Αποκαλύψεις Τούρκου δημοσιογράφου: “Ο Ερντογάν μου έσφιγγε τον λαιμό”!

 Ο Ερντογάν έσφιξε το λαιμό του δημοσιογράφου και του είπε “Γιατί ρε βάζεις να βρίζουν την οικογένεια μου;”

Αποκαλύφθηκε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, το 2005 είχε σφίξει το λαιμό του δημοσιογράφου Σερντάρ Ακινάν και του είχε πει “Γιατί ρε βάζεις να βρίζουν την οικογένεια μου; ”

Ο δημοσιογράφος Αϊτουντς Ερτεκίν μετέφερε στην εφημερίδα Σοζτζού, το περιστατικό που περιγράφεται στο βιβλίο του Ακινάν με τίτλο “Είδηση της Ζωής μου”, αναφέρουν τα tourkikanea.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2004 στην Ινδονησία συνέβη η μεγαλύτερη καταστροφή του αιώνα. Σκοτώθηκαν περισσότεροι από 238.000 άνθρωποι. Στις 5 Ιανουαρίου 2005 ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε ταξίδι για να δει πέντε χώρες που επλήγησαν από το σεισμό. Μεταξύ αυτών που προσκλήθηκαν στο ταξίδι με την ιδιότητα του δημοσιογράφου ήταν και ο αρχισυντάκτης του Skytürk Σερντάρ Ακινάν…

Τι συνέβη λοιπόν σε κείνο το ταξίδι ;

Ο Ταγίπ Ερντογάν μετά από την Ινδονησία ,την Ταϊλάνδη, τις Μαλδίβες και την Ινδία παρέθεσε μία συνέντευξη τύπου στο Άμπου Ντάμπι. Ας αφήσουμε τη συνέχεια στον Σερντάρ Ακινάν :

:…Σε εκείνη τη συνέντευξη τύπου εγώ επίμονα θέλησα να υποβάλλω ερώτημα αλλά δεν μου δόθηκε ο λόγος. Ο Ερντογάν μετά την συνέντευξη κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Εγώ μαζί με τους άλλους δημοσιογράφους σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς την πόρτα. Εκείνος μιλούσε με κάποιον στην πύλη της αίθουσας. Ακριβώς τη στιγμή που περνούσα από μπροστά του έκανε κίνηση προς εμένα και πλησίασε την αριστερή μου πλευρά και μου είπε “Σερντάρ πως είσαι;”. Εγώ έκπληκτος του απάντησα “καλά είμαι κύριε μου, να είστε καλά”.

Στράφηκε στα αριστερά του και μιλώντας προς τον Μπεσίρ Αταλάι του είπε πως “Κύριε Μπεσίρ, αυτός είναι ο Σερντάρ Ακινάν ο επικεφαλής του SKY”. O Μπεσίρ Αταλάι πήγε στα αριστερά του και αρχίσαμε έτσι με βαριά βήματα να περπατάμε. Οι σεκιουριτάδες σχημάτισαν ένα κύκλο γύρω μας. Ξαφνικά με το χέρι του άρχισε να σφίγγει το λαιμό μου πολύ σφιχτά. Στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να βγάλω φωνή. Μου είπε “Γιατί ρε βάζεις να βρίζουν την οικογένειά μου;”. Ήταν υπερβολικά οργισμένος. Ολόκληρος πρωθυπουργός του Κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έλεγε πως εγώ βάζω να βρίζουν την οικογένειά του και μάλιστα εκεί μου έσφιγγε το λαιμό σαν να με έπνιγε.”

loading...