Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΘΕΣ!

Της Λέττας Καλαμαρά …

Κάθε ρεκόρ αποτυχίας και αυταρχισμού έχει σπάσει ο μέχρι τώρα Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζοντας μαύρες σελίδες τυραννίας του αρχαίου και σύγχρονου ελληνισμού. Οι Έλληνες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις κάθε παγκόσμιας κατάταξης στην COVID-19 εποχή, πρώτοι μόνο στον αυταρχισμό διακυβέρνησης, χωρίς εμβόλια και χωρίς κανένα μέλλον. Κοιμίζει τους Έλληνες με επιδόματα, κουπόνια και πληρωμένη προπαγάνδα και κομπάρσους τους γέροντες που απροκάλυπτα θυσιάζουν τους νέους για να συνδράμουν στο καθεστώς.

Η καταστροφή Μητσοτάκη γίνεται με τον πιο ύπουλο τρόπο παρουσιαζόμενη ως πρόοδος και προστασία κατ’εντολή κάθε ανθελληνικού κέντρου. Δεν αποσκοπεί σε τίποτα άλλο από τον αιώνιο εγκλεισμό και την καταστροφή με διάφορα προσχήματα. Ο ελληνισμός χτυπιέται στη ρίζα του εκ των έσω ξεριζώνοντας ήθη και έθιμα με την επιβολή μέτρων κατοχής με εγκλεισμό σε οικίες, απαγόρευση κυκλοφορίας, ξεπούλημα υποδομών σε funds και εκποίηση εθνική περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ των αποικιοκρατών.

Το φυσικό εγκλεισμό των νέων και των γέρων ακολουθεί ένας ανεπανάληπτος από την εποχή της Οθωμανικής Κατοχής διωγμός των Χριστιανών με απαγόρευση κάθε θρησκευτικής τελετής προς δοξασία του καθεστώτος και με δυνάστη Μητσοτάκη. Η ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να μην έχει αλλάξει διόλου τουναντίον να έχει πλουτίσει από τις κρατικές αποζημιώσεις αλλά ο κάθε απλός Έλληνας, καταστηματάρχης και υπάλληλος έχει υποστεί ένα βάναυσο σοκ χωρίς προηγούμενο και χωρίς αύριο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και ο προκάτοχος του Αλέξης Τσίπρας που αποτελεί τον μπαμπούλα για να μην ζητάει ο λαός εκλογές, κυβερνάει εις βάρος της Ελλάδας και του λαού εκτός της Αυλής του. Το πολιτικό τέλος του είναι κοντά όσο και αν οραματίζεται και ο ίδιος όπως κάθε τύραννος αιώνια εξουσία. Στον λάκκο που σκάβει με τη βοήθεια της Μαντάμ “Ο” για την Ελλάδα θα πέσει ο ίδιος σύντομα.

Η Ελλάδα δεν θα τεμαχιστεί, δεν θα χάσει τους Θεούς της, δεν θα σκύψει το κεφάλι στην οικουμένη. Θα παραμείνει όπως αιώνες η κοιτίδα πολιτισμού, ελευθερίας και ζωής, κύριε Μητσοτάκη. Θα δώσει το παράδειγμα όσο και να εκτελείτε ανθελληνικές εντολές. Ανοίξτε εκκλησίες, ανοίξτε σχολεία, ανοίξτε γήπεδα και ανοίξτε τη ζωή, όπως στη αγαπημένη σας Γουχάν που κατέκλυσε τον Πλανήτη με τον ιό για να μας υποτάξει και οφείλει να μας αποζημιώσει όπως και οι Ναζιστές Γερμανοί.

ΕΚΛΟΓΕΣ εχθές για μία καλύτερη Ελλάδα, ΕΚΛΟΓΕΣ χθες για μια άλλη Ελλάδα. Να φύγουν οι Κοτζαμπάσηδες και οι Αποικιοκράτες 200 χρόνια μετά επιτέλους.

Κάνετε ανασχηματισμό για να παραδώσετε την Ελλάδα στους Τούρκους αλλά δεν θα προλάβετε. Το Άγιο Φως της χώρας θα λάμψει στη δάδα των ανθρώπων, όπως ο Προμηθέας έπραξε στην αρχή του τέλους σας…

loading...