Για πρώτη φορά στα χρονικά δεν θα αγιαστούν τα ύδατα και οι θάλασσες της Πατρίδος μας….πόσο αλλο θα τους ανεχτούμε;;;;

 Τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης καταδεικνύουν την πρόδηλη προσπάθειά της να επιρρίψει μία νέα ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων στους πολίτες, για να απαλλαγεί η ίδια των εγκληματικών τις ευθυνών από την αναποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. 

Τα νέα επαχθή και ολοκληρωτικά απαγορευτικά μέτρα εξαθλιώνουν τον λαό, συνθλίβουν τους επαγγελματίες και αποσυνθέτουν άρδην τον πνευματικό βίο των Ελλήνων. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες έχουν γίνει έρμαια στα χέρια μιάς αδίστακτης κουστωδίας ανεπάγγελτων και άεργων πολιτικάντηδων, αείποτε σιτιζομένων από τον κρατικό κορβανά, ήτοι τα λεφτά της φορολογουμένης εργατιάς και των λαϊκών στρωμάτων. 

Ενώ στις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ γίνεται καθημερινά πανζουρλισμός, με πρόσχημα το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων άδραξαν την ευκαιρία να ανακινήσουν εκ νέου το αφήγημα ότι στις εκκλησίες μεταδίδεται ο ιός, για να τις κλείσουν πάλι και να ματαιώσουν τα επερχόμενα Θεοφάνεια, την μεγάλη Εορτή της Ορθοδοξίας μας. Για πρώτη φορά στα χρονικά δεν θα αγιαστούν τα ύδατα και οι θάλασσες της Πατρίδος μας. Οι πνευματικές επιπτώσεις της ανοχής μας στην επιβεβλημένη απιστία θα είναι ολέθριες και καταστροφικές.

loading...