Αγιος Παϊσιος, Άγιος Γαβριήλ δια Χριστόν σαλός, Αγία γερόντισσα Λαμπρινή Βέλτσιου περί εκτρώσεων.

Η έκτρωση είναι το μεγαλύτερο νόμιμο έγκλημα της εποχής μας και δυστυχώς οι στατιστικές δείχνουν ότι η χώρα μας κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις.

Σύμφωνα με τον κύριο Γεώργιο Δασκαλάκη, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΠΙ) “η Ελλάδα εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων στην Ευρώπη και το τρίτο στον κόσμο, με περίπου 250.000 ετησίως”

Πολλές οι θείες αποκαλύψεις που δείχνουν το μέγεθος αυτής της αμαρτίας και το πόσο θλίβεται και παροργίζεται ο Τριαδικός Θεός αλλά και η Παναγία μας.

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά οράματα είναι αυτό που είδε ο Αγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν Σαλός κάποια φορά που τελούσε παράκληση υπερ της πατρίδας του, της Γεωργίας.

Διηγείται ο ίδιος:

«Ήταν δυο στρατιωτικοί, με αρχαίες στρατιωτικές στολές, που έδειχναν εμένα: “Να! Αυτός είναι!”. Ήρθαν πλάι μου και με πήραν μαζί τους. Με δυσκολία καταλάβαινα. Διέκρινα ένα άσπρο σπίτι χωρίς σταυρό. Με έβαλαν μέσα. Ήταν τελείως σκοτεινά.

Έκλεισαν τις πόρτες και μ’ άφησαν εκεί. Όταν τα μάτια μου συνήθισαν στο σκοτάδι, είδα πεταμένα στο πέτρινο πάτωμα παιδάκια, που είχαν το μέγεθος ενός μικρού δαχτύλου και κείτονταν μέσα στα αίματα. Από μια τρύπα στο ταβάνι έπεφταν κι άλλα νεκρά παιδάκια, τόσα πολλά που δεν μπορούσα να σταθώ πουθενά. Όλα γύρω ήταν βουτηγμένα στο αίμα. Στεκόμουν στις μύτες των ποδιών μου. Και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα κι άκουσα μια φωνή: ” Έρχεται! Έρχεται!” Παραξενεύτηκα. “Ποιος έρχεται; Φαίνεται θα ‘ναι εδώ το αφεντικό. Θα παρακαλέσω να με αφήσουν να φύγω από εδώ”, σκέφτηκα. Πάλι ήρθαν εκείνοι οι δύο στρατιωτικοί. Στάθηκαν στην είσοδο και στην έξοδο και δεν μου επέτρεπαν να φύγω. Κόλλησα στον τοίχο. Τότε είδα την Παναγία να έρχεται με τη συνοδεία αγγέλων και αγίων. Ήταν ντυμένη στα λευκά. Την αναγνώρισα αμέσως. Με κοίταξε αυστηρά, μου έδειξε τα ματωμένα παιδιά και μου είπε: ‘Τι’ αυτό με παρακαλάς; Έτσι θα πληθαίνει η Γεωργία; Εγώ θα ευλογώ κι αυτοί θα σκοτώνουν;” Γύρισε κι έφυγε. Έπειτα με πήραν οι δυο στρατιωτικοί και με έφεραν στο κελί μου».

Την επομένη ο π. Γαβριήλ αποκάλυψε αυτό το όραμα σ’ όσους ήταν παρόντες στην ικεσία και παρακάλεσε όλες τις γυναίκες να προσεύχονται προειδοποιώντας τες: «Μητέρες, μην κάνετε εκτρώσεις! Βοηθήστε να σωθεί η Γεωργία! Φοβήθηκα τόσο πολύ όταν είδα οργισμένη την Παναγία, που δεν ήξερα πού να πάω. Δεν επιθυμώ κανείς να δει έτσι τη Βασίλισσα του Ουρανού και της Γης».

Θεία αποκάλυψη σχετικά με το θέμα των εκτρώσεων δέχτηκε και η αγιασμένη γερόντισσα Λαμπρινή Βέλτσιου:

Σε μια επίσκεψη που της έκανα (λέει ο ανιψιός της) μου ανέφερε:
Ενώ έκανα προσευχή βλέπω τον Κύριο να βαδίζει επάνω σε μια θάλασσα και πίσω του ακολουθούσαν οι μαθητές του.Έσκυψε ο Κύριος και πήρε κάτι που επέπλεε στη θάλασσα! Ήταν ένα μωρό από έκτρωση ενός νεαρού ζευγαριού!

Το πήρε ο Κύριος με τα δυό του χέρια, γύρισε προς τους
μαθητές του, το σήκωσε ψηλά και είπε με παράπονο:

«Αυτό είναι δικό μου! Εγώ τους το έδωσα! Γιατί μου το πετάξανε»; Έσκυψε το κεφάλι του ο
Κύριος και συνέχισε το δρόμο του.

Φοβερό είναι και το όραμα ενός πολύ μεγάλου Αγίου των ημερών μας, του αγιορείτη Αγίου Παϊσίου:

Διηγήθηκε: «Ενώ είχα ανάψει δυο κεράκια, όπως συνήθως, και όταν κοιμάμαι ακόμη, για όσους πάσχουν ψυχικά και σωματικά, που συμπεριλαμβάνονται και οι κεκοιμημένοι, βλέπω ένα φοβερό όραμα!

Έναν κάμπο από σιτάρι, αλλά το σιτάρι δεν είχε ξεσταχυάσει ακόμη, μόλις άρχιζε να καλαμιάζη. Εγώ βρισκόμουν έξω από την μάνδρα του χωραφιού και κολλούσα κεριά απ’ έξω στον τοίχο για τους κεκοιμημένους.

Αριστερά ήταν ένας τόπος ανώμαλος, κρημνώδης και χέρσος, ο οποίος σειόταν από μια δυνατή βοή, από χιλιάδες φωνές σπαρακτικές, που έκαναν να ραγίζει και η πιο σκληρή καρδιά.

Ενώ υπέφερα από το άκουσμα των σπαρακτικών εκείνων φωνών και δεν μπορούσα να εξηγήσω το όραμα, άκουσα μια φωνή να μου λέει: “Ο μεν κάμπος με το σπαρμένο σιτάρι, που δεν έχει ξεσταχυάσει, είναι το κοιμητήρι με τις ψυχές των νεκρών που θ’ αναστηθούν.

Ο δε τόπος εκείνος, που σείεται από τις σπαρακτικές φωνές, είναι ο τόπος που βρίσκονται οι ψυχές των παιδιών από τις εκτρώσεις”.

«Ενώ λοιπόν συνήλθα από το όραμα, δεν μπορούσα όμως να συνέλθω από τον πολύ πόνο που ένιωσα και δεν μπορούσα να πλαγιάσω, για να ξεκουρασθώ λίγο, παρ’ όλο που ήμουν κατάκοπος από την οδοιπορία και ορθοστασία της προηγούμενης ημέρας!».

Και ο Ανδρέας από τη Ρωσία που αξιώθηκε να δει πολλά από τα μυστήρια της άλλης ζωής, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο τι συμβαίνει με τις ψυχές των δολοφονημένων εμβρύων (δείτε παρακάτω στο σημείο 1.09 έως 1.12)

Αρκετές οι περιπτώσεις γιατρών που έκαναν εκτρώσεις (καταπατώντας τον όρκο τους ”ομοίως δε ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω”) και κάποτε συνειδητοποίησαν το μέγεθος της αμαρτίας. Χαρακτηριστό το παράδειγμα του Dr. Bernard Nathanson ο οποίος υπήρξε διευθυντής του «Κέντρου Αναπαραγωγικής και Σεξουαλικής Υγείας» (CRASH), της μεγαλύτερης ανεξάρτητης κλινικής εκτρώσεων στον κόσμο. Όταν με την ανάπτυξη των υπερήχων στη δεκαετία του 1970 είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει την άμβλωση σε πραγματικό χρόνο συγκλονίστηκε τόσο ώστε να απορρίψει τις απόψεις του για την έκτρωση και να αφιερώσει όλη την υπόλοιπη ζωή του στην υπεράσπιση της ζωής του αγέννητου παιδιού. Το 1974 έγραψε: «Με καταθλίβει βαθιά η βεβαιότητα ότι έχω στ’ αλήθεια προκαλέσει πάνω από 60.000 θανάτους… Η άμβλωση είναι το πιο φρικτό ολοκαύτωμα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών». Παραδέχθηκε ακόμη, πως οι αριθμοί που κάποτε ανέφερε η NARAL σχετικά με τον αριθμό των θανάτων γυναικών από παράνομες αμβλώσεις ήταν «ψευδείς αριθμοί». Ήταν ο αφηγητής στην εμβληματική ταινία, για την καταπολέμηση των αμβλώσεων του 1984, «The Silent Scream»–«Η Σιωπηλή κραυγή».

Ένα απόσπασμα στο οποίο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται μια έκτρωση δευτέρου τριμήνου βρίσκουμε στο vimeo:

https://vimeo.com/320493550

hAndriΛύρα ttps://philosophoshypatia.blogspot.com/2020/09/blog-post_29.html

Γράφει η Andri Λύρα

Πηγές:

https://www.cretalive.gr/ellada/megalytero-pososto-ektroseon-stin-eyropi-ehei-i-ellada

https://www.vimaorthodoxias.gr/peri-zois/to-tromaktiko-orama-tou-agiou-gavriil-tou-dia-xriston-salou-kai-omologitou/?print=print

https://proseuxi.gr/paisios-fovero-orama-gia-tis-ektroseis/

https://www.elromio.gr/gerontissa-lamprini-megali-amartia-i-ektrosi-dyskola-sygchoreitai/

https://www.afistemenaziso.gr/texts/viomatika/bernard-nathanson

loading...