Δημοσίευμα-”βόμβα”: ”Στο Τατόι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου;-Έχουν προσκληθεί Μακρόν και Πούτιν”

Θα πετάξουν και μαχητικά Rafale”

Σε ένα δημοσίευμα-”βόμβα” προχώρησε ο ”ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ”, όπου μένει να αποδειχθεί ότι είναι αληθινό. Η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, με τη συμμετοχή μάλιστα Γαλλικών αεροσκαφών Rafale

 Τι αναφέρει το δημοσίευμα: 

”Η αρχική εισήγηση ήταν να μην γίνει στρατιωτική παρέλαση, ή να αφήσουν τους ειδικούς να αποφασίσουν εάν θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο εκείνων των ημερών. Το ΓΕΕΘΑ όμως είχε άλλη ιδέα.”

Κατά τις πληροφορίες της στήλης λοιπόν για πρώτη φορά η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου μεταφέρεται στο Τατόι, χωρίς κόσμο να την παρακολουθεί αλλά με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη, ώστε να τηρηθούν πλήρως τα υγειονομικά μέτρα. Η παρέλαση θα γίνει, όπως αποφασίστηκε, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ”έχει ανακοινωθεί, χωρίς ακόμα να διαψευσθεί ή να αλλάξει το πρόγραμμα, ότι κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης έχουν προσκληθεί τόσο ο Πρόεδρος Μακρόν, όσο και ο Πρόεδρος Πούτιν καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος” και προστίθεται πως -τουλάχιστον επί του παρόντος- δεν υπάρχει κάποια ακύρωση συμμετοχής, αν και αυτές θα εξαρτηθούν τελικά από την εξέλιξη της πανδημίας.

”Όπως και να’ χει το πράγμα, η παρέλαση, είτε έρθουν οι τρεις αυτοί ηγέτες, είτε όχι θα γίνει. Και θα είναι, όπως με διαβεβαιώνουν από το Πεντάγωνο λαμπρή. Και ξέρετε γιατί; Επειδή στην παρέλαση θα περάσουν τιμητικά πάνω από την Αθήνα (και πάνω από τον χώρο της παρελάσεως) και 4 Rafale της L’Armee de l’Air καθώς και αμερικανικά F-15. 

 

Στην παρέλαση την τιμητική τους θα έχει η Πολεμική Αεροπορία, αφού θα παρελάσουν όλοι οι τύποι των μαχητικών αεροσκαφών και των στρατιωτικών ελικοπτέρων”, καταλήγει ο ”Βηματοδότης”.

loading...