Η απάνθρωπη νέα τάξη πραγμάτων (Ότι δεν τόλμησαν, να σας αναφέρουν).

Είναι αλήθεια ότι οι διεθνείς εξελίξεις παρουσιάζουν μια εξαιρετική πολυπλοκότητα.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος και η Andri Λύρα.

Andri Λύρα :

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε, τι αναφέρουν όσοι γνωρίζουν την νέα τάξη πραγμάτων.

Όμως πολύπλοκες είναι και οι δομές της εξουσίας, που προσπαθούν να τις ελέγξουν όσο γίνεται περισσότερο. Δεν είναι λίγοι, εκείνοι, που βλέπουν υπερεξουσιαστικές διαδικτυώσεις, στο παρασκήνιο της παγκόσμιας κατάστασης, μιλώντας για μια πανίσχυρη ελίτ, που είναι η αιχμή της Νέας Τάξης πραγμάτων, και η οποία εκφράζεται κυρίως μέσα από τρεις ημιμυστικές εταιρείες. Την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την Τριμερή Επιτροπή, και το Συμβούλιο επί των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR).

Φυσικά υπάρχει και η πλευρά που λέει ότι μπροστά στην πολυπλοκότητα των γεγονότων ακόμα κι οι πιο καλοδομημένες υπόγειες οργανώσεις είναι αδύναμες. Ο Ζβιγκνιέου Μπρεζίνσκι, από τους εκλεκτούς της Ν. Τάξης, λέει : “Η Ιστορία είναι πιο πολύ ένα προϊόν χαοτικών καταστάσεων, παρά μιας οποιασδήποτε συνωμοσίας. Σταδιακά τους πολιτικούς ηγέτες τούς ξεπερνούν όλο και περισσότερο τα γεγονότα και οι πληροφορίες.” (Νιου Γιορκ Τάϊμς, 18-1-81). Η απέναντι όμως πλευρά ανταπαντά : “Κάθε συνωμοσία έχει σαν πρώτη της φροντίδα να μην αποκαλυφθεί, και φυσικά επιστρατεύει γι΄ αυτό κάθε θεωρητικό όπλο που της προσφέρεται.” (Συνωμοσία ή Παρακμή; Ρ. .Όλιβερ, καθηγητής κλασικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόϊς). Ίσως σε αυτό το θεωρητικό οπλοστάσιο να εντάσσεται και το προαναφερθέν επιχείρημα του Μπρεζίνσκι.

Ανεξάρτητα πάντως από το πώς κινείται η Ιστορία, ένα είναι το γεγονός. Στόχος και των τριών παραπάνω εταιρειών, που έχουν ιδρυθεί και ελέγχονται από ιδιώτες, είναι το να επιτευχθεί μέσα από παρασκηνιακές διαδικασίες, ο μέγιστος δυνατός έλεγχος του πλανήτη.

Το CFR είναι ένας από τους σημαντικότερους πυρήνες-μήτρες της Νέας Τάξης, και είναι αυτό που ουσιαστικά χαράζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στις 29-7-1921, από μια σφιχτοδεμένη ομάδα μεγαλοτραπεζιτών και μεγαλοεπενδυτών της Γουώλ Στρητ, μεταξύ των οποίων ήταν και οι Ροκφέλερ. Από τα σπλάχνα του CFR βγήκαν ο ΟΗΕ (1945) και το ΝΑΤΟ (1949). Το γεγονός ότι η έκταση όπου κτίστηκε το κτίριο του ΟΗΕ στη Ν.Υόρκη είναι δωρεά των Ροκφέλερ, θα πρέπει κάτι να σημαίνει. Αλλά από το CFR γεννήθηκαν και η Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 από τον Πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας και τον Ντ.Ροκφέλερ και φέρει το όνομα του ξενοδοχείου όπου έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών της λέσχης στην πόλη Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας. Η Τριμερής Επιτροπή ιδρύθηκε το 1973 από τον Ντ.Ροκφέλερ και τον Μπρεζίνσκι, και ονομάστηκε έτσι επειδή στην παρέα των ΗΠΑ και της Ευρώπης προσθέτει κι ένα τρίτο μέρος, την Ιαπωνία.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, ότι το CFR, μέσα από διάφορα παρακλάδια του, έπαιξε ρόλο στην χρηματοδότηση των Ναζί και στην άνοδο του Χίτλερ. Σ΄ αυτήν την ιστορία ξαναβρίσκουμε παρούσες τις τράπεζες των Ροκφέλερ. Αλλά κι ο Λούκιος Ντ. Κλέϊ, ο Λούις Ντάγκλας και ο Γουίλιαμ Ντράπερ, που υπήρξαν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στο αμερικανοναζιστικό αλισβερίσι. Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήταν κι οι τρεις τους μέλη του CFR και μεγάλα κεφάλια υπερεταιρειών όπως της Τζένεραλ Μότορς, της Ντίλον Ρεντ και άλλων δορυφορικών επιχειρήσεών τους που πρόσφεραν αρκετά στη ναζιστική οικονομία. Επίσης υπήρξαν και άλλες Αμερικανικές εταιρείες, που ενίσχυσαν τους Ναζί τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Φανταστείτε το σοκ που θα δέχονταν τότε οι πολίτες των συμμαχικών εθνών αν μάθαιναν ότι η αμερικάνικη Στάνταρ Όϊλ ανεφοδίαζε μέσω Ελβετίας με καύσιμα τους Ναζί, την ώρα που αυτοί περίμεναν σε ατέλειωτες ουρές έξω από τα βενζινάδικα με τα κουπόνια στα χέρια. τί θα γινόταν αν μάθαιναν για τις δοσοληψίες, ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, της Τσέϊζ Μπανκ (οίκος Ροκφέλερ) με τα οικονομικά κέντρα του Χίτλερ. αν πληροφορούνταν ότι η Φορντ κατασκεύαζε φορτηγά για τα Γερμανικά στρατεύματα και ότι η ΙΤΤ βελτίωνε τα Γερμανικά συστήματα τηλεπικοινωνιών και τους πυροδοτικούς μηχανισμούς των ιπτάμενων βομβών που θα κατέστρεφαν αργότερα το Λονδίνο. και ότι, συν τοις άλλοις, έφτιαξε και τα βομβαρδιστικά Φόκε-Βουλφς της ναζιστικής αεροπορίας, για να ρίξουν αργότερα τις βόμβες τους στα κεφάλια των Βρετανών, Αμερικανών και άλλων συμμάχων στρατιωτών.

Στις οικονομικές συναλλαγές με τους Ναζί, βοήθησαν και κάποιες τράπεζες, η ιδιοκτησία των οποίων ήταν στα χέρια μεγαλοκεφαλαιούχων Εβραϊκής καταγωγής (Βάρμπουργκ, Οπενχάιμ, Μέντελσον). Αυτό δείχνει το πάθος για εξουσία, αυτής της υπερεθνικής ελίτ, που, εκτός από τα εκατομμύρια των νεκρών, απ΄ τους λαούς όλου του πλανήτη, κόστισε και την απάνθρωπη γενοκτονία-ολοκαύτωμα των Εβραίων της Διασποράς.
Αυγά του φιδιού, που φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα και στις μέρες μας και γεννούν ερπετά της τυραννίας. Η παραμυθολογία του δήθεν “δεξιού” και “αριστερού” εξυπηρέτησε μόνο τις διαδικασίες, των ενορχηστρωτών της επερχόμενης παγκόσμιας ισοπέδωσης.

Στην ουσία δεν υπάρχουν παρά μόνο οι οπαδοί του πολέμου και της εξόντωσης των άλλων, των διαφορετικών, των εκτός, των ασυμβίβαστων, και κυρίως των εραστών της Ελευθερίας, του Έρωτα και της Ειρήνης. Ένας αγώνας μεταξύ της αληθινής Δημοκρατίας και των ολοκληρωτισμών κάθε μορφής.

Το 1975, λίγα χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Τριμερής Επιτροπή εξέδωσε ένα βιβλίο, που ήταν για καιρό “Βίβλος” για τα μέλη της. Το μέρος μάλιστα του βιβλίου αυτού που έχει να κάνει με τις ΗΠΑ και τις στρατηγικές της έχει γραφτεί από τον γνωστό Σάμουελ Χάντιγκτον. Ο τίτλος του βιβλίου είναι “Η κρίση της Δημοκρατίας: Έκθεση προς την Τριμερή Επιτροπή σχετικά με την ικανότητα διακυβέρνησης των Δημοκρατιών”. Ο Νόαμ Τσόμσκυ διάβασε καλά το βιβλίο και το “ξετίναξε” μ΄ ένα άρθρο του στο περιοδικό “7 ημέρες” στις 14 Φεβρουαρίου 1977. Το άρθρο του Τσόμσκυ είχε τον τίτλο “Τριμερούς RX για την Κρίση: Ικανότητα διακυβέρνησης ΝΑΙ, Δημοκρατία ΟΧΙ”.

Σημαντικό όπλο στα χέρια του διεθνούς ολοκληρωτισμού,
είναι τα εκατομμύρια των ανθρώπινων όντων που χάνουν τις πνευματικές τους αντιστάσεις και υποχωρούν ατάκτως κάτω από το ανηλεές σφυροκόπημα της εξουσίας, η οποία “παίζει” με τις λεγόμενες “βασικές” ανάγκες τους ένα βρώμικο παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να περιγραφεί σαν μια προσπάθεια ελέγχου, όλων των πηγών ενέργειας αλλά και της παραγωγής από τα αφεντικά του πλανήτη. Αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα πρώτο βήμα, για να ακολουθήσει εύκολα το επόμενο. Εκείνοι έχουν την ενέργεια και την παραγωγή στα χέρια τους. Για αυτό μας λένε :

“Θέλετε να καλυφθούν οι ανάγκες οι δικές σας και της οικογένειάς σας ; Θέλετε τα παιδιά σας να έχουν τα απαραίτητα γι΄ αυτό που έχουμε φροντίσει να σας πείσουμε πως είναι άνετη ζωή ; Τότε, για να τα έχετε, θα ακολουθήσετε τα ωράρια που σας λέμε, θα πάρετε τις διακοπές που σας επιτρέπουμε, θα ψηφίσετε τα κόμματα που εγκρίνουμε, και θα συνταξιοδοτηθείτε όποτε εμείς θέλουμε.” Βασικά επίσης όπλα της πλανητικής εξουσιαστικής κλίκας είναι οπωσδήποτε και οι πληροφορίες (Μυστικές Υπηρεσίες), τα χρέη ανθρώπων και κρατών-εθνών (Τράπεζες) και η τεχνολογία (Επιστήμη και Στρατιωτικά Πειράματα). Αυτά είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά αυτού του ανελέητου βρώμικου παιχνιδιού. Όλα τα παραπάνω, συν την συνεχή πλύση εγκεφάλου από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης καταφέρνουν το φαινομενικά ακατόρθωτο, με αποτέλεσμα,
να μεταλλάξουν σε τέτοιο βαθμό την ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων, ώστε στο τέλος να υπάρχουν πολλοί που συμπαθούν και να δακρύζουν για τις νεοταξικές εκπομπές.

Ας δούμε τί έχει να μας πει για αυτά ο ένας των ιδρυτών της Τριμερούς και συνιδρυτής της Μπίλντερμπεργκ, ο Ντ.Ροκφέλερ. Σε λόγο του στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, στο Μπάντεν-Μπάντεν (6 έως 9 Ιουνίου 1991) είχε πει τα εξής: “Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στην Ουάσινκτον Ποστ, στους Νιου Γιορκ Τάϊμς, στο περιοδικό Τάϊμ, αλλά και σε άλλες μεγάλες εταιρείες του τύπου, των οποίων οι διευθυντές έχουν συμμετάσχει στα συνέδριά μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους, για εχεμύθεια και διακριτικότητα, επί περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατον για μας να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, εάν είχαμε βρεθεί κάτω από το φως της δημοσιότητας. Όμως ο κόσμος τώρα είναι έτοιμος για το πέρασμα σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Ένα υπερεθνικό διευθυντήριο είναι σίγουρα προτιμότερο από ένα τοπικό εθνικό αυτοπροσδιορισμό, όπως γινόταν παλαιότερα.”

Αλλά ας ακούσουμε και τον μαχητικό γερουσιαστή της Αριζόνα, Μπάρι Γκολντγουώτερ, όπου στο βιβλίο του “Χωρίς Απολογίες”, στο κεφάλαιο “Μη εκλεγμένοι κυβερνήτες”, γράφει : “Οι άνθρωποι της Τριμερούς, κατά την γνώμη μου, επιδιώκουν την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Οικονομικής Δύναμης κατά πολύ ανώτερης των πολιτικών κυβερνήσεων των Κρατών-Εθνών. Σαν δημιουργοί αυτού του συστήματος θα εξουσιάσουν τον κόσμο. Η Τριμερής αντιπροσωπεύει μια επιδέξια προσπάθεια για να έχει τον έλεγχο στα παγκόσμια γεγονότα και φροντίζει να ισχυροποιεί τον έλεγχό της μέσα από τέσσερα βασικά κέντρα δύναμης: το πολιτικό, το νομισματικό, αυτό της διανόησης και το εκκλησιαστικό.”

Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση και πλανητική αλληλεξάρτηση για την οποία μας μιλούν σήμερα κάποιοι. Και είναι άραγε συμπτωματικό το γεγονός ότι άπαντες οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί διεθνούς κύρους στα Βαλκανικά και στο Μακεδονικό, ήταν μέλη της Τριμερούς και της Μπίλντερμπεργκ; Ο Λόρδος Κάρινγκτον, ο Ντέϊβιντ Όουεν, ο Γουώρεν Κρίστοφερ, ο “Λώρενς της Μακεδονίας” Ίνγκλμπέργκερ, αλλά και ο επίσης γνωστός μας και μη εξαιρετέος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής σπουδαίος θεωρητικός έχει όπως είπαμε υπάρξει και ο Σάμουελ Χάντιγκτον, που θέλει μια Δύση χωρίς Ορθόδοξα έθνη.

Σαν γνήσιος εκφραστής του ιδεώδους της WASP (από τα αρχικά της έκφρασης White Anglo Saxon Protestant, δηλ. Λευκοί Άγγλο-Σάξωνες Προτεστάντες), οραματίζεται μια Δύση προτεσταντοκεντρική, δεσποτική και κυρίαρχη. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι λαοί της Λατινικής Αμερικής, και της Ινδοκίνας, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά την αλαζονεία της Δύσης, και μάλιστα της Αυτοκρατορικής Δύσης.

Ίσως όμως ο Χάντιγκτον και οι σύντροφοί του να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο (Καθολικισμός).

Βλέπουμε όμως και αλλού το καθολικό στοιχείο της Δύσης να διαγράφει την δική του πορεία.

Από την άποψη αυτή η επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Πανεπιστήμιο Τζωρτζτάουν και η αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα είναι άκρως σημαντική, αν λάβουμε υπ΄ όψη μας ότι το εκπαιδευτικό αυτό ίδρυμα είναι σύμβολο του καθολικισμού στις ΗΠΑ.

Το Τζωρτζ Τάουν είναι επίσης και το πανεπιστήμιο που σπούδασε ο πρόεδρος Κλίντον, ο οποίος είχε μάλιστα μέντορά του, τον καθηγητή Κάρολ Κουϊνγκλυ που ήταν ο πρώτος σοβαρός καθηγητής ιστορικός που ασχολήθηκε με το θέμα της Μπίντεμπεργκ και γενικά της εξουσιαστικής ελίτ του πλανήτη. Στο ογκώδες έργο του που έχει τίτλο “Tragedy and Hope” (Τραγωδία και Ελπίδα). Ίσως η επιμονή του Κλίντον να κρατά ισορροπίες όπου και το καθολικό κέντρο στις ΗΠΑ, θα έχει το βάρος που του αξίζει, να δημιουργεί δυσαρέσκεια στους WASPκύκλους και στα συμμαχικά τους λόμπυ και ίσως γι αυτό ξαφνικά εμφανίζονται κάποιες κυρίες Λεβίνσκι ή και άλλες σε στιγμές μεγάλων αποφάσεων.

Κοιτώντας κάποιος πιο βαθιά στην Νέα Τάξη, και τα οχήματά της, καταλαβαίνει ότι ο ουσιαστικός στόχος τους είναι ο πολιτισμός της ανθρωπότητας γι αυτό φυσικά προϋποθέτει τον έλεγχό της. Επειδή ο έλεγχος του πλανήτη περνά αναγκαία μέσα από τον έλεγχο της οικονομίας, πρίν την άλωση του πολιτισμού, δημιουργείται η εντύπωση, ότι τάχα όλα γίνονται για τα πετρέλαια και τον χρυσό κ.λπ. κ.λπ. Ανεξάρτητα όμως από τις επιδιώξεις των υποψηφίων πλανηταρχών και τους μηχανισμών που στήνουν για να πετύχουν τον σκοπό τους, ο πολιτισμός των αξιών και των ιδανικών θα ζει όσο θα υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που θα αντιστέκεται στον Big Brother, έστω κι αν ένας άνθρωπος που θα ζει και θα αγωνίζεται σαν συνειδητός πολίτης.

Ο κοροναϊός εμφανίστηκε στον πλανήτη, την στιγμή που έφθανε στο αδιαμφισβήτητο τέλος της, η κοσμοκρατορία των ΗΠΑ, ως μοναδική υπερδύναμη. Η διεθνής νέα τάξη, περνά σε νέα φάση, με την Κίνα και την Ρωσία, να αποτελούν, την πιο επιφανή πρόκληση για την Ουάσιγκτον. Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο δυνάμεων έχει ήδη πυροδοτήσει, έναν εμπορικό πόλεμο και μια σύγκρουση στον ψηφιακό τομέα. Mε τον κοροναϊό η αντιπαράθεση αυτή προσέλαβε και σαφή ιδεολογικά υπονοούμενα με την Κίνα να προσπαθεί να αυτοπροβληθεί ως παράδειγμα προς μίμηση.Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε, τι μας αναφέρει, σχετικά με την νέα τάξη ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος :

“Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους.

Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία. Η παιδεία ως θεσμός έχει απολέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.

Στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2010, έχει καταλυθεί το Ελληνικό σύνταγμα, και έχει γίνει πραξικόπημα. Όλα αυτά σύμφωνα, με τον ειδήμονα Γεώργιο Κασιμάτη, τον κορυφαίο συνταγματολόγο στην Ελληνική επικράτεια. (1) Οι σύγχρονοι εωσφοριστές του δωδεκαθέου, κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα, από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία, και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό.

Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των ραγιάδων, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι εωσφοριστές, έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία του Εωσφόρου. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός. Οι ραγιάδες σαν αφηνιασμένοι, κάνουν τα πάντα, ότι τους αρέσει, χωρίς περιορισμούς και ενοχές. Το πανάρχαιο όπλο των σατανιστών, είναι και πάλι οι γυναίκες, που αυτή την εποχή, είναι τα μεγαλύτερα θύματα της νέας τάξης πραγμάτων. Οι γυναίκες που ήταν και είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας, καθώς γίνονται μητέρες και παιδαγωγοί των Ελλήνων, των επόμενων γενεών. Δυστυχώς τις Ελληνίδες, τις παρέσυραν στον όλεθρο και στον αφανισμό, και εκείνες με την σειρά τους την Ελλάδα. Μέσα από τον φεμινισμό, και την σεξουαλική απελευθέρωση, την πανάρχαια σεξουαλική μαγεία, διέλυσαν το Ελληνικό έθνος. Το ίδιο ακριβώς έκαναν και στους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι, σάπισαν ηθικά-πνευματικά, με συνέπεια να ακολουθήσει η πολιτική, η στρατιωτική και η κοινωνική κατάρρευση. Το αποτέλεσμα ήταν να κατακτήσουν κατ ουσίαν, αμαχητί οι αρχαίοι Ρωμαίοι τους Έλληνες. Σοδομισμοί, στοματικά, καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες, και πάσης φύσεως σεξουαλικές παρεκτροπές, γινόταν στην αρχαία Ελλάδα, και δυστυχώς εκ νέου, στην σημερινή εποχή. Όλες αυτές οι σεξουαλικές πράξεις, αποτελούν από τα πανάρχαια χρόνια, το βασικότερο λατρευτικό τυπικό του εωσφόρου. Τις προαναφερόμενες εμετικές-αισχρότατες, ερωτικές πράξεις, τις έκαναν και τις κάνουν, όλοι οι λαοί οι οποίοι πιστεύουν στον Εωσφόρο, για να τιμήσουν τον μιαρό τους αφέντη, και παράλληλα να πάρουν δυνάμεις. Στον άλλη όχθη, οι συνέπειες ήταν και είναι ολέθριες, σε ατομικό, κοινωνικό, και εθνικό επίπεδο, για τους Έλληνες. Αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα στην Ελλάδα είναι μετάνοια. Να ξαναγίνουμε συνειδητά μέλη της Εκκλησίας, και όχι μόνο επιφανειακά, αλλά στην πράξη. Να επαναφέρουμε στις ζωές μας, τις μεγάλες αρετές που δίδαξε ο Χριστός, την αγάπη, την βοήθεια στον συνάνθρωπο, και την ταπείνωση. Εάν τα εφαρμόσουμε όλα αυτά, σε μια στιγμή θα αλλάξουν τα πάντα, καθώς θα δώσουμε και πάλι την εξουσία στον Χριστό, για να έχει το δικαίωμα να μας προστατέψει. Ο Εωσφόρος που πολιορκεί μέχρι θανάτου την Ελλάδα, θα καταρρεύσει επί τόπου! Θα τον εξοντώσει ο Κύριος Ιησούς Χριστός.

Στον αντίποδα εάν παραμείνουν οι περισσότεροι, σε αυτήν την ηθική και πνευματική εξαθλίωση, τότε θα έρθει η σίγουρη καταστροφή, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ορθοδοξίας. Αυτό το δίδαξαν και το παραδέχονται όλοι οι πραγματικοί ιερείς, μοναχοί και λαϊκοί. Είναι πλέον θέμα χρόνου, να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο αιώνων, για τους Ιουδαίους, ένα κράτος, μία θρησκεία, ένας βασιλιάς. Αυτός θα είναι το λεγόμενο βδέλυγμα, ο υιός της απωλείας. Θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία του Σιωνισμού, με βασιλέα, τον πιο σκληρό δικτάτορα όλων των εποχών, τον Αντίχριστο. Αυτή η δικτατορία θα είναι η πιο δυσβάσταχτη και τρομερή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, ακόμη και τα πιο φοβερά εγκλήματα του παρελθόντος θα είναι ασήμαντα, μπροστά στα έργα και τις ημέρες, του βασιλέα των Ιουδαίων. Από τα πανάρχαια χρόνια, η λατρεία του εωσφόρου, γίνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους.

Στην αρχαιοελληνική θρησκεία συναντάμε δεισιδαιμονία και τελετές μαύρης μαγείας. Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία, ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, η οποία συνοδευόταν από πρωτογονισμό και κανιβαλισμό. Μελετώντας την αρχαιοελληνική θρησκεία είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικά της στοιχεία. Η μαύρη-σεξουαλική μαγεία, η μαντική, η αγυρτεία, αποτελούσαν μια θλιβερή κοινωνική πραγματικότητα, για τους ιερείς και ειδικά για τις ιέρειες της αρχαίας θρησκείας.

Η Εκκλησία και οι Άγιοι πατέρες, μας υποδεικνύουν την παρεκτροπή των Ελλήνων Ορθοδόξων, από την Θεϊκή κτίση, και την κατάπτωση σε ζωώδεις καταστάσεις, με την κυριαρχία των κτηνωδών ορμών και επιθυμιών. Η πιο βασική αποστολή της Ορθοδοξίας, είναι μέσα από τις διδαχές, του κυρίου-Σωτήρα και Λυτρωτή ημών Ιησού Χριστού, να προστατέψει από την αμαρτία και την αγελαία κατάσταση, όλους τους Έλληνες, που λατρεύουν, τον Φρυγικό “θεό” Σαβάζιο. Ο Εωσφόρος και ο Σαβάζιος, ήταν και είναι οι βασικοί εκπρόσωποι, της ανομίας, της αταξίας, και της καταστροφής, του Ελληνικού έθνους, αντιστέκονται πεισματικά, με σκοπό να εμποδίσουν, την εθνική και ηθική-πνευματική σωτηρία, και την ανύψωση των Ελλήνων. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος, κατέρρευσε, και κατακτήθηκε, κατ ουσίαν αμαχητί, από τους αρχαίους Ρωμαίους, εξαιτίας, της σεξουαλικής διαφθοράς, που επέβαλε η αρχαία θρησκεία. Στον παγανισμό η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν ταυτισμένες με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν θεοί –δαίμονες, ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων, την σεξουαλική διαφθορά. Όταν όμως ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα, η λατρεία, του Φρυγικού “θεού” των σεξουαλικών οργίων, του Σαβάζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσο, εκείνος συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των σεξουαλικών παθών. Κύριο στοιχείο ήταν τα ακατονόμαστα όργια, ο χυδαίος ερωτισμός, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, Ο Διόνυσος, έχει έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας, δυστυχίας, και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να ελέγξουν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται- αρνούνται να σκεφτούν, και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την σεξουαλική διαφθορά. Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος, με στόχο, την ολοκληρωτική καταστροφή, του Ελληνικού έθνους, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Τα αρχαία χρόνια, μόνον οι αγράμματοι και η ηθικά και πνευματικά εξαθλιωμένοι, συμμετείχαν, στα σεξουαλικά όργια. Τα ίδια τα καθεστώτα, προωθούσαν τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια, κάθε σεξουαλική παρεκτροπή. Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά. Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών.

Κάθε είδους απαίδευτοι-ανώμαλοι, κρυμμένοι πίσω από τα αποκρουστικά προσωπεία, μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα αισχρά τους πάθη νομίμως, εκτελώντας τα θρησκευτικά-εωσφορικά τους καθήκοντα. Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα. τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή, την και την εξέλιξή της Ελλάδος. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, και από την άλλη η Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες, και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, τα οποία ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, οι αρχαίοι Έλληνες τα απέδωσαν σε δυο θεούς. Τον Απόλλωνα, ως προστάτη του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού-τεχνών, και τον Φρυγικό θεό Σαβάζιο, που αργότερα, ονομάστηκε Διόνυσος, ως θεό των παρά φύση σεξουαλικών πράξεων. Ο Φοίβος λατρευόταν, ως Θεός της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Ο Σαβάζιος-Διόνυσος, ήταν και είναι ο εκφραστής, του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. Οι δυο θεοί συγκεντρώνουν, δυο διαφορετικές θεωρίες, δυο αντίθετες απόψεις, δύο διαφορετικά αξιώματα για την ζωή. Οι αντίθετες αυτές δυνάμεις-ιδεολογίες, προσπαθούν να επικρατήσουν στην επιστήμη, στην τέχνη, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία, και τα έθνη. Ειδικότερα ο Ελληνισμός, στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Απολλώνιου πνεύματος (Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός), όσο και του Διονυσιακού (Εωσφόρος). Το Απολλώνιο πνεύμα-αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, αποτελούν η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η αυτοσυγκράτηση, και η γαλήνη. Αντίθετα, το Διονυσιακό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα, του ανθρώπου, και η εύθυμη πλευρά της ζωής. Το Απολλώνιο πνεύμα ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών, και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα, το Διονυσιακό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά, και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Tο Διονυσιακό στοιχείο καθηλώνει το Ελληνικό έθνος και τους Έλληνες, στο επίπεδο των ζώων και στον πρωτογονισμό, ενώ το Απολλώνιο πνεύμα, εξυψώνει και βοηθά, με τα ανώτερα και ευγενέστερα δημιουργήματα του. Στην σύγχρονη εποχή, οι μυστηριακές λατρείες, που απαιτούν ηθικές παρεκτροπές, σεξουαλικά όργια και μετατρέπουν τις γυναίκες σε χοιρώδεις μάζες. όπως είπε ο Άγιος Παισιος, βρίσκονται εκ νέου σε πλήρη ακμή. Ο “θεός” Σαβάζιος Διόνυσος, καταφέρνει για μια ακόμη φορά, μία πολύ σημαντική νίκη εναντίον του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας.

Στις εποχές της πνευματικής άλωσης και κατοχής, της διαφθοράς, και της επελάσεως, των οπαδών της παγκοσμιοποίησης-εωσφορισμού, των υποταγμένων, και υπόδουλων ψυχών, από την πνευματική-ηθική, οικονομική κρίση, σήμερα όπως και τότε, περιφερόμαστε από πρωτεύουσα, σε πρωτεύουσα των Φραγκολεβαντίνων, ως ανήμποροι-επαίτες, παρακαλώντας για χρήματα, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία τον κρατικό πλούτο, ξεπουλώντας, την εθνική συνείδηση, τον πολιτισμό τις αξίες μας, και τους αγώνες των προγόνων μας.

Χριστιανοί, σήμερα οι Ήρωες της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κρατώντας την βασιλική ρομφαία, στέκονται όρθιοι, απτόητοι, αγέρωχοι, ελπίζοντας να μας οδηγήσουν εκ νέου σε νικηφόρους αγώνες, σε μάχες σπουδαίες, έναντι του προαιώνιου εχθρού, της εωσφορικής-νεοταξικής βαρβαρότητας.

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη, πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού, του Ιουδαϊκού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη.

Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό Γερμανικό έλεγχο.

Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.

Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους.

Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία. Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά, την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση.

Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί. Στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2010, έχει καταλυθεί το Ελληνικό σύνταγμα, και έχει γίνει πραξικόπημα. Όλα αυτά σύμφωνα, με τον ειδήμονα Γεώργιο Κασιμάτη, τον κορυφαίο συνταγματολόγο στην Ελληνική επικράτεια. (1)

Οι σύγχρονοι εωσφοριστές του δωδεκαθέου, κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων.

Η νέα τάξη, ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ.

Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα.

Ομαδικά και οργανωμένα, από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία, και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό.

Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική- Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες, και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των ραγιάδων, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι εωσφοριστές, έχει ένα βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία του Εωσφόρου. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών, είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός των εθνών, ώστε να αποτελούν έρμαια, παθητικά ανδράποδα, δίχως κρίση, βούληση, αξιοπρέπεια, και σθένος.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση. Έχει απωλεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Η πατρίδα εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.

Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος ξεπέρασε με την βοήθεια του Χριστού, σε πολλούς τομείς τον Μέγα Αλέξανδρο.

Εάν δεν υπήρχε ο Ηράκλειος, παρά τα χρηστά ήθη των προγόνων μας η Ελλάδα θα είχε σκλαβωθεί στους Πέρσες. Η αρχαία Περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών, είχε αναστηθεί από την νέα δυναστεία των Σασσανιδών. Η Περσία βρισκόταν ξανά στο απόγειο της δύναμης της, και ήταν ανώτερη από την αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών. Όλα αυτά ακριβώς την ώρα που καθόταν ο πρώτος Έλληνας, στον Αυτοκρατορικό Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως. Την χρονική στιγμή που η Σασσανιδική-Περσική αυτοκρατορία βρίσκεται στο απόγειο της δυνάμεως της, από την ημέρα που δημιουργήθηκε, αντίστοιχα το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος βρισκόταν στο απόγειο της αδυναμίας του, εξαιτίας της μεγαλύτερης χρεοκοπίας στην ιστορία του έθνους μας. Ο εκ Καππαδοκίας βασιλιάς χωρίς καθόλου κρατικά έσοδα, με ένα χρεοκοπημένο κράτος, χωρίς στρατό, απελπισμένος είχε πάρει με πολύ βαριά καρδιά την απόφαση να μεταφέρει την πρωτεύουσα του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους, και να την πάει στην Καρχηδόνα, παραδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το 80% του κράτους αμαχητί, χωρίς πόλεμο, χωρίς καμία αντίσταση. Ενδεικτικό ήταν ότι όταν άνοιξε τους στρατιωτικούς καταλόγους, διαπίστωσε ότι από τις πολλές χιλιάδες στρατού, που είχαν αναγορεύσει αυτοκράτορα, τον συντοπίτη του από την Αγιοτόκο Καππαδοκία, τον Μαυρίκιο, είχαν απομείνει μόνον δύο εν ενεργεία στρατιώτες. Οι ελάχιστοι στρατιώτες που υπήρχαν ήταν απλήρωτοι και σε άθλια κατάσταση.

Πολύ σημαντικότατο ρόλο σε αυτήν την οικονομική καταστροφή έπαιξαν, οι άσκοποι-επεκτατικοί πόλεμοι του Ιουστινιανού του Α.

Διότι οι Πέρσες είχαν κλέψει τον Τίμιο Σταυρό, το ιερότερο κειμήλιο του Χριστιανισμού, οι εκστρατείες του Ηρακλείου προσέλαβαν θρησκευτικό χαρακτήρα. Όταν λοιπόν ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, ανέβηκε στον Ελληνικό-Ρωμαϊκό θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο.

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή, και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες. Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ.

Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα Χριστιανών.

Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατακτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;

Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ήταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο. Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χάος και όλεθρος. Την εποχή του Ιουστινιανού του Α, όπως και στην εποχή του Θεοδόσιου, του Αρκάδιου, του Θεοδόσιου του Β, του Ιουστίνου του Α, του Ιουστίνου του Β, είχαμε μόνον συνοριακούς πολέμους, και περιόδους ειρήνης με τους Πέρσες. Μόνον όταν ανέβηκε στον θρόνο, ο πρώτος Έλληνας Χριστιανός βασιλιάς, ο Ηράκλειος από την Καππαδοκία έκαναν οι Πέρσες όλα αυτά τα τρομερά πράγματα εις βάρος των Ελλήνων, τα οποία, δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ από μέρος των Μηδων.

TΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απόγειον της Ελληνορθοδοξίας, ήταν όταν ο Έλληνας Αυτοκράτορας Ηράκλειος πήρε πίσω από τους Πέρσες τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο πήγε ο ίδιος πίσω στα Ιεροσόλυμα. Ο θρίαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικός.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος, είχε βρέθει κατακτημένο κατά το ήμισυ από τους Πέρσες, ενώ παράλληλα ήταν και για πρώτη φορά στην ιστορία του σκόπιμα χρεοκοπημένο, εξαιτίας των αλλοδαπών βασιλέων-αυτοκρατόρων.

Ήταν η εποχή που έδωσαν οι Πέρσες τελεσίγραφο στους προγόνους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν όλοι τον Ιησού Χριστό, η δεν θα ξαναδούν ποτέ τον ήλιο.

«Ει αρνήσεται ο βασιλεύς υμών τον εσταυρωμένον και προσκυνήσει τω ηλίω, ποιώ ειρήνην».

«Χοσρόης, ο μεγαλύτερος των Θεών και αφέντης της γης, στον Ηράκλειο, τον αχρείο και ανόητο σκλάβο του. Γιατί αρνείσαι ακόμα να υποταχθείς στην εξουσία μας, και αποκαλείς τον εαυτό σου βασιλιά; Δεν κατέστρεψα εγώ τους Έλληνες; Λες πως εμπιστεύεσαι τον Θεό σου. Γιατί δεν έσωσε από το χέρι μου, την Καισάρεια, την Ιερουσαλήμ και την Αλεξάνδρεια; Και πιστεύεις ότι δεν θα καταστρέψω και την Κωνσταντινούπολη; Αλλά θα συγχωρέσω τα λάθη σου αν υποταχθείς σ’ εμένα κι αν έρθεις με την γυναίκα σου ,και τα παιδιά σου θα σου δώσω γη, αμπελώνες και ελαιώνες και θα σε αντιμετωπίζω με ευγένεια και σεβασμό. Μην αυταπατάσαι με την μάταιη ελπίδα πως ο Χριστός, που δεν μπόρεσε να σώσει τον εαυτό του, από τους Εβραίους που Τον σταύρωσαν, θα σε σώσει. Ακόμα κι αν κρυφτείς στα βάθη της θάλασσας, θ’ απλώσω το χέρι μου και θα σε πιάσω. Και τότε θα με δεις όπως δεν θέλεις ».

Τελικά ο υπερόπτης εωσφοριστής Χοσρόης ο οποίος αποκαλούσε τον Ηράκλειο, δούλο του, έχασε την ζωή του, και ο γιος του έκανε κηδεμόνα-δούλο, το παιδί του στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο. Αυτό είναι το απόγειο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Χριστός και η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχαν κερδίσει κατά κράτος τον Εωσφόρο και την αυτοκρατορία του. Η Περσική αυτοκρατορία επί 1228 χρόνια προσπαθούσε να αφανίσει δια παντός τον Ελληνισμό. Εξαιτίας της γενναιότητας, του ήθους, της πίστης, των χρηστών ηθών, και της βοήθειας του Ιησού Χριστού, οι πρόγονοι μας κατέβαλαν δια παντός τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνικού έθνους. To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος). Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών.”

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ :

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες-Σημίτες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν εωσφοριστές του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Σημίτες.

Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω, την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό :

Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός-Παγκράτιο, ιστορική γνώση, με μοναδικό σκοπό, την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια, μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας, και εθνική-κοινωνική καταστροφή.

Την επιμέλεια της εργασίας, έκανε η Andri Λύρα.

loading...