ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ…

Δύο ημέρες μετά την…ενθρόνιση του Joe Biden κι άρχισαν τα όργανα!  (Ουδόλως χρησιμοποίησα την λέξη ορκομωσία διότι το να ορκίζεσαι στην Βίβλο, επάνω σε…πορτοφόλια, σύμβολο των τριάκοντα αργυριων, ουδόλως αποτελεί όρκο τιμής αλλά πράξη υποταγής,στους διεθνείς τραπεζίτες!). “Τα πάντα θα ξανανοίξουν λίαν συντόμως. Όλες οι επιχειρήσεις σε απαξαπασες τις Αμερικανικές Πολιτείες θα επαναλειτουργήσουν, είτε άμεσα , είτε πολύ σύντομα. Έχουμε σχέδιο”. Τάδε εφη ο γέρο-παιδεραστης η μάλλον, ταυτα ανέγνωσε, μεταξύ άλλων, από εκείνα, που κάποιοι… άλλοι του έγραψαν! Όπως και να χει, παρατηρείστε το μέγεθος της ανακολουθίας: Μόλις δέκα ημέρες πριν, εν μέσω… κλαυθμών κι οδυρμων και με ύφος… μαραμένου κολοκυθοκορφα, (όπως έλεγε ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”) ο Biden έβγαινε κι έλεγε, ότι ο Covid19 αποτελεί…major issue και ότι ουδέποτε θα απαλλαγούμε, από αυτόν τον εφιάλτη, ενώ τώρα, μόλις δύο ημέρες, μετά την ανάληψη της Προεδρίας από την… χυδαιότητα του, μας λέει, πως σκοπεύει να ανοίξει την οικονομία διότι αίφνης…δεν υπάρχει Covid! Ο κίνδυνος εξέλειπε! Διότι έχει σχέδιο! 

Πράγματι, ο κίνδυνος ποσώς υπάρχει πλέον. Μας τελείωσε! Δεν λέγονταν όμως Covid19 αλλά…Donald Trump! Όσο για το σχέδιο, όντως υπήρχε! Ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεφορτωθούν τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ Πρόεδρο των ΗΠΑ, παρόλα αυτά δεν τα κατάφεραν κι έπρεπε να καταφύγουν, ως ύστατη λύση, στην εκλογική νοθεία, για να τον βγάλουν από την μέση! Ήταν ο μόνος τρόπος να εξοβελισουν εκείνον τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν μόνιμη… τσίμπλα στον (πανεποπτη) οφθαλμό της ΝΤΠ, μιλώντας για τις αξίες του έθνους-κρατους, ενισχύοντας την τοπική Αμερικανική οικονομία και τολμώντας να επιβάλλει δασμούς σε όλα τα Κινέζικα προϊόντα! Τούτων δοθέντων, του έστησαν μια ωραία πανδημία, (ο Θεός να την κάνει) και με προμετωπίδα τα πουλημένα σε αυτούς media, επιχειρούσαν (από το πρωί μέχρι το επόμενο…ξημέρωμα) να ξεσηκώσουν τους Αμερικανούς πολίτες, εναντίον του Trump, επειδή…πέθαιναν άνθρωποι! (Είναι και ψυχοπονιαρηδες). Ενώ μέχρι τώρα δεν πέθαιναν άνθρωποι αλλά… κύνες! (Η μήπως… Κίνες;;). Δεν ήσαν άνθρωποι, αυτοί, που έφευγαν, έως και σήμερα, από τον μάταιο τούτο κόσμο, από νεοπλασίες, καρδιαγγειακά νοσήματα, κάπνισμα και από άλλους ιούς απείρως φονικοτερους από τον Covid! Αυτοί, προφανώς δεν είχαν ψυχή! ΜΟΛΙΣ τον τελευταίο χρόνο της θητείας Donald Trump, τους έπιασε ο πόνος κι έπρεπε να παραλύσει ο πλανήτης, έπρεπε να σταματήσει ο πολιτισμός ή μάλλον έπρεπε να σταματήσουν οι άνθρωποι να ζούν…για να μην πεθάνουν! Πείτε μου τώρα εσείς, εάν πρόκειται για την επιτομή της παράνοιας ή μήπως πρόκειται για τμήμα ενός σχεδίου;; Αληθώς σας λέγω, ήταν κομμάτι ενός…παρανοϊκού σχεδίου!

Ως εκ τούτου, η Διοίκηση Ομπάμα χρηματοδοτούσε, επί μακρόν το ερευνητικό εργαστήριο ιολογιας στην Γιουχαν της Κίνας, αφού όλα τώρα πλέον βγήκαν στην φόρα! Τα υπόλοιπα  είναι ιστορία. Αυτό είναι και το μόνο καλό σε όλη αυτήν την… ιστορία! Ότι η Ελίτ της Νέας Τάξης ξεβρακωθηκε στην συνείδηση, όχι μόνο του Αμερικανού πολίτη αλλά του κάθε ελευθέρως σκεπτόμενου ανθρώπου, επάνω στον πλανήτη. Επόμενος στόχος;; Ο Πρόεδρος Πούτιν, όπως είχα προβλέψει σε προηγούμενο κείμενο μου και δυστυχώς επαληθεύομαι. Ακόμη δεν κάθησε ο Biden στην καρέκλα της Προεδρίας και να σου… έσκασαν μύτη οι… αυθόρμητες αντιδράσεις του Ρωσικού λαού, εναντίον του Προέδρου Πούτιν και υπέρ του ηγέτη της αντιπολίτευσης Ναβαλνι. Αντιστοίχως, η Αραβική Άνοιξη δημιουργήθηκε από την αγανάκτηση του πτωχού, πλην τιμίου Τυνήσιου οπωροπωλη για περισσότερη δημοκρατία! Το ότι ο Ομπάμα και η Χίλαρι την οργάνωσαν, την χρηματοδότησαν και εξέθρεψαν τον ISIS ουδόλως να τα λάβετε υπόψιν! Είναι fake news κάποιων…ψεκασμενων! Η αφεντια σας να ακούει ΜΟΝΟ τα mainstream media, τα οποία διερρυγνηαν ιμάτια, πώς η πρώην Διοίκηση Ομπάμα…συνεκινηθη από τον αγώνα των Αράβων για περισσότερη δημοκρατία και συνέδραμε αναλόγως!

P.S. 1. Ας οψεται, που ο Πρόεδρος απεφάσισε να μην ενεργοποιήσει το Insurrection Act, διότι έτσι και το έκανε, Biden, Obama, Pelosi και όλες οι σαύρες των Δημοκρατικών θα περνούσαν από στρατοδικείο για ανατροπή του πολιτεύματος και διείσδυση ξένου παράγοντα στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ευτυχώς, η βουλευτής της Πολιτείας της Georgia, κ.Green κατέθεσε εν τέλει την πρόταση για την διαδικασία μομφής (impeachment) στο πρόσωπο του Joe Biden. Ιδομεν..

P.S. 2. Δυστυχώς, για την χώρα μας, η Ελλάς ανέκαθεν είχε ηγέτες, όντες απλοί εκτελεστές των αλλοτριων αφεντικών τους. Απλές αναλώσιμες μαριονέτες! Τω καιρώ τούτω όμως, η ξενοδουλη Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σπάσει όλα τα κοντέρ! Εκτελεί κατά γράμμα, ότι της υπαγορεύσει η Γερμανική Καγκελαρία και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ! Συνακόλουθα, ο Ελληνικός λαός εκτελεί και υπακούει στα κελεύσματα της εν λόγω κομματικής Χούντας. Έγκλειστος και φυλακισμένος στις οικίες του, βλέπει με πόνο ψυχής την πατρίδα μας να εποικιζεται, από λαθροεισβολεις, οι οποίοι λίαν συντόμως θα αποτελέσουν την καινούργια δεξαμενή ψηφοφόρων των κομμάτων αυτού του τρισαθλιου πολιτικού συστήματος! 

Το λοιπόν Ελληνόφωνε, φόρα την μασκουλα σου, τήρησε τις αποστάσεις, μην αγκαλιάζεις τους γονείς σου και μείνε απαθής κι ασφαλής! Η Κυβέρνηση σου σε αγαπάει και έχει μεριμνήσει για όλα! Έχουν σχέδιο…

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

loading...