Η παρατηρητικότητα της την έκανε να διαπιστώσει κακοποίηση σε ένα ανήλικο παιδί.

 Η Flavin Carvalho διευθύντρια σε εστιατόριο στο Ορλάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες  είναι μία από τις μικρές ηρωίδες των ημερών μας.

Η παρατηρητικότητα της την έκανε να διαπιστώσει κακοποίηση σε ένα ανήλικο παιδί.

Καθώς πήγαινε τις παραγγελίες Παρατήρησε πως ένα μικρό αγόρι δεν έτρωγε το φαγητό του καιβοι γονείς του είχαν πάρει από μπροστά του το πιάτο.

«Όλα καλά;» ρωτησε. 

-Ναι, απάντησε ο πατέρας του ο μικρός θα το πάρει  στο σπίτι για να το φάει.

Η απάντηση του πατέρα την παραξένεψε της φάνηκε αφύσικο κάπως για ένα μικρό παιδί να μην τρώει το φαγητό του σε γρήγορα εστιατόρια όπως αυτό που δουλεύει. Ξανά Πλησίασε και πρόσεξε το λαιμό του μικρού αγοριού να έχει μώλωπες και γρατζουνιές. Αντιλήφθηκε ότι κάτι άλλο πιο σοβαρό συμβαίνει και πήρε ένα χαρτάκι και έγραψε 

 «χρειάζεσαι βοήθεια;» και του το έδειξε με τρόπο ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τους γονείς τους

 Αμέσως Ο μικρός αντέδρασε καταφατικά. Η σερβιτόρα δεν έχασε άλλο χρόνο πήρε κατευθείαν την αστυνομία και σε λίγα λεπτά Είχαν έρθει και είχαν συλλάβει τους γονείς

 ο πατέρας τελικά ήταν πατριός του παιδιού ο οποίος του είχε έρθει αρκετές φορές άσχημα χτυπώντας το και αφήνοντας το αρκετές φορές είναι δεμένο με χειροπέδες και άλλοτε δένοντας το με ιμάντες από τα πόδια. Από την ανάκριση φάνηκε ότι μητέρα γνώριζε πολύ καλά το τι συνέβαινε αλλά δεν αντιδρούσε τελικά συνελήφθησαν και οι δύο γονείς.

loading...