Translate the article and read it to your Language

Η Γαλλία αντεπιτίθεται στο ισλάμ


 Γαλλία και Ισλάμ..Λες ;..


Του Θανάσης Κ. 

Βροχή οι εξελίξεις που μας αφορούν άμεσα, είτε δεν γίνονται «ειδήσεις» μέσα στην Ελλάδα, είτε αφυδατώνονται και περνάνε εντελώς «στα ψηλά»…


* Πρώτη είδηση, η στροφή της Γαλλίας κατά της «Πολιτικής ορθότητας»! Με το χτύπημα του ισλαμοφασισμού μέσα στη χώρα. Μετά τον αποτρόπαιο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή, από νεαρό ισλαμιστή…


— Διώκονται όσοι μουσουλμάνοι αρνούνται να ενσωματωθούν στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.


— Τίθεται σε αυστηρή επιτήρηση η «ιδιωτική» θρησκευτική διδασκαλία των μουσουλμανοπαίδων.


— Απελαύνονται ιμάμηδες που κήρυσσαν τη μισαλλοδοξία κατά των Χριστιανών.


— Προβάλλονται δημοσίως – και μάλιστα από τα κυβερνητικά κτίρια – τα «απαγορευμένα» σκίτσα (για τα οποία κατακρεουργήθηκε ο Γάλλος καθηγητής Σαμουέλ Πετί)


— Καταργείται η υποχρεωτική προσαρμογή των συσσιτίων στο μουσουλμανικό τυπικό (απαγόρευση χοιρινού κλπ.)


— Καταργείται η υποχρέωση να λειτουργούν οι δημόσιες πισίνες χωριστά για άνδρες και γυναίκες.


— Καταργείται η έκδοση… πιστοποιητικών παρθενίας κλπ.


— Επίσης διώκονται στο εξής οι οργανώσεις (και οι ΜΚΟ) που κυνηγούν ως … «ισλαμοφοβικούς» ή «ρατσιστές» όσους διαμαρτύρονται κατά της προσαρμογής της γαλλικής κοινωνίας στους ισλαμικούς κανόνες.


–Να σημειωθεί ότι αυτά τα αποφασίζει πλέον ο «Κεντρώος» Πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν – όχι κάποιος «δεξιός» αρχηγός κράτους, όπως ο Αυστριακός Καγκελάριος Κούρτς για παράδειγμα.


Ασφαλώς και ο Κούρτς και οι ηγέτες μιας σειράς ανατολικοευρωπαϊκών κρατών είχαν προηγουμένως αποφασίσει τα ίδια ή αντίστοιχα. Το καινούργιο, όμως εδώ, είναι ότι τα πιο ριζοσπαστικά μέτρα αυτή τη φορά τα παίρνει ένας ακραιφνώς «Κεντρώος» – τον οποίο το περιοδικό Time τον αναδεικνύει στο εξώφυλλό του ως τον «Ηγέτη της Ευρώπης»…


Αν κάποιος απλώς έλεγε πριν λίγες μέρες αυτά που ΚΑΝΕΙ σήμερα ο Μακρόν στη Γαλλία. Θα έβρισκε τον μπελά του!


Τώρα «ο φόβος έχει αλλάξει πλευρά» – όπως διακήρυξε εμφατικά ο Γάλλος Πρόεδρος…


— Να σημειωθεί ακόμα ότι τα σκληρά μέτρα του Μακρόν κατά του ισλαμοφασισμού, τα χειροκρότησαν πρώτοι – με αληθινή ανακούφιση – οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι της Γαλλίας! Οι οποίοι ήταν τα πρώτα θύματα των φανατικών ομοθρήσκων τους – κυρίως οι γυναίκες μουσουλμάνες.


Πράγματι, οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι, εδώ και χρόνια ζητούσαν να προστατεύσει το γαλλικό κράτος τα δικά τους ανθρώπινα δικαιώματα, όπως έκανε και για τα αντίστοιχα των υπολοίπων Γάλλων πολιτών. Για πρώτη φορά εισακούστηκαν…


Κι έτσι τα μέτρα του Μακρόν δεν στρέφονται κατά των μουσουλμάνων της Γαλλίας – στρέφονται κατά των φανατικών ισλαμιστών που απειλούν των πάντες – και καταδυνάστευαν, ως τώρα, κυρίως του μετριοπαθείς μουσουλμάνους της χώρας.


–Να σημειωθεί ακόμα ότι, ενώ η κριτική στον Χριστιανισμό, στα δόγματά του, στους αγίους του και στην ιεραρχία των Χριστιανικών Εκκλησιών παντού στην Ευρώπη, είναι ελεύθερη, οι φανατικοί ισλαμιστές είχαν επιβάλει «άτυπη απαγόρευση» δημοσίευσης κάθε εικαστικής απεικόνισης (έστω και «αθώου» σκίτσου) του Προφήτη Μωάμεθ, καθώς και κάθε επικριτικής αναφοράς στο Ισλάμ.


–Να σημειωθεί επίσης ότι ενώ οι φανατικοί μουσουλμάνοι είχαν επιβάλει την έκδοση «πιστοποιητικών παρθενίας» για τις νεαρές μουσουλμάνες της Ευρώπης, οι φεμινίστριες που κατά τα άλλα κατακεραυνώνουν την «τοξική αρρενωπότητα» και την «τυραννική πατριαρχία», ΔΕΝ διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τα πιστοποιητικά παρθενίας! Τόση υποκρισία…


* Δεύτερη είδηση, συναφής με την προηγούμενη: Είχαμε ραγδαία επιδείνωση στις διακρατικές σχέσεις Τουρκίας-Γαλλίας. Ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον Μακρόν… ανισόρροπο (χρήζοντα ψυχιατρικής παρακολούθησης), ανακλήθησαν οι πρέσβεις των δύο χωρών και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδοκίμασε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Γάλλου Προέδρου.


Δεν πρόκειται για απλό «διπλωματικό επεισόδιο» που θα ξεπεραστεί σε λίγο – και θα ξεχαστεί. Ο Μακρόν είναι αναγκασμένος πλέον να συνεχίσει στο δρόμο που διάλεξε: Να εφαρμόσει τα μέτρα κατά των ακραίων ισλαμιστικών κυκλωμάτων στην Γαλλία. Κι όσο το κάνει, ο Ερντογάν είναι υποχρεωμένος κι αυτός – αφού έχει επιλέξει να εμφανίζεται ως «προστάτης» των τζιχαντιστών διεθνώς – να κλιμακώνει τις αντιδράσεις του κατά της Γαλλίας. Και κατά όσων την υποστηρίζουν…


Το αντι-ισλαμιστικό κίνημα μέσα στην Ευρώπη φουντώνει! Και όσες κυβερνήσεις προσπαθούσαν να κρατήσουν «ισορροπίες» θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Για την ακρίβεια θα αναγκαστούν να υιοθετήσουν τη στάση της Γαλλίας.


Το λαθρομεταναστευτικό που έχει «εργαλειοποιήσει» ο Ερντογάν, θα μπει πλέον – και επισήμως – σε εντελώς άλλο πλαίσιο αντιμετώπισης:


–Μέχρι τώρα πολλές κυβερνήσεις υποστήριζαν ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να διαχειριστεί «πρόσφυγες» – και πρέπει να ενισχύεται γι’ αυτό (από την ΕΕ).


–Τώρα αποκαλύπτεται ότι δεν διαχειρίζεται «πρόσφυγες», προσελκύει και στέλνει «εργαλειοποιημένους» λαθρομετανάστες, οι οποίοι ενισχύουν τα ισλαμιστικά δίκτυα στην Ευρώπη. Κι αυτό αλλάζει εντελώς την πολιτική της Ευρώπης απέναντί του.


* Πολύ περισσότερο – κι εδώ είναι η τρίτη «είδηση» που πέρασε «στα ψηλά» – όταν έρχονται και ηγέτες μεγάλων μουσουλμανικών χωρών και προειδοποιούν για τα επικίνδυνα «παιγνίδια» του Ερντογάν με τους τζιχαντιστές!


Όπως ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Σίσι, που το είπε ξεκάθαρα:


–Να έχετε το νου σας, μας είπε. Ο Ερντογάν διοχετεύει τζιχαντιστές στην Ευρώπη…


Κι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είπε χθες κάτι παρόμοιο:


— Ότι η Τουρκία του Ερντογάν έχει γίνει… «Τουριστικό Γραφείο» που στέλνει τζιχαντιστές στην Ευρώπη.


Πολύ σωστά όλα αυτά! Όμως…


Όμως, εμείς τους αποκαλούμε ακόμα… «πρόσφυγες και μετανάστες»! Έχουμε μειώσει τις «ροές» προς την Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει ούτε να ελέγξουμε όσους βρίσκονται εδώ, ούτε να τους επαναπατρίσουμε. Χώρια που τους δίνουμε και… «προφίλ ασύλου»!


Πάντως, όσον αφορά την προειδοποίηση του Σίσι, ότι στέλνονται τζιχαντιστές από την Τουρκία, ΚΑΙ για μας «χτυπάει η Καμπάνα». (Όχι μόνο για τη Γαλλία…)


* Τέταρτον, ήλθε στην Ελλάδα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ (μετά από δύο χρόνια απόλυτου διπλωματικού «παγετού» στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις) και διακήρυξε, ουσιαστικά, ότι η χώρα του δεν έχει καμία αντίρρηση να επεκταθούν τα ελληνικά χωρικά ύδατα σε 12 μίλια!


Να σημειωθεί ότι η Τουρκία είχε διακηρύξει ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε casus belli για την ίδια. Επικαλούμενη γι’ αυτό τις «αντιρρήσεις» και της Ρωσίας: Κάτι τέτοιο, υποστήριζαν οι Τούρκοι, θα μετέτρεπε το Αιγαίο σε «Ελληνική λίμνη» και θα απέκλειε τις κινήσεις του Τουρκικού στόλου, αλλά και τις κινήσεις του Ρωσικού στόλου (καθώς και τις κινήσεις των εμπορικών στόλων)…


Αυτό βέβαια, ήταν απολύτως εξωπραγματικό! Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, προβλέπει ότι όπου τα χωρικά ύδατα μιας νησιωτικής χώρας «κλείνουν» τα θαλάσσια περάσματα, αυτό δεν εμποδίζει ούτε την ελεύθερη διεθνή ναυσιπλοΐα (των εμπορικών ή επιβατηγών πλοίων) ούτε την «αβλαβή διέλευση» των στόλων…


Χρειάστηκε να περάσουν, όμως, 25 χρόνια από την πρώτη διακήρυξη του casus belli εκ μέρους της Τουρκίας και σε βάρος της Ελλάδος, για να βγει η Ρωσία και να διακηρύξει επίσημα, ότι είναι δικαίωμα της Ελλάδας τα 12 μίλια (και η ίδια δεν έχει καμία αντίρρηση)…


Αν αυτό – ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή – δεν είναι «άδειασμα» του Ερντογάν, τότε τι είναι;


(Βέβαια, στις διπλωματικές κινήσεις της Ρωσίας δεν είναι να έχουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη. Καιροσκοπικές είναι συνήθως. Αλλά όπως οφείλουμε να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τη Ρωσία, όταν στηρίζει τον Ερντογάν, έτσι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε και τις περιστάσεις όταν στρέφεται εναντίον του. Δεν γίνεται μονά-ζυγά, πάντα να… χάνουμε εμείς! Και πάντως η ρωσική δήλωση στήριξης στα 12 μίλια είναι πολύ σημαντική για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή…)


* Τέλος, μια ακόμα είδηση που πέρασε «στα ψηλά» τα τελευταία 24ωρα, είναι η συμφωνία μόνιμης εκεχειρίας στη Λιβύη. Όπου ο Χαφτάρ φαίνεται να συμφώνησε με τον Σάρατζ να φύγουν όλοι οι μισθοφόροι και να ενοποιηθεί ξανά η χώρα τους. Με τα Ηνωμένα Έθνη (και την Ευρώπη) να πανηγυρίζουν, τον Σάρατζ να δηλώνει ότι μετά από αυτό θα αποχωρήσει από την εξουσία και μόνον ο Ερντογάν να δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει τη Συμφωνία.


Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν πολύ «χαλάστηκε»...


Γιατί απλούστατα ο ίδιος βγήκε χαμένος…


Το περιβόητο Τουρκολυβικό σύμφωνο αναστέλλεται πλέον.


Και χωρίς τους μισθοφόρους του Ερντογάν, η Λιβύη παύει να είναι «προπύργιο» της Τουρκίας. Και περνάει υπό τον έλεγχο της Αιγύπτου και της Γαλλίας (σε κάποιο βαθμό ίσως, και της Ρωσίας)…


Τα νέα από τη Λιβύη ήταν πολύ δυσάρεστα για τον Ερντογάν, όπως έδειξε και η αντίδρασή του. Αν προσπαθήσει «να κάνει κάτι», τα νέα θα γίνουν ακόμα πιο άσχημα γι’ αυτόν. (Το μέτωπο που στήριζε τον Σάρατζ έχει διασπαστεί πλέον…)


Κάποιος Έλληνες «σύμβουλος» που έλεγε ότι «κακώς στηρίξαμε» τον Χάφταρ – και «προέβλεπε ότι ο Χαφτάρ επρόκειτο σύντομα «να απομακρυνθεί από τη Λιβύη» –  θα τα έχει λίγο χαμένα τώρα, να υποθέσω.


Τελικά ο Χαφτάρ έμεινε – κι είναι ο Σάρατζ που φεύγει…


Όλα αυτά στην ελληνική επικαιρότητα δεν προβάλλονται…


Γιατί;


Το Κοράνι θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες από τους άντρες ,λέγει ότι θα πρέπει να δέρνονται από τους συζύγους τους για ανυπακοή και ότι όλες προορίζονται για την κόλαση ,εκτός αν ο σύζυγος τους δήλωσει την Τελευταία Ημέρα ,ότι ήταν ευχαριστημένος μαζί τους .Το Κοράνι απαγορεύει στους μουσουλμάνους να έχουν φίλους εβραίους η χριστιανούς ,διότι μπορεί να τους παρασύρουν από τον σωστό δρόμο και απαιτει να τους καλέσουν να γίνουν μουσουλμάνοι και ,αν αρνηθούν ,να τους σκοτώσουν ή να τους καταστήσουν φόρου υποτελείς πληρωνοντας ταπεινωμενοι τον κεφαλικό φόρο Τζιζυα.Το Κοράνι τιμωρεί με θάνατό τους αποστατες απο το Ισλαμ, τους βλασφημουντες τον Μωαμεθ,τους μοιχούς , τους υποκριτές και ομοφυλόφιλους .Στο Σιρά (βιογραφία )και Χαντίθ (παράδοση) του Μωαμεθ αυτοπτες μαρτυρες δηλωνουν ,οτι ο Μωαμεθ ,που θεωρειται το πρότυπο ολων των μουσουλμανων ,ήτανε παιδεραστής (η σύζυγος του Αισα ήταν 9ετών) βιαστης, βασανιστής, δολοφόνος, κλέφτης, ψεύτης, και δουλεμπόρος δηλαδη εγκληματιας. Το Ισλάμ είναι βιαιη ,ολοκληρωτικη, μισογυνιστικη,πολιτική ιδεολογία υπεροχης του αραβα νομαδα( ισλαμοφασισμος)κατά >80% ,που υποκρίνεται

οτι ειναι θρησκεια < 20%. Ειναι μια διαστρεβλωμενη αιρεση του Ιουδαισμου ,βασισμενη κυριως στο Δευτερονομιο. Εχει σκοπο εδω και ~ 1400 χρονια ,να υποδουλωσει ολον τον πλανητη  με την τζιχαντ η την διεισδυση ως προσφυγες η μεταναστες στις χωρες των απιστων- καφρων ,οπως το επετυχε ο Μωαμεθ στην Μεδινα με την Χετζιρα.

Με απλη αναγνωση στο Google του υπερισχυοντος Κορανιου της Μεδινας,Σιρα( βιογραφια του Μωαμεθ) και Χαντιθ ( παραδοση του Μωαμεθ)  μπορουμε να μαθουμε το μισος που εχουνε για εμας τους καφιρ- απιστους οι Μωαμεθανοι!

Γιαυτο ,κλειστε τα συνορα στους Μωαμεθανους με Ηλεκτροφορο συρματοπλεγμα και στρατο στον Εβρο και με το ναυτικο στο Αιγαιο.Καταργειστε το κρεας χαλαλ και τις μπουργκες στην Ελλαδα , ωστε να μην εγκαθιστανται φανατικοι μουσουλμανοι τζιχαντιστες!

Οχι τζαμια στην Ελλαδα!

Στειλτε τους μωαμεθανους λαθρομεταναστες πισω στην Τουρκια, Λιβυη η στην αχανη και πλουσια Σαουδικη Αραβια με διεθνη υποστηριξη μεχρι να επιστρεψουν στις χωρες τους.Μην διδετε ελληνικη ιθαγενεια σε 5 χρονια σε Μωαμεθανους ,εκτος αν ενας γονιος ειναι Ελληνας ,οπως λεγει το Συνταγμα.Καταργειστε τον « αντιρατσιστικο « νομο που απαγορευει καθε κριτικη εναντιον του Ισλαμ ( Σωτη Τριανταφυλλου, ΘανοσΤζημερος),διοτι η Ελευθερια του Λογου  ειναι βασικο Δικαιωμα στην Δημοκρατια.Ακυρωστε την UN MIGRANT COMPACT ( ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ)που υπεγραψε ο προδοτης Τσιπρας12/2018 ,διοτι ψευδως δηλωνει οτι η μεταναστευση ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και προστατευει , επιδοτει και προωθει την Ισλαμοποιηση της Ελλαδας και Ευρωπης με συνεχη εγκατασταση μωαμεθανων λαθρομεταναστων στην Ελλαδα πραγμα που θα επιφερει τον αφανισμο των Ελληνων ,υστερα απο 4000 χρονια ενδοξου ιστοριας.

Να περασουν  ψηφισμα στην Ευρωβουλη οι Ελληνες και Κυπριοι ευρωβουλευτες ,οτι τα συνορα τους ειναι προστατευσιμα συνορα της ΕΕ.

Να ανακηρυχθει ΑΟΖ με Κυπρο το συντομωτερο . Να αυξηθει η στρατιωτικη θητεια στους 24 μηνες για επιτυχη αντιμετωπιση της Τουρκικης Απειλης.Να ελαττωθει η φορολογια στο 12%, ωστε να αποκτησουμε ισχυρη οικονομια και ισχυρη Αμυνα.

Ακυρωστε την Συμφωνια των Πρεσπων που βλαπτει την Ελλαδα, διοτι παραχωρει στους Σκοπειανους εθνικοτητα και γλωσσα ,δηθεν Μακεδονικες ,ενω ειναι βουλγαρικες  και ΑΟΖ  

,με δικαιωμα λογοκρισιας των ελληνικων σχολικων βιβλιων, τραγουδιων και εκδηλωσεων στην Ελλαδα.

Περισσοτερες πληροφοριες για το Ισλαμ στο YOU TUBE:Θανος Τζημερος, Κωστας Ουιλς , apostate prophet, exmuslims,jihadwatch,Brigitte Gabriel,pamela geller,Ali Hirsi,glasov gang , Ani Cyrus,wafa sultan,Nonie Darwish, Bill Warner,obsession -what the west needs to know,κλπ

Αν ολα αυτα συζητουνται καθημερινα και γινουν ευρεως γνωστα ,τοτε ολα τα τωρινα θυματα του Ισλαμ ,ιδιως οι μωαμεθανες,θα εγκαταλειψουν το ισλαμ και αυτο θα καταρρευσει, οπως η Σοβιετικη Ενωση το 1989!


Δεν υπάρχουν σχόλια :