ΡΩΣΙΚΕΣ Μ.Υ. : «Ο ΤΡΑΜΠ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!»

 

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ


by 

SHARETWEETPIN ITSHARE

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Οι πηγές των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουν τα εξής συγκλονιστικά να μας μεταφέρουν σχετικά όλα όσα ΜΠΡΟΡΕΙ να περιμένουμε για ΑΥΡΙΟΝ, 6 Ιανουαρίου 2021, οπότε θα συνεδριάσουν τα δύο σώματα του Κογκρέσου για να πιστοποιήσουν και εγκρίνουν τους εκλέκτορες που είχαν επιλεγεί στις 14 Δεκ. 2020, όπου ο κος Τζο Μπάιντεν «ξεπέρασε» -δήθεν!– τον κο Ντόναλντ Τράμπ σε εκλεκτορικές ψήφους…

Οι Ρώσοι υπέκλεψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν σε πατριωτικές ομάδες σε όλη τη χώρα, λέγοντάς τους να ξεσηκωθούν και να είναι σε επιφυλακή.

Επιβεβαιώθηκε: Οι πηγές μας από τις πηγές των ρωσικών μυστικών πληροφοριών, που κυνδυνεύουν οι ίδιες οι ζωές τους για αυτό, μας λένε ότι οι στρατηγοί Flynn και McInerney έχουν επικοινωνήσει με τους φίλους τους στο Πεντάγωνο για να ενθαρρύνουν τους στρατιωτικούς διοικητές να μαζευτούν με ένοπλους διαδηλωτές στις 6 Ιανουαρίου, σε συντονισμό με τον γερουσιαστή Ted Cruz που είναι σε επαφή με τη Ρωσία.

Η Εθνική Φρουρά διατάχθηκε να πάψει να είναι σε ετοιμότητα όταν θα έρχεται αντιμέτωπη με ένοπλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη παρακάτω διαταγή που εκδόθηκε προς Στρατηγό William J. Walker, διορισμένο από τον Donald Trump:


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO 
KAI
T
ΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
   

loading...