Καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα.

 Βγαίνει το πρωί ο (εμβολιασμένος εννοείται) Άδωνις στον Αυτιά και μιλάει για σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου σε ζώνες, χαλάρωση των μέτρων κλπ. Μετά από 2 (ΔΥΟ) ώρες βγαίνει ο (επίσης εννοείται εμβολιασμένος) Πέτσας και ανακοινώνει ακόμη σκληρότερο λοκντάουν μέχρι 11/1, κλείσιμο σε όλους, κατάργηση click-away και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00. 

Tαυτόχρονα στις 4 Ιανουαρίου, ήταν προγραμματισμένοι 471 εμβολιασμοί στο Γεννηματάς, με έτοιμους τους χώρους, τα συνεργεία, τα πάντα και σήμερα με “εντολή άνωθεν” ακυρώνονται οι εμβολιασμοί επ’ αόριστον.

Από τις 27/12 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα 3.001 εμβολιασμοί και είμαστε 11.000.000, όταν (ενδεικτικά) στη Δανία των 5.700.000 έχουν γίνει 32.368 εμβολιασμοί, δηλαδή 20+ φορές περισσότεροι και γρηγορότερα. Αν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό η διαδικασία εδώ (και όχι 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί το μήνα που μας έλεγε ο Κικίλιας) θα έχουμε τελειώσει, εντελώς ρεαλιστικά, σε περίπου 7 χρόνια.

Και πώς να έχουμε άλλωστε, αφού αποδεικνύεται ΣΤΗ ΠΡΑΞH KAI KAΘE MEΡA, πως οι άριστοι που μας κυβερνούν έχουν ΜΗΔΕΝ πλάνο για την αντιμετώπιση της κατάστασης, οι ιδιοκτήτες μαγαζιών δεν έχουν δει φράγκο και οδηγούνται σε κλείσιμο με τα άνοιξε-κλείσε και τα click-away που τους έλεγε ο Άδωνις πως είναι μέρος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, οι γιατροί έμαθαν απ’ τον Κικίλια πως θα αποζημιωθούν κοινωνικά και ψυχολογικά, τα Γιάννενα και οι Θεσσαλονίκη έμαθαν πως έχουν πρόβλημα γιατί είναι οι πολίτες τους είναι παλιοχαρακτήρες και δεν κάθονται μέσα, σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό πχ που πάει 2 νομούς μακριά για ποδήλατο και μοτοκρός, όταν ταυτόχρονα εσύ τρώς 300 ευρώ πρόστιμο γιατί κατέβασες τα σκουπίδια στις 21:05, ή είσαι συνταξιούχος και σου κατέβηκε 1 πόντο η μάσκα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να περίμενε κανείς όταν ψήφιζε αυτό το τσίρκο από επαγγελματίες απατεώνες, που ούτε καν να συνεννοηθούν μεταξύ τους δεν μπορούν, να πούνε έστω τα ίδια ψέματα και αλληλοακυρώνονται σε μια μέρα, αλλά η κατάσταση προφανώς έχει πάει ανεπιστρεπτί στο διάολο.

Βλέπουμε τη μεσαία τάξη, αυτή που τους ψήφισε γιατί ταυτίστηκε με τον Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα, να βαράει κανόνια και να κλείνει τις επιχειρήσεις της. 

Είμαστε κοντά στους 5.000 νεκρούς και σύμφωνα με ρεπορτάζ του in.gr του Βαγγέλη του Μαρινάκη (που πολλά πράγματα είναι, αντικυβερνητικός δεν είναι σίγουρα όμως) οι 4 από τους 5 νεκρούς έχουν πεθάνει εκτός ΜΕΘ και σκεφτείτε τα καραγκιοζιλίκια που μας έλεγε το δεξί χέρι του Κυριάκου ο Γεραπετρίτης, πως αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς, σκεφτείτε και τον Άδωνι να κράζει τους καταστηματάρχες γιατί είναι αρνητικοί γι’ αυτό δεν πουλάνε και κλείνουν, σκεφτείτε όλη τη κοροϊδία που έχουμε φάει ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ σχεδόν 2 χρόνια τώρα, από ΜΜΕ για αριστείες, υπέρκομψους, Χάρβαρντ, επιτελικό κράτος, μεγάλους περιπάτους, στολισμούς, ρουσφέτια, διορισμούς συνταξιούχων κολλητών ως διοικητές νοσοκομείων, σκεφτείτε τα όλα, και κα αν δεν εξοργίζεστε τότε οk, είστε ένα βήμα πιο κοντά στον Βουδισμό και συγχαρητήρια.

Αν όμως δεν έχετε μνήμη χρυσόψαρου, τότε το σίγουρο είναι πως καταλαβαίνετε ότι αυτή η συμμορία που θεωρεί τη χώρα παιδική της χαρά και προσωπική της ιδιοκτησία για να παίζει μαζί της, θα κάνει αυτό που έκανε κάθε φορα που Κυβέρνησε, θα πέσει, όπως κάνει ήδη, σαν τις ακρίδες πάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό, θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, θα ρουφήξει κρατικό χρήμα με το μπουρί της σόμπας από τα κρατικά ταμεία μέχρι να μην μείνουν στο δημόσιο ούτε ψιλά για γραμματόσημα.

Και στο τέλος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα κατηγορήσουν εσένα, δεν είναι καν πρόβλεψη, το κάνουν ήδη και ίσως αυτό είναι και το μόνο πλάνο τους που βγήκε 100%. Καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα.

loading...