ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά ..

Στην επόμενη φάση της υγειονομικής δικτατορίας για το καλό μας σπρώχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Ελλάδα με σκληρά αντιδημοκρατικά μέτρα και την υγεία υπεράνω της ελευθερίας σύμφωνα με το μοντέρνο κινεζόφιλο δόγμα του. Ο COVID-19 δείχνει η “χρυσή ευκαιρία” για την παγκόσμια και ντόπια ελίτ να επιβάλλει το νέο μοντέλο ζωής με τους λαούς σε κατ’οίκον περιορισμό και τις ελίτ ως παγκόσμιους εξουσιαστές. Βιώνουμε μια απισχνασμένη δημοκρατία σε βάρος της διαβουλευτικής δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι κατοικούντες στο Μαξίμου, θεσμοί και εξουσίες απολαμβάνουν τη νέα εποχή δίχως άλλο. Παρά το αλαλούμ των επιστημονικών απόψεων περί της ορθής αντιμετώπισης του COVID-19 που προκαλεί διάσπαση εξουσίας και λαού σε πολλές χώρες και κατάρρευση Κυβερνήσεων όπως στην Ιταλία και την Ολλανδία αρχικά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας απολαμβάνει τη νέα εποχή.

Επιδόματα, μισθοί χωρίς κόπο, απραξία, εγκλεισμός, απο-κοινωνικοποίηση, σωματικός μαρασμός, τηλε-προπαγάνδα, ψυχοφάρμακα, λογοκρισία, φόβος και τρόμος αποτελούν τη νέα εποχή της παγκόσμιας διακυβέρνησης με πολλούς πρόθυμους υποστηρικτές για το καλό μας.

Η κοινωνία μεταλλάσσεται σε μία άμορφη μάζα, χωρίς χρώμα και πρόσωπο πλην της ντόπιας νομενκλατούρας που μπορεί να μεταδίδει τα μηνύματά της χωρίς κανέναν περιορισμό, μπορεί να ταξιδεύει σε εξωτικούς χώρους και μπορεί να συγκεντρώνει πλούτο με αιτία και αφορμή τον COVID-19. Μία νομενκλατούρα που παλεύει να επιβάλλει τη διάκριση σε πιόνια και ανθρώπους με καρότο και μαστίγιο και σαφή προτίμηση στον καταναγκασμό.

Μέρα με τη μέρα καταλαβαίνουμε όλο και περισσότεροι στον Πλανήτη τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν περιλαμβάνει αεροπλάνα και πολεμικά βαπόρια αλλά το human trafficking, την εμπορία ανθρώπινων οργάνων, τη διακίνηση των ναρκωτικών, το εμπόριο σεξ, την ομηρεία των ανθρώπων, τα ιατρικά πειράματα, την αλλαγή συνόρων και τα δύο στρατόπεδα, την Υγεία και την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και το Ναζισμό. Την ελευθερία του λόγου, των κινήσεων και της σκέψης και την επιβολή του αυταρχισμού της παγκόσμιας και ντόπιας ελίτ.

Το τέλος αυτής της ιστορίας θα είναι τραγικό, χωρίς αμφιβολία. Τόσο στον παγκόσμιο όσο και στον ελληνικό χώρο οι αποκαλύψεις που καθημερινά έρχονται στο φως για δυνάστες, παιδόφιλους, εκβιαστές, πειράματα, κλέφτες και δημαγωγούς είναι συνταρακτικές και δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Ένα δίκτυο συνεργατών αποκαλύπτεται και το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας και του Κόσμο, από τις ΗΠΑ μέχρι την Κίνα, με Γερμανία και Ελλάδα ενδιάμεσους κόμβους, παλεύει να ζήσει όπως το ψάρι έξω από το νερό. Μάταια…

loading...