Ο Πολεμικός Νόμος, ο εμφύλιος πόλεμος και ο δρόμος προς την κόλαση…

GEWKWN:

 

Ο κόσμος όλος παρακολουθεί με φόβο όλα αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη, κάθε μέρα ακούμε για πολέμους για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, γεωλογικές καταστροφές, για την πανδημία και την οικονομική κατάρρευση

Φόβος, τρομοκρατία, αστυνομικό κράτος, στρατιωτικός νόμος, πόλεμος, συλλήψεις, Lockdown, πείνα, καταπίεση, βία, αντίσταση είναι ο νέος τρόπος ζωής….. συλλήψεις για τα Lockdown, για τις μάσκες, παράλογα εγκλήματα, εξαφανίσεις παιδιών και ενηλίκων, επιθέσεις ισλαμιστών κλπ

Είμαστε επικίνδυνα κοντά σε μια κατάσταση όπου  εάν ο λαός  αποφασίσει να διεκδικήσει το δίκαιο του διότι δεν θα αντέχει άλλο, και  βγει στους δρόμους οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές, θα χυθεί πολύ αίμα…….

Με αυτά που συμβαίνουν στην Αμερική έχω βρει μερικά πολύ ενδιαφέροντα αλλά και πολύ τρομακτικά πράγματα…….

Υπάρχουν πάνω από 800 στρατόπεδα φυλακές της FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλα πλήρως λειτουργικά και έτοιμα να δεχτούν χιλιάδες κρατούμενους. Είναι όλα στελεχωμένα και με φρουρούς πλήρους απασχόλησης. Όμως ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ποιοι θα φιλοξενηθούν εκεί ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα, τώρα είναι καθαρό πλέον ποιοι θα είναι οι προσωρινοί ένοικοι των στρατοπέδων αυτών, έγραψα για προσωρινούς διότι η FEMA διέταξε να διανεμηθούν 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου μεταξύ των καταυλισμών-στρατοπέδων της και των φορτηγίδων της.

Τι σκοπεύουν να κάνουν με 2500 γαλόνια υδροκυανίου; Η Wikipedia λέει οτι: «Μια συγκέντρωση υδροκυανίου στην κλίμακα των 100–200 ppm στον αέρα θα σκοτώσει έναν άνθρωπο εντός 10 έως 60 λεπτών.

Τα τρένα του θανάτου και τα Μυστηριώδη Φέρετρα της FEMA, από το 2008, αυτά τα τρένα θα σταθμεύουν παντού στην Αμερική μέχρι να αρχίσουν να κινούνται ίσως το 2021……Υπάρχουν 102.000 από αυτά τα βαγόνια, το καθένα με τρεις ορόφους. Περίπου 300 άτομα μπορούν να πάρουν θέση σε κάθε όροφο για μεταφορά. Συνολικά ± 900 ανά βαγόνι……. Η FEMA αγόρασε 30.000 γκιλοτίνες !!!!

Το Operation Garden Plot αναφέρεται σε ένα γενικό σχέδιο στρατού και εθνικής φρουράς των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε μεγάλες εσωτερικές αστικές διαταραχές εντός των ΗΠΑ

Το Operation Garden Plot:  Το σχέδιο αυτό βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ……κύρια λειτουργία του σχεδίου είναι η παροχή ομοσπονδιακής στρατιωτικής βοήθειας και επιβολής του νόμου στις τοπικές κυβερνήσεις σε περιόδους μεγάλων αστικών αναταραχών.

Το Garden Plot ενεργοποιήθηκε μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Πεντάγωνο το ενεργοποίησε επίσης για να αποκαταστήσει την τάξη κατά τη διάρκεια των ταραχών του Λος Άντζελες του 1992.

Γκουαντάναμο :  Ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε το περίφημο στρατόπεδο κράτησης στον Κόλπο του Γκουαντάναμο στην Κούβα να προετοιμαστεί για  «υψηλού επιπέδου» Αμερικανούς κρατούμενους  (πολιτικούς, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους κλπ )

Ο Τραμπ δικαιούται να χρησιμοποιήσει ένα νόμο που είναι γνωστός ως McCarran Act (ή νόμος εσωτερικής ασφάλειας του 1950) που επιτρέπει την κράτηση επικίνδυνων, ανώνυμων ή ανατρεπτικών ατόμων σε περιόδους πολέμου ή  «έκτακτης ανάγκης εσωτερικής ασφάλειας». ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ; αν όχι τότε περιμένετε λίγο και θα το δούμε στην πράξη……

loading...