Τι «σύμπτωση»! Τρέχουν να προλάβουν το 2030 οι αριστεροί στις ΗΠΑ: «Μας μένουν μόνο 9 χρόνια» – ΒΙΝΤΕΟ

 Στις προσταγές της Ατζέντα 2030!

Τη δική του κραυγή αγωνίας για το κλίμα έβγαλε ο Τζον Κέρι, ειδικός απεσταλμένος του Λευκού Οίκου για το περιβάλλον και πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Ομπάμα.

Όπως έκανε και με πολλούς άλλους, έτσι και στην περίπτωση του Τζον Κέρι, ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε πρόσωπα που είχαν υπηρετήσει με…αξιώσεις τη διεθνιστική ατζέντα του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Μιλώντας στο BBC, ο Τζον Κέρι προειδοποίησε πως απομένουν μόλις 9 χρόνια για να αποφύγουμε τον κλιματολογικό εφιάλτη:

«Τελευταία ευκαιρία για να αποφύγει ο πλανήτης την περιβαλλοντική καταστροφή.

Τρία από τα χρόνια χάθηκαν γιατί είχαμε τον Ντόναλντ Τραμπ, που δεν πίστευε τίποτε από όλα αυτά. Τώρα μας μένουν εννέα χρόνια για να κάνουμε αυτό που λέει η επιστήμη ότι πρέπει να κάνουμε».

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε σε…δραματικούς τόνους πως ακόμα και εάν οι ΗΠΑ αύριο το πρωί μηδένιζαν όλους τους ρύπους δεν θα λύνονταν το πρόβλημα της «κλιματικής κρίσης».

Αναφερόμενος στην επόμενη σύνοδο για το κλίμα που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Γλασκώβη (COP 26), ο Τζον Κέρι ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση Μπάιντεν σκοπεύει να μην περιμένει τόσο πολύ, καλώντας σε έκτακτη σύνοδο για το κλίμα τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον.

2030 το…μαγικό έτος
Εδώ και χρόνια το 2030 έχει χαρακτηριστεί ως έτος-ορόσημο από τον ίδιο τον ΟΗΕ και τον «έγκριτο επιστημονικό κόσμο» για το πέρασμα σε μία βιώσιμη κοινωνία, φιλική προς το περιβάλλον.
Θυμηθείτε τους στόχους τους, για τους οποίους τόσο πολύ κόπτονται οι αριστεροί στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, ξυλώνοντας ένα προς ένα τα νομοσχέδια του Τραμπ:

loading...