Πάνος Λάμπρου ,όσο μιλάει, αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά είναι

 Ο Πάνος Λάμπρου είναι “ιστορικό στέλεχος της αριστεράς” και μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διετέλεσε σύμβουλος του υπουργού δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου, λειτουργώντας ως “σύνδεσμος” με τους φυλακισμένους. Τώρα, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, βασικό του ενδιαφέρον ήταν οι φυλακισμένοι τρομοκράτες.

Σύμφωνα με συνομιλίες που κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάνουσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (που κάποιοι εκτιμούν ότι είναι ο κ. Λάμπρου) συνομιλεί με φυλακισμένους τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς και προσπαθεί να τους καθησυχάσει. Αυτοί, όμως, δεν πείθονται και απαντούν στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κοροϊδέψατε ρε! Τι ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!».

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι κατά τη δίκη της 17Ν, ο κ. Λάμπρου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης, Η. Κωστάρη.

Φυσικά, είναι μεταξύ των 15 προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφουν την επιστολή υπέρ του Δ. Κουφοντίνα.

Ο κ. Λάμπρου, με σημερινή του ανάρτηση στο facebook, μας ενημερώνει ότι “δεν θα βγάλει το σκασμό” και ότι “πάντα είναι η ώρα να μιλήσεις για δικαιώματα και ανθρωπιά”.

Έχει πολύ ενδιαφέρον το ότι ο κ. Λάμπρου ταυτίζει την ανθρωπιά με το Δημήτρη Κουφοντίνα, ένα στυγνό και κατά συρροή δολοφόνο.

Τώρα, επί της ουσίας, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση “να βγάλει το σκασμό”.

Διότι, όσο μιλάει, αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά είναι …

loading...