Οι ελίτ πάντως δεν περίμεναν πως οι μάζες θα ήταν τόσο πρόθυμες να θυσιάσουν την ελευθερία τους

 Δεν είναι δύσκολο να φαντασθούμε πως σταδιακά θα υπάρξουν υποχρεωτικά εμβόλια για όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες – ακόμη και για τους χώρους εργασίας. Όσο για τους ανθρώπους, για το 99% αφού για το 1% δεν υπάρχουν νόμοι, θα κυριαρχούνται από τους φόβους τους για το συγκεκριμένο ή για τους επόμενους ιούς που θα «ανακαλυφθούν» – πόσο μάλλον αφού οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς. 

Οι ελίτ πάντως δεν περίμεναν πως οι μάζες θα ήταν τόσο πρόθυμες να θυσιάσουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια τους – έστω και αν είναι υποθετική. Ένα τέτοιο σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου, εάν φυσικά υλοποιηθεί και δεν αντιδράσουν οι άνθρωποι, θα έχει επιτύχει μέσα σε λίγους μήνες ότι δεν κατάφερε ο φασισμός τόσα χρόνια τώρα – ενώ το κωμικοτραγικό είναι η αποδοχή του ακόμη και από εκείνους, Πολίτες και κόμματα, που αντιστέκονταν πάντοτε στο φασισμό. 

Θα αποτελεί επί πλέον τον τελικό θρίαμβο των οπαδών της παγκοσμιοποίησης – όλων αυτών που θέλουν να καταλύσουν το Έθνος-Κράτος και τη Δημοκρατία, επιβάλλοντας τον ολοκληρωτισμό. Επίσης το Μεγάλο Αδελφό που θα παρακολουθεί, που θα ελέγχει καλύτερα τους πάντες – για να μην αντιδρούν στη στυγνή εκμετάλλευση τους. 

Όσο και να το τεκμηριώσει βέβαια κανείς, δεν πρόκειται να πεισθούν οι μάζες με την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί – δικό τους πρόβλημα φυσικά.

loading...