Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον συγκεκριμένο δικηγόρο , ο οποίος έδωσε πριν λίγες μέρες την εξής ένορκη κατάθεση:

 Ανήμερα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου ειδικές μυστικές υπηρεσίες του Donald Trump Μέσω μίας πληροφορίας βρήκαν πως έγινε η κλοπή στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου μέσω ιταλικών δορυφόρων. Πίσω από τη δουλειά ήταν ένας ιταλός δικηγόρος υπεύθυνος ουσιαστικά για την διαδικασία και για το λογισμικό που έγινε η «κλοπή».

Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον συγκεκριμένο δικηγόρο , ο οποίος έδωσε πριν λίγες μέρες την εξής ένορκη κατάθεση:

Η ένορκη κατάθεση του (Βλέπε Φωτο):

Εγώ, ο Καθηγητής Alfio D’ Urso, Σύμβουλος/Δικηγόρος

του Via Vittorio Emanuele Catania 95131 Italy, καταθέτω ενόρκως τα ακόλουθα γεγονότα όπως συνέβησαν σε αρκετές συναντήσεις με έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό αξιωματικό:

Ο Arturo D’Elia, πρώην επικεφαλής του τμήματος ΙΤ του Leonardo SpA, κατηγορήθηκε από τον Δημόσιο Κατήγορο της Νάπολης για χειραγώγηση τεχνολογικών δεδομένων και εμφύτευση ψηφιακών Ιών στον κεντρικό υπολογιστή του Leonardo SpA τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο D’Elia κατέθεσε ενόρκως ενώπιον του Δικαστή της Νάπολης στις 4 Νοεμβρίου υπό τις οδηγίες ατόμων από τις ΗΠΑ οι οποίοι εργάζοταν για την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ρώμη, να επιβλέπει την επιχείρηση αλλαγής δεδομένων από τις Αμερικάνικες Εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020, για να ορίσει το περιθώριο της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ έναντι του Τζο Μπάιντεν σε αρκετές πολιτείες όπου ο Τζο Μπάιντεν θα έχανε στο σύνολο των ψήφων.

Ο εναγόμενος δήλωσε πως εργαζόταν στις εγκαταστάσεις Pescara του Leonardo SpA και εφάρμοσε τακτικές κρυπτογράφησης Στρατιωτικού επιπέδου κυβερνοπολέμου για να μεταδώσει τις αλλαγμένες ψήφους μέσω του στρατιωτικού δορυφόρου από το Fucino Tower στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Ο εναγόμενος ορκίζεται πως τα δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αλλάχθηκαν όπως να αντιπροσωπεύουν περισσότερες ψήφους από τους καταγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Ο εναγόμενος δήλωσε την θέληση του προς όλα τα άτομα και τις οντότητες που εμπλέκονται στην αλλαγή των ψήφων από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν με σκοπό την ατομική του προστασία και της οικογένειας του.

Ο εναγόμενος δήλωσε ότι έχει διασφαλίσει σε απόρρητη τοποθεσία το αντίγραφο ασφαλείας όλων των αυθεντικών δεδομένων που αλλάχθηκαν έπειτα από οδηγίες για να παρέχει αποδείξεις σε δικαστήριο επί αυτού του θέματος.

Δηλώνω ενόρκως πως τα ανωτέρω γεγονότα δηλώθηκαν υπό της παρουσίας μου.

Ημερομηνία 6 Ιανουαρίου Ρώμη Ιταλία.

loading...