Ο βοσκός των Ιμίων,ο οποίος καθημερινά επισκεπτόταν το νησάκι,συντηρούσε ένα μικρό κοπάδι από κατσικάκια και είχε λύσει το πρόβλημα..Τα Ίμια είναι ελληνικά,οι Τούρκοι δεν αντιδρούσαν..

Το Ελληνικό Δημόσιο του πελατειακού κομματικού κράτους έδιωξε το βοσκό όταν έκρινε παράνομα τα 500 ευρώ που έπαιρνε κάθε μηνα από το δήμο Καλύμνου!

Δείτε τώρα ένα ακόμη παράδειγμα.

Η εβδομηντάχρονη Ρηνιώ Κατσοτούρχη ζει μόνη στη θαλασσοδαρμένη Κίναρο εδώ και 18 χρόνια,σαν άλλη κυρά της Ρω,δίνοντας ζωή σε αυτό το μικρό βράχο στη μέση του Αιγαίου..

Ζωγράφισε στην οροφή του σπιτιού της την ελληνική σημαία και φαινόταν ότι τίποτα δεν τη λυγίζει.Τη λύγισε όμως το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Η εφορεία και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατάσχεσαν τη νόμιμη επιδότηση για τα 200 πρόβατα που βόσκουν ελεύθερα στο νησί και τις κότες της,Η κατάσχεση έγινε γιατί το 2012 πέθανε η μητέρα της και δεν δηλώθηκαν στο Ε9 οι μεταβολές στο χωράφι.

Η Κίναρος όπως και τα Ίμια είναι στα 18 νησιά που οι Τούρκοι λένε ότι κακώς είναι ελληνικά.Αν η εβδομηντάχρονη φύγει, μην απορήσετε αν τουρκικά πλοία εμποδίζουν τους Έλληνες να πλησιάζουν ένα ακόμη ΕΡΗΜΟ νησάκι.

Κρατήστε τώρα ΤρΙα πράγματα:α)Οι άχρηστοι πολιτικοί ερημώνουν το Αιγαίο αντί να σφύζει από επιχειρήσεις και κόσμο.β)Το πελατειακό κομματικό κράτος καταστρέφει τη χώρα.χωρίς κανένας να έχει την ευθύνη για ο,τιδήποτε και γ) Το θέμα πρέπει να έρθει στη Βουλή. και να ρωτηθούν οι υπεύθυνοι αν έχουν σχέδια ώστε με κίνητρα το Αιγαίο να αποκτήσει και στο τελευταίο νησάκι οργανωμένη ζωή

loading...