Αλλά για το μόνο που φταις είναι ότι δεν τους έχεις στείλει ακόμα στο δ***** και ακόμα παραπέρα.

 Το Πρώτο Θέμα έκανε αφιέρωμα στους Έλληνες σελεμπριτι που πήγαν να αλλάξουν χρόνο στο Ντουμπάι. Στο αφιέρωμα τους αναφέρει ως τολμηρούς. 

“Οι τολμηροί συμπατριώτες μας που πήγαν στο Ντουμπάι χωρίς περιορισμούς και διασκέδασαν ξέφρενα στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη”.

Τολμηροί. ΤΟΛΜΗΡΟΙ. 

Τολμηρός ο Κωστόπουλος, που χρωστάει της Μιχαλούς, είχε απλήρωτους εργαζόμενους, δεν τους έδωσε αποζημίωση και πήγε να ξεφαντωσει Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, μέσα στην πανδημία. 

Τολμηρός ο Τσιτσιπάς που έκανε σποτ και μας κουνούσε το δάχτυλο ότι είμαστε ανεύθυνοι και βάζουμε σε κίνδυνο τους αγαπημένους μας, αλλά τώρα έφυγε από τη χώρα εν μέσω λοκνταουν για να “ξεσηκώσει το μαγαζί με τις χορευτικές του κινήσεις” και να γίνει αφιέρωμα γκλαμουριας. 

Τολμηροί.. 

Αλλά εσύ κακομοίρη που ήθελες να αφήσεις ένα λουλούδι τη μέρα του Πολυτεχνείου και την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, τηρώντας όλα τα μέτρα, ήσουν υγειονομική βόμβα και είχες να αντιμετωπίσεις drones, αίαντες και 5.000 αστυνομικους που σου έκοβαν πρόστιμα, έμπαιναν στην πολυκατοικία σου να πετάξουν κρότου λάμψης, σε σάπισαν στο ξύλο και σε έδεναν χειροπόδαρα για να σε πάνε στο τμήμα. 

Το πρώτο θέμα που σου παρουσιάζει την κοσμοπολίτικη αλλαγή χρόνιας των σελεμπριτι, εσένα σε παρουσιάζει ως εγκληματία. 

Εσύ κακομοίρη που σου έπεσε η μάσκα κάτω από τη μύτη, εσύ που ξέχασες να στείλεις sms για να πας σούπερ μάρκετ, εσύ που βγήκες μετά τις 10 να πάρεις τσιγάρα για να βγάλεις τη νύχτα, εσύ θα πληρώσεις.

Και όχι μόνο θα πληρώσεις, θα σου πουν ότι εσύ φταις, θα γίνεις ο εγκληματίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 

Επειδή δεν είσαι λ@μόγιο να είσαι στο Ντουμπάι να διασκεδάσεις ξέφρενα. 

Φταις. 

Αλλά για το μόνο που φταις είναι ότι δεν τους έχεις στείλει ακόμα στο δ***** και ακόμα παραπέρα.

loading...