Δεν υπάρχει τίποτα το πιο θαυμάσιο, το πιο έξυπνο και το πιο βαθύ από τα όργανα τού άνδρα και τής γυναίκας

Omraam Mikhael Aivanhov…

 Σύμφωνα με την επιστήμη τών συμβόλων, ο Ουράνιος Πατέρας είναι ενωμένος με τον εγκέφαλο. Ο Χριστός είναι ενωμένος με το ηλιακό πλέγμα που είναι η πραγματική καρδιά. Όσο για το Άγιο Πνεύμα, αυτό είναι ενωμένο με την αγάπη και με τα γεννητικά όργανα. Δεν υπάρχει τίποτα το πιο θαυμάσιο, το πιο έξυπνο και το πιο βαθύ από τα όργανα τού άνδρα και τής γυναίκας. Πρέπει να τα σέβεστε, να τα εκτιμάτε, και μάλιστα να τα αφιερώνετε στην Θεότητα.

Ακόμη κι αν η σεξουαλική δύναμη εκδηλωθεί στα γεννητικά όργανα με τρόπο πολύ ατελή, στην πραγματικότητα αυτή η δύναμη έρχεται από τον Ουρανό. Η αγάπη είναι μία δύναμη θεία που έρχεται από επάνω, πρέπει λοιπόν να την “θεωρείτε” με σεβασμό, να την προφυλάσσετε και μάλιστα να σκέφτεστε να την κάνετε να επιστρέψει προς τον Ουρανό, αντί να την στέλνετε προς την “κόλαση” όπου την παίρνουν και την χρησιμοποιούν διάφορα στοιχειά και οντότητες.

Όταν ο άνδρας και η γυναίκα σπαταλούν αυτήν την ιερή ενέργεια χωρίς σεβασμό, χωρίς πραγματική αγάπη, χωρίς την θέληση να πραγματοποιούν υπέρτατες δημιουργίες, είναι σαν να εναντιώνονται στο Άγιο Πνεύμα. Σύμφωνα με την συμπεριφορά που δείχνετε απέναντι στην αγάπη και στα γεννητικά όργανα, είστε ή όχι σε αρμονία με αυτό το Υπέρτατο Όν που είναι το κοσμικό Άγιο Πνεύμα, και ξαναβρίσκετε και πάλι την Βασιλεία τού Θεού μέσα σας, ή χάνεστε στα μονοπάτια τού πόνου. Μπορείτε λοιπόν να βγάλετε ένα συμπέρασμα : τα ίδια όργανα είναι ικανά να σάς κατεβάσουν μέχρι την κόλαση ή να σάς ανεβάσουν μέχρι τον Ουρανό, αυτό εξαρτάται από το πώς κατευθύνετε τίς ενέργειες σας. 

loading...