Μηταράκης: “Επίθεση” στους 4 Μητροπολίτες που αντιδρούν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του στο Φυλάκιο Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

 Επίθεση στους 4 Μητροπολίτες της Θράκης που με κοινή τους δήλωση εξέφρασαν την κάθετη αντίθεση τους στην επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και σε όσους αντιδρούν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που επιμένει να κάνει, έκανε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, που είναι από τα λίγα αθηναϊκά ΜΜΕ τα οποία αναδεικνύουν το σοβαρό αυτό ζήτημα και στην εκπομπή “Μπρα ντε φέρ” με παρουσιαστές την Εβρίτισσα (κατάγεται από το Διδυμότειχο) Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη, ο κ.Μηταράκης έδειξε κατ’ αρχάς αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων. Έβαλε την γνωστή… κασέτα με τα επιχειρήματα του που το ένα αναιρεί το άλλο και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας ότι ο υποτιθέμενος διάλογος και η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία κατόπιν εορτής και της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι προσχηματικά.

Η Χριστίνα Κοραή του μετέφερε ερωτήσεις από το

Evros-news.gr  και τον Κώστα Πιτιακούδη 

Μάλιστα η κ.Κοραή στην αρχή της συνέντευξης ανέφερε στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου πως μεταφέρει πληροφορίες και ερωτήσεις που πήρε από τον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη. Αυτή την φορά βέβαια ο κ.Μηταράκης δεν επανέλαβε τα γνωστά που είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς φορείς, ότι δηλαδή είμαστε σάιτ χαμηλού επιπέδου, αλλά έκανε κάτι άλλο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

loading...