Επικίνδυνα παιχνίδια από «Δημοκρατικούς»: Τραμπ και Πούτιν μίλησαν την ημέρα των επεισοδίων στο Καπιτώλιο

 Επικίνδυνα κλιμακώνουν τις σχέσεις με τη Ρωσία οι Δημοκρατικοί, δείχνοντας τι πρόκειται να επακολουθήσει με την εγκατάσταση του Τζόε Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο.

Η  πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ζήτησε σήμερα να διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση των επεισοδίων στο Καπιτώλιο λέγοντας πως μπορεί σε αυτές τις ταραχές να είχαν ανάμιξη οι Ρώσοι, απαιτώντας μάλιστα να μάθει ένα Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά εκείνη την ημέρα!

Το ο αφήγημα των Δημοκρατικών είναι γνωστό από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στο Λευκό Οίκο λέγοντας πως υπήρξε ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016, χωρίς όμως ποτέ να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Τώρα, όπως υποστηρίζουν κάποιοι και προκειμένου να στρέψουν το βλέμμα της κοινής γνώμης μακριά από τις καταγγελίες του Αμερικανού προέδρου περί νοθείας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, επιχειρούν μια νέα αντιρωσική εκστρατεία θέλοντας να εμπλέξουν ξανά τον Τραμπ, τον οποίο η Πελόζι αποκάλεσε μαριονέτα» των Ρώσων, ενώ ζήτησε να μάθει ένα ήταν στο τηλέφωνο με τον Βλάντιμιρ Πούτιν την ημέρα των επεισοδίων στο Καπιτώλιο!

loading...