρχει επιστημονική μελέτη, δεν υπάρχει Θεός για τον Σερίφη. Υπάρχει μόνο το αίμα των ανθρώπων που βράζει και ζητά ελευθερία, λογική και ελπίδα αλλά ο Σερίφης θέλει να το κάνει να σαπίσει.

Η ζωή “εν τάφω” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας δεν μπορεί να συνεχιστεί…

loading...